Orta öğrenimimi TED Ankara Koleji'nde, Tıp eğitimimi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladım. Genel Cerrahi uzmanluk eğitimimi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda tamamladım. Meslek hayatımın ilk yıllarında Genel Cerrahinin hemen tüm alanlarıyla ilgilendim. Son on yıldır Meme Cerrahisi ile ilgilenmekteyim. Özel ilgi alanım onkoplastik cerrahi uygulamalarıdır. Türk Cerrahi Derneği Yeterlilik Sertifikası ve FEBS - Avrupa Cerrahi Yeterlilik Sertifikası sahibiyim. 2017 yılında Genel Cerrahi Doçenti, 2022 yılında Genel Cerrahi Profesörü ünvanlarını aldım.
Dadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A, Yüreğir 01240
d.....
Yaklaşık 10 yıldır meme deki kistler için 6 ayda bir doktora gidiyorum,Bu kez Adana’da iyi bir doktora gitmek istedim ve yollarımız Özgür beyle kesişti,iyi ki de kesişti,hocam meme muayeneden sonra tiroidlerime de baktırmak istedi,meme ve tiroid hastalıkları bağlantılı olabileceğini söyledi,ve sonuçta tiroidimde 2 cmlik nodül vardı,biyopsi derken kanser ve ameliyatımı Özgür bey yaptı çok şükür geçti gitti hepsi 3 yıl oldu nerdeyse,karşıma Özgür bey çıkmasa tiroid kanseri belki de ileri evrelerde karşıma çıkacaktı,benim şansım Özgür bey, çok bilgi ilgili işinin ehli bir doktor,herkese tavsiye ediyorum Allah razı olsun Özgür hocamdan
• Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi • Diğer •
Hüseyin Özgür Aytaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Özgür Aytaç, Genel Cerrahi.
Hüseyin Özgür Aytaç adresi nerede?Hüseyin Özgür Aytaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Özgür Aytaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Özgür Aytaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Özgür Aytaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Özgür Aytaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Özgür Aytaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Özgür Aytaç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hüseyin Özgür Aytaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.