- Boyun Fıtığı
- Fibromiyalji
- Kronik Bel Ağrısı
- Kronik Sırt Ağrısı
- Kronik Baş Ağrısı
Göztepe Mah. Bağdat Cad. No:213 D:3 Alemdar Apt. Çiftehavuzlar, Kadıköy, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
Proloterapi
Saç Mezoterapisi
Yüz Mezoterapisi
a ...a
Hastanın tedavisi doktorun güler yüzüyle başlar sözü Hüsnü bey için %100 geçerli, çalışanların yaklaşımı ve muayene süreci çok profesyonelce
• Prof. Dr. Hüsnü Süslü • Randevu •
Ş
şe...
Prf Dr Hüsnü Bey ile geçmeyen ağrılarım nedeniyle tanıştım, güleryüzlü ve esprili yaklaşımı ve detaylı bilgilendirmesi nedeniyle gerçekten hastasını son derece rahatlatan bir doktor.
• Prof. Dr. Hüsnü Süslü • Ameliyat Sonrası Kronik Ağrı Tedavisi •
Dr Bey bel ağrısı sorunu üzerine özenli ve titiz bir değerlendirme yaptı, vakit geçirmeden öngördüğü müdahaleleri planladı, minnettarım.
Prof. Dr. Hüsnü Süslü
Çok geçmiş olsun. Hep sağlıklı olmanız dileğiyle...
T
ta....
Hiç geçmeyecek sandığım, Boyun fıtığı kaynaklı, sık sık ağlatacak cinsten şiddetli ağrı şikayetiyle başvurdum Dr. Hüsnü’ye. Uyguladığı tedavi , takibi ve yaklaşımı sayesinde şuanda çok iyiyim. Hocam yüreğine, bilimine ve emeğine sağlık.
Ekibi ayrıca harika. Hepsine sevgiler.• Prof. Dr. Hüsnü Süslü • Girişimsel Ağrı Tedavisi •
Çok geçmiş olsun. Sağlıklı mutlu güzel günler diliyorum
d.....
Bel fıtığı mr sonucumuzu gösterdik doktor beye. Çok detaylı açıkladı bize her şeyi. Kesin operasyon der diye düşünerek gitmek istememişti eşim ama öyle hemen işlem yapmak istemedi. Egzersiz önerdi. Bu zamana kadar gördüğüm en ilgili güleryüzlü doktor.
Prof. Dr. Hüsnü Süslü
Çok geçmiş olsun. Teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Sağlıklı güzel günler diliyorum
gi...l
Hüsnü hocam bel fıtığı ve bacak ağrısı tedavimi yaptı iki ay kadar oldu hala takip ediyor ve ilgileniliyorum bu o kadar memnun ediyor ki ve ayrıca çok nazik bir hoca çalışan dilek hanım özellikle randevu konusunda yardımcı olmaya çalışıyor ve çok naif bir bayan
Hüsnü bey işlem öncesinde minik ağrılarımın kalabileceğini söylemişti ve ona rağmen eskiye göre çok daha rahatım devam eden bir süreç var hala ama gönlüm çok rahat birazda bizim çabamız ile çok daha iyi olabileceğini biliyorum• Prof. Dr. Hüsnü Süslü • Girişimsel Ağrı Tedavisi •
Prof. Dr. Hüsnü Süslü
Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Sağlığınız ve memnuniyetiniz bizim için çok önemli. Güzel günler diliyorum
K
k.....
Pankreas kanseriyle mücadele eden anneciğime şifa bulmak için ulaştığımız doktorumuz. Gerek meslek etiği, gerek tıbbi yaklaşımı, bilgi birikimi, güler yüzü, hiç düşünmeden kapısı çalınacak bir hekim .. iyi ki tanıdık sizi Hüsnü Hocam, var olun , daha çok insana şifa olmanız dileğiyle
Prof. Dr. Hüsnü Süslü
Çok geçmiş olsun. Tek amacımız hastalarımıza ağrısız günler yaşatmak
P
p.....
Piriformis sendromu, bel fıtığı,fibrpmiyaliji için tedavim için tedavi görüyorum. Hüsnü Hocayı iyi ki tanıdım,iyi ki var...
Prof. Dr. Hüsnü Süslü
Çok geçmiş olsun. Sorununuza bir çözüm olabildik ise ne mutlu
3 yıldır fibromiyalji hastasıyım. Fizik tedavi, psikiyatrik tedavi, spor, kuru iğne gibi pek çok yöntem asla işe yaramazken Hüsnü bey ile tanıştım ve ilgisi, etkin tedavisi ile 3 enjeksiyon seansından sonra tamamen iyileştim. İyi ki varsınız, şükranlarımla..
Çok geçmiş olsun. Sağlıklı mutlu güzel günler diliyorum
Mrhba Hüsnü beye oğlumun arkadaşının babası tavsiyesi üzerine gitdim 20 gün önce patlamiş bel fıtığı ve sol sağ ayaklarıma vuran siyatik ağrılarım ve dayanılmıcak ağrı ile gitdim iyi ki de gitmişim diyorum hüsnü bey bana amaliyatsız bir tedavi uyguladı 15 gün oldu çok şükür bugün de kontoruluma gitdim dahada iyi olcağımı söyledi egzersiz ve yürüş ile hayatımda ki değişiklikleri zamanla görceğimi söyledi iyi ki de hüsnü hocamı tanımışım kendisi ve güler yüzlü ekibi ile yolunuz acık olsun diyorum umarım benim gibi amaliyat olmaktan cekinen insanlar okur görür gözü kapalı size gelirler iyi ki yollarımız kesişmiş yolunuz bilginiz her daim acık olsun Hocam
Prof. Dr. Hüsnü Süslü
Çok geçmiş olsun öncelikle. Ameliyatsız bir teknik ile sorununuza çözüm olduğumuz için mutluyuz
Hüsnü Süslü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüsnü Süslü, Algoloji, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Hüsnü Süslü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Algoloji Randevusu, Randevu, Ağrı Pompası, Ağrı Tedavisi, Akupunktur Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Kireçlenmesi Tedavisi, Baş ve Yüz Ağrılarının Tedavisi, Biyoelektrik Tedavisi, Yüz Mezoterapisi.
Hüsnü Süslü adresi nerede?Hüsnü Süslü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe Mah. Bağdat Cad. No:213 D:3 Alemdar Apt. Çiftehavuzlar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüsnü Süslü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüsnü Süslü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüsnü Süslü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüsnü Süslü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hüsnü Süslü hangi dilleri konuşuyor?Hüsnü Süslü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüsnü Süslü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüsnü Süslü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüsnü Süslü hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Hüsnü Süslü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüsnü Süslü hangi sigortaları kabul ediyor?Hüsnü Süslü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Algoloji Doktorları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Algoloji Doktorları