- Diz Ağrısı ,
Ortez Ata Ortopedi Sırakapılar Mahallesi 491. Sokak No:7, Denizli
Ortez Ata Ortopedi
Ayak Analizi
me...z
İbrahim bey çok ilgili ,tüm sorularımıza net ve gayet açıklayıcı cevaplar aldık tavsiye ederim
a....ç
Açıklayıcı net ilgili detaylı bilgi verdi tavsiye ediyorum
• Ata Ortopedi • Ayak Analizi •
İbrahim bey ile yollarımız kızımın içe basma hikayesi ile kesişti.. Kendisi ile tanışana kadar Denizlideki başta gelen tüm ortopedi doktorlarına gittim ama bir türlü kendimi rahatlatamamıştım. Ama İbrahim Beyin kızıma yaklaşımı, bize durumu anlatması gerçekten bizi rahatlatan tek kişi. 3 ay sonunda bugün kontrol randevumuz vardı, kızımdaki düzelmeyi görmek ve sonrası için yapabileceklerimizi konuşmak beni daha da rahatlattı. Kesinlikle gözünüz kapalı tercih edin, işinde bir numara
mu...n
Oğlumun tedavi sürecindeki desteğini çok beğendim. Tedavimizle ilgili kısa zamanda güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.
• Ata Ortopedi • Normal Randevu •
Dikkatli dinledi. Çık ilgiliydi. Detaylı açıklamalarda bulundu.
C
c....e
Maddi kaygı gütmeden bize öneri vermesi bizim için önemliydi.
di...k
Doktorumuz her zamanki gibi ilgiliydi. 4 yıllık danışanıyız. Süreci hep yakından takip eder.
be...
Sorularınıza uzun uzun açıklamalar yaparak sizi gerçekten dinliyor ve rahatlatıyor.Süreçte nasıl ilerleyeceğinizi dikkatle tek tek anlatıyor kısa tutmadı muayene süresi uzundu verdiği bilgiler ve yapmam gerekenler için yönlendirmesinden de memnun kaldım.
gü...n
Çok ilgiliydi ve açıklayıcıydı. Verdiği bilgiler ve yönlendirmeler doğrultusunda rahatladık.
• Ata Ortopedi • Ayak Analizi •
Güler yüzlü ilgili anlatım yapiyor soru sorabliyorsin
• Ata Ortopedi • Ayak Analizi •
İbrahim Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Bulut, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size İbrahim Bulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Ayak Analizi.
İbrahim Bulut adresi nerede?İbrahim Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ATA ORTOPEDİ Sırakapılar Mahallesi 491. Sokak No:7 Denizli
- Ortez Ata Ortopedi Sırakapılar Mahallesi 491. Sokak No:7 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Bulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Bulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Bulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Bulut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Bulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 66 hasta / danışan, İbrahim Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler