- Kalp Yetmezliği
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Koroner Arter Hastalığı
- Kalp Hastalıkları
- Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu, Konyaaltı
fa...
Babam daha önce 4 defa anjiyo olmuş ve bundan sonra baypas olması gerektiği soylenmis bir hastaydı. Baypas olursa da uzun yıllar sigara içtiği için %65 masada kalır denilmişti. babam bu risklerle birkaç yıl yaşadı yaşadı sonunda %60 olan damarı da tıkanıp hastanelik oldu.yogun bakımda bir süre kaldıktan sonra doktorları baypas olması gerektiğini aksi halde kalp kirizi geçirip ölebileceğini söyledi. Yoğun bakımdayken babamı anjiyo için almışlar ancak babamın damarları acilmamış son damarı açmaya çalışırsak da patlayabilir demişlerdi.bu süreçte ben de ibrahim beyi buldum kendisinden randevu alıp muayene olduk. babamın 2 damarını açabileceğini söyledi Ameliyat günü babamın tıkalı olan iki damarını değil tüm damarlarını açarak babamı tekrar sağlığına kavuşturdu. Bu arada babam şeker,tansiyon, obezite gibi ciddi rahatsızlıkları olan kalp rahatsızlığı sonrası akciğer su toplamış böbrekleri yetersiz damarları tıkalı son bir damarı da %30 açık olan bir hastaydı Ama İbrahim bey sysnd kurtldu.
Hasta
%100 tıkanan 12 yıl önceki stentin açılabileceğini, daha CD’yi izler izlemez belirttiniz.. Ve dünkü operasyonla bunu gerçekleştirip, beni by-pass’tan kurtardınız.. Bugün evimde çay içiyorum.. Sağolun , varolun.. Antalya sizinle ne kadar gurur duysa azdır..
• Muayenehane Şirinyalı-Antalya • Anjiyografi •
uğ...
Antalya nın ve Türkiye nin en değerli kardiyoloğu ile tanıştığım için çok memnunum. Gittiğimiz her doktor annem için bypas ameliyatı kararı verirken, İbrahim hocam tıkalı olan 2 ana damarı 3 stent ile açarak ameliyat tan kurtardı. İyi ki varsın İbrahim hocam.
• Muayenehane Şirinyalı-Antalya • Kardiyoloji Randevusu •
m....c
İleri evre Kalp yetmezliği hastası olarak başka Hastanede Yaşama Şansım olmadığı düşünülürken tanıdık vasıtasıyla ulaştığım İbrahim Hocam sayesinde hayata tutundum kendisini tanımış olmak benim için çok büyük bir onur. Uyguladığı ilaç tedavileri damar stentleri ve ICD Kalp pili sayesinde hayatıma devam ediyorum.
h....y
Kalp damarlarımda sıkıntı olduğu şüphesi ile gittim.Gerekli muayene ve tetkikleri yaparak bitmek bilmeyen sorularıma sabırla cevap verdi.Tavsiye üzerine gitmiştim.Çok memnun kaldım, teşekkürler. Herkese tavsiye ederim
• Muayenehane Şirinyalı-Antalya • Kardiyoloji Randevusu •
Teşekkür ederim
İbrahim hocamıza referans ile ulaştım. Kalp ağrısı yaşıyordum ve bundan dolayı desteğini almak istedim.Doktorumuz bilgili ve işinin ehli biri.Beni bypass olmaktan kurtardı.Ayrıca insancıl yaklaşımından da son derece memnun kaldım. Daha tedavim sürüyor ama başka doktorlar bypass demişken İbrahim Bey ameliyatsiz bir çözüm yolu önerdi. Stent taktı ve damarları acti. Ayrıca doktor bey şehit ailelerine her zaman yardımcı oluyor.
R
r.....
Hocamıza referans üzerine ulaşmıştım.Kalbimde sıkıntı vardı. Damarımda tıkanma var dedi ve 2005 yılında stend koydu.Periyodik olarak doktorum ile görüşmelerim ve poliklinik kontrolüm devam ediyor.Açık konuşan bir doktor oluşu hoşuma gidiyor. İhtiyacı olan kişilere tavsiye ediyorum kendisini.
ay...u
Babamın ani rahatsızlıgının akabinde İbrahim hocanın profesyonel ve cozum odakli yaklasimini taktir ediyoruz, 3 tıkalı damarı 2 stent acarak ve ayrıca bizlerle ilgilendigi icin kendisine minnetarız. Gonul rahatligi ile herkese tavsiye edebilirim. Her sey icin cok teşekkürler.
b....n
2003 yılından beri Sayın İbrahim bey eşim Engin Erözkan' ın doktoru. Eşimi 1. ve 2. kalp krizlerinde hayata döndürdü. Ve kalp pili taktı.Gerek ilgisi, gerekse bilgisiyle mükemmel bir doktor. Kendisine sonsuz teşekkürler. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. B.Tülay Erözkan
R
r....s
Babamın damar tıkanıklığı şikayetiyle gitmiştik İbrahim Bey'e. Damarlarında %70 tıkanıklık vardı, bunun için stent takıldı. Biz normalde Burdur'da yaşıyoruz, burada iyi bir hekim bulamadığımız için Antalya'ya gitmiştik. Baştan sona bizimle çok ilgiliydi. Biz çok memnun kaldık, ihtiyacı olanlara da tavsiye ederim.
Prof. Dr. İbrahim Demir
Bu güzel görüşleriniz için teşekkür ederim
İbrahim Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Demir, Kardiyoloji.
İbrahim Demir adresi nerede?İbrahim Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, İbrahim Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.