Özellikli İşlemler & Vakalar:
• Çocuklarda geçmeyen öksürük, bronşit ve astım
• Alerjik öksürük, alerjik astım ve alerjik bronşit
• Gelişme geriliği, boy kısalığı, iştahsızlık, vitamin eksiklikleri ve kansızlık
• Zatürre (pnömoni), bronşit gibi alt ve üst solunum yolu enfeksiyonları
• İdrar yolu enfeksiyonları, idrar kaçırma ve alt ıslatma hastalıkları
• Yenidoğan bebeklerin muayenesi ve takibi, rutin ve özel aşılar, besleme ve emzirme eğitimi
• Çocuklarda çarpıntı, göğüs ve kalp ağrısının tanı ve tedavisi
- Faranjit
- SGK
- Ace European Sigorta
- Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Doğa Sigorta Kooperatifi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Astım
Çocukta gelişimi izleme
m....
Kızımın doğumundan itibaren Hüseyin hocam ile yol aldık. Detaylı muayeneleri özverili tavırları ve sorularımıza detaylı cevapları ile tavsiye edebileceğim bir doktor. Bende doktor bir anne olarak söyleyebilirim ki Hüseyin hocam alanında gayet başarılı bir hekim tavsiye ediyorum.
O
o....a
Ayın 15'inde yeni doğan oğlumuz Altay'la hocamıza kontrole gittik. Henüz 5 günlüktü ve doğum sonrası sarılık oldu. Sayın hocamız tedaviye aldı. Sayesinde 1 gün sonra evladımız iyileşti rengi yerine geldi taburcu etti ama ihmal etmedi bizi. Gerek bilgisi gerek deneyimleriyle bizi sakinleştirdi, korkularımızı streslerimizi azalttı. Gayet profesyonelce yaklaştı yapılması gerekenleri anlattı. Her zaman tercih edilmesi , dinlenmesi gereken saygı değer bir hocamız. Varolsun ayrıca 8. Kattaki hemşirelerde sürekli yardım etti keza gündüz ki sekreter ablada bize yardım etti moral verdi. Varolsun
m....b
Kızımın takibini ilk doğduğu andan itibaren Hüseyin hoca yaptı kendisi o kadar ilgili bir doktor ki her soruma bıkmadan cevap verdi çok pimpirikli ve panik halinde bir anne olmama rağmen Hüseyin hoca çok sakin yaklaştı yenidoğan bebeğimdeki idrar yolu enfeksiyonunu tespit etti çok hasta odaklı bir doktor ben kendisine takip için Ankara’dan gelmeye devam edeceğim Konya da çocuğunuz için gitmeniz gereken tek doktor kendisi muayeneleri çok ayrıntılı ve uzun kafanızda hiç soru işareti kalmıyor
b....d
Hüseyin hocamızla oğlum ağır bir alerjik reaksiyon geçirdiği süreçte tanıştık. Öncelikle sakin bir hekim olması benim gibi endişeli bir anne için büyük bir şans oldu. Yaşadığımız rahatsızlıkla ilgili detaylı bir şekilde bize bilgi verdi uyguladığı tedavi ile oğlum çok şükür çok daha iyi.Süreçte bizi sık sık bilgilendirdi hocam. Gerek hekimliği gerek insanlığı ile iyi ki karşılaştık dedik hocamızla.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Medicana Konya Hastanesi • Hasta çocuk muayenesi •
Hüseyin Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Yıldız, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Hüseyin Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Çocuk Gelişim Testi.
Hüseyin Yıldız adresi nerede?Hüseyin Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hüseyin Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla