- Kalp Yetmezliği
- Koroner Arter Hastalığı
- Kalp Çarpıntısı
- Kalp Hastalıkları
- Kalp Ritim Bozukluğu
Güllük mahallesi Sağlık Caddesi Faika Mithat Sözer İş hanı Kat:2 Daire 43/44, Adapazarı , Sakarya
- Sigortası olan hastalar
Kardiyoloji Randevusu
Güllük mahallesi Sağlık Caddesi Faika Mithat Sözer İş hanı Kat:2 Daire 43/44, Sakarya
Ablasyon
Hemaferez
Holter Izlemi
Homosistein
KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Kapak Hastalıkları Takip ve Tedavisi
Lipid Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Lipoprotein Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Mekanik Protez Kapak
KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi
Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi)
Miyokardiyal Biyopsi
Nebulizatör
Nonkoroner Damarın Cerrahi Olmayan Revaskülarizasyon
Nükleer Stres Testi
Pacemarker Implantasyonu
Perikardiyosentez
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
KardiyoMer Kalp ve Damar Sağlığı Merkezi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Platelet Sitaferezi(Hemaferezis)
İnce Damar Hastalığı Tedavisi
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
Şeker Hastalığı Tedavisi
al...n
Memnun kaldim her konudan ilgiden .surenin uzunlugundan ve baska skintim var mi diye bile soruldu
Prof. Dr. Hüseyin Gündüz
Her hasta ilgiyi hak eder, yeterince ilgilenerek hastalarımızın teşhis ve tedavisi konusunda doğru ve iyi olanı gönül rahatlığıyla uyguluyoruz..Sağlıklı günler diliyorum.
e....e
Tavsiye üzerine kızımın kalp rahatsızlığı için gittik, keşke daha önce tanisaydik okadar ilgili, ayrıntılı anlatım, bizi çok iyi aydınlattı ve yönlendirdi ve sonrası içinde takip istedi, kalp hastalığı olup başka doktorlara gidenler lütfen hüseyin beyle mutlaka tanışın.
Prof. Dr. Hüseyin Gündüz
Çok teşekkür ederim bu nazik mesajınız için...
sa...
Hocamızın anlatis we yaklaşımı pozitifligi bizlere sakinlik huzur veriyor
Çok teşekkür ederim
Ş
ş....k
Küçük tansiyonum yükseliyordu, kalp sıkıntım vardı. Sonra kendisiyle tanıştım. İlaç tedavisi uyguladı. Anjiyo önerdi, anjiyo oldum. Hiç yürüyemiyordum, ayaklarım kirlenmişti. Şu an çok iyiyim, yeniden doğmuş gibiyim. Hüseyin Hocam bir tanesi. Hastasına karşı çok yakın ve takibi iyi. Gece gündüz kendisine ulaşabiliyorum. Allah'ım ona uzun ömürler versin, sayısını arttırsın. Böyle doktorlara ihtiyacımız var. Yakın çevreme kendisini öneriyorum, herkes bana dua ediyor. O an beni çok mutlu etti. Allah kendisinden bin kere razı olsun. Yaptığı iyiliği asla unutamam.
Prof. Dr. Hüseyin Gündüz
Teşekkür ediyorum, size sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.
a....a
Kalp rahatsızlığım için tavsiye üzerine başvurdum. Muayene etti, ilaç tedavisine başladık. Takipli hastasıyım. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum, gece gündüz farketmiyor. Çok iyi bir doktor. İşini biliyor, biz çok memnunuz kendisinden. Hastasıyla ilgileniyor.
Prof. Dr. Hüseyin Gündüz
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
f....b
Kalp krizi geçirdiğim için kendisine başvurdum. Allah hocamından razı olsun. Benim için on numara. Abi ve baba gibi yaklaşıyor. Ben tedavisinden fayda gördüm. 7/24 kendisine ulaşabiliyorum. Gece aradım açtı hemen yardımcı oldu. Eşimin kardeşi de anıldı oldu o da memnun. Allah tuttuğunu altın etsin. Hocamızı doğuran anadan babadan Allah razı olsun. İnsan olarak süper birisi.
Prof. Dr. Hüseyin Gündüz
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyorum. Hastalarıma 7/24 sahip çıkmak alakadar olmak benim için çok önemli. Aksi halde huzursuz oluyorum. Sizin iyiliğiniz benim de iyi olmam demek.
s....)
Annem için başvurduk. Annemin kalbi %10 çalışıyordu. Vücudu şişmeye başladı. Nefes alamadı, yürüyemez hale geldi. Hüseyin Hoca hastaneye yatışımızı yaptı, tedaviye başladık. İki kere yoğun bakımda kaldı. Hocanın tedavisi ile annem biraz daha iyi. İlaçların dozunu arttırdı. Kalp pili önerdi. Artık rahat nefes alabiliyor. Keşke daha önce tanısaydım. Tanımadığım yıllara yanıyorum. Doktor gibi değil de baba gibi yaklaşıyor. Gece bile tek tek mesajlarıma cevap verdi. Allah kendisinden razı olsun, bambaşka bir doktor. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldık. Çevremdeki insanlara tavsiye ediyorum.
Prof. Dr. Hüseyin Gündüz
Annenize acil şifalar diliyorum. Onun iyi olmasına hepimiz seviniriz. Bende sizleri tanımaktan memnunum. Sağlıklı günler diliyorum..
s...
Hüseyin Hocam'ızla yollarımız keşke yıllar öncesi kesişseydi. 1 yıl oluyor tanışalı ama böyle içten nazik, babacan bir doktorumuzu geç tanımanın üzüntüsü var bende. Annemin %10 kalbi çalışıyor, sürekli bulantı, suda içse iştahı sıfırdı. Nefes almakta çok güçlük çekiyordu, hala nefesinde sıkıntı var ama bu sefer kalbinin iyice zayıf olduğu için yıllardır tedavi almasına rağmen, yatmasına rağmen hiçbir şekilde düzelmedi, aksine daha da ilerlemiş. Ben geçen sene sosyal medyada gördüm hocamızı, götürdüm. Hocamızın uyguladığı tedavisiyle biraz daha rahatladı, bulantısı durdu, yemek yemeye başladı, az da olsa nefes almaya başladı. 2 ay önce de yoğun bir kalp yetersizliğinden vücudu şişti. Hüseyin Hocaya gittik, kendisinin vasıtasıyla hastaneye yatırıldı. Bir ay yoğun bakım ve hastanede kaldı, sonra vücudundaki şişlikler azaldı. Şimdi evdeyiz. Bir ay sonra tekrar Hüseyin Hocam'ıza muayene olduk. Artık Hüseyin Hoca ne derse, o şekilde ilerliyoruz.
Prof. Dr. Hüseyin Gündüz
Annenize acil şifalar diliyorum. Kalp yetersizliği ciddi bir hastalık ve can sıkıcı pek çok soruna yol açabiliyor. Elimizden geldiğince size yardımcı olacağız
C
ce...v
İlgili alakalı hastayı en iyi detaylı muaye eden teşhisini koyan tedavisini takip eden bir Dr Allah razı olsun Annemde kalb yetmezliği var tedavisi sayesinde ayakta annem 96 yaşında bu arada
Teşekkürler, Anneniz 106 yı da görür inşallah
h...
Bypass ameliyatı olmuştum İstanbul'da 2008'de... 2017'de kalp krizi sebebiyle referans ile Hüseyin Hocama ulaşılıyor. Yoğun bakımdaki sürecin sonunda tedavim tamamlandı, bir hafta sonra taburcu oldum. O günden beri hocamla irtibat halindeyiz. Bu sekiz sene zarfında tanıdığım 11 kişiyi hocama getirdim. Ben her platformda hocamı herkese tavsiye ediyorum ve yönlendiriyorum.
Prof. Dr. Hüseyin Gündüz
Çok teşekkür ediyorum, çok iyisiniz.
Hüseyin Gündüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Gündüz, Kardiyoloji. Size Hüseyin Gündüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Eko(Ekokardiyografi), Anjiyografi, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Holter Izlemi, Anjiyoplasti, Koroner Anjiyogram, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Kalp Pili Takılması.
Hüseyin Gündüz adresi nerede?Hüseyin Gündüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güllük mahallesi Sağlık Caddesi Faika Mithat Sözer İş hanı Kat:2 Daire 43/44 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Gündüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Gündüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Gündüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Gündüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hüseyin Gündüz hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Gündüz ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Gündüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Gündüz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Gündüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Hüseyin Gündüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Gündüz hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Gündüz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.