1979 yılında Denizli'de doğdum. Karedeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinde hizmet vermeye başladığım eğitimimi başarıyla tamamlanmamış bulunmaktayım. Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ise ihtisasıma devam ederek Genel cerrahi uzmanı oldum. Denizli Devlet Hastanesi'nde Op.Dr Genel Cerrahi olarak görevimi yapmaya devam etmekteyim.

Haritayı büyüt
Denizli Özel Egekent Hastanesi

Merkez sırakapılar 495.sokak no:27, Merkezefendi, Denizli

Haritayı büyüt

Genel Cerrahi Randevusu

Konum: Denizli Özel Egekent Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

İbrahim beye ameliyat oldum 1 mayısta aşırı memnun kaldım bugün ameliyat olalı 27 gün oldu 12 kilo verdim . Cok kolay sorunsuz geçiyor İbrahim bey ve ekip arkadaşları fazla ilgili güleryüzlü dikkatli ameliyat süreci mükemmel geçti ağrısız sorunsuz moral motivasyon olarak harika destek oldular minnettarım iyiki varlar harika bi doktor

C
Konum: Denizli Özel Egekent Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

Aralık 2024'de ameliyat oldum, 3 ayda hayatım değişti. Süreç boyunca her soruma arayarak cevap vermeniz, ameliyat sürecinde sizin ve ekibin ilgisi olağanüstü idi. Zayıflamak ve iyi görünmek bir kenara, kalça çıkığından dolayı yürüyemiyordum. Bugün 1km yol yürüdüm. Normalde taksiyle giderdim veya 2-3 mola vererek gidebiliyordum ancak. 1 yıl aradan sonra sabah adet oldum. Sağlığıma kavuşuyorum. Kalça değil kiloymuş. Çok memnun kaldım.

Öncelikle Dr ibrahim Ekiz ve ekibi süpersiniz
Ben 135 kg ile ameliyata girdim ameliyat öncesi süreç çok iyi hocam ın ve ekibinin ilgi ve alakası çok yüksek ameliyatımızı olduk ameliyat sonrası hastahane sürecinde ilgi devam etti hastaneden ayrılırken bilgilendirmemiz yapıldı ve 24 saat bizzat ibrahim Ekiz hocam dan destek sözü verildi ve ben hastahaneden çıkalı 3 ay oldu hala iletişim halindeyiz bu üç ayın sonucunda -35 kilo verip 105 kilo ile yola devam ediyorum ve Dr İbrahim Ekiz ve değerli ekibinin yanımda olduğunu biliyorum hayatımın dönüm noktası sizinle başladı yaşam enerjim arttı herşey için varolun
Kimse terettüd etmesin ibrahim ekiz hoca ve ekibi bu işin bence en iyisi

Konum: Denizli Özel Egekent Hastanesi Diğer

5 ay önce ibrahim bey de mide ameliyatı oldum. 124 kilo ile başladağım sürecte 5 buçuk ayda 42 kilo verdim. Tüm süreç boyunca doktor bey sizinle birebir ilgileniyor. Ameliyat sonrası da sorunuz olduğunda direkt doktor beyle muhattap oluyorsunuz. Bu ameliyat sayesinde şekerim düzene girdi ve ilacı bıraktım.Kilolar gidince yaşam kaliteniz artıyor. Ameliyat olmak isteyip cekincesi olanlara ibrahim beyle görüşmelerini tavsiye ederim. Doktor bey tüm süreci size anlatıyor ve ne anlattıysa onu yaşıyorsunuz

Konum: Denizli Özel Egekent Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

Karaciğer yağlanması ve gizli şeker başlangıcından sonra tüp mide olmaya karar verdim. Ameliyat için doktor arayışındayken İbrahim hoca ile denk geldim ve bana ameliyatla ilgili her şeyi detaylıca anlattı. Yine de ameliyat olacağım zaman çok korkuyordum hastaneye adım attığımda İbrahim Hoca beni ameliyat konusunda çok rahatlattı. Şu an yaklaşık 15 kilo verdim asistanı ile sürekli iletişim halindeyim. Gayet ilgili ve güzel geçen bir süreçti

Aşırı kilo sebebiyle doktor beyin tedavisine başladım. Mide küçültme ameliyatı oldum. Baştan sona doktor beyden çok memnun kaldım. Ameliyatımın başından sonuna ve hatta sonrasında bile ilgisi çok iyiydi. En önemlisi 7/24 sorduğum soruya cevap vermesi ve ulaşılabilir olması benim için çok büyük bir avantajdı. Doktor, her zaman referans olur, diğer hastalara da tavsiye ederim.

C

Öncelikle İbrahim Bey'le tanışmam, hayatımın en doğru kararıydı. Tavsiye üzerine gittim kendisine. Kilo problemim vardı, yıllardır mide küçültme ameliyatı oldum. İbrahim Bey'i iyi ki tanıdım, iyi ki bu ameliyatı oldum. Kendisinde hayatıma pozitif bakıyorum, mutluyum. 114 kiloyla ameliyat oldum, 2.5 ayda 27 kilo verdim. Yenilendim resmen. İbrahim Bey ve ekibi çok güzel ilgilendiler, iyi ki varlar.

Konum: Denizli Özel Egekent Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

Dr İbrahim beye tüp mide ameliyatı oldum 3. Ayımdayım 24 kilo verdim ameliyat öncesi ve sonrası bütün süreçten çok memnunum hala kontrollerimi yapıyor ve selenay hanımda çok ilgileniyor her soruma cevap bulabiliyorum hastane temizlik ve hemşirelerden de çok memnun kaldım işinin ehli ibrahim doktorumuz iyi ki var herşey çok güzel gidiyor herkese tek tavsiyemdir

Y
Konum: Denizli Özel Egekent Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

4 ay önce olduğum Tüp mide ameliyatının öncesinde usenmeden bana vakit ayırıp sorduğum her soruya cevap veren ve yaptığı tüp mide ameliyatı sayesinde hiç bir sorun yaşamadan 25 kilo vermeme yardımcı olan bana sağlığımı ve kendime guvenimi tekrardan hediye eden sevgili doktorum İbrahim Ekiz. Elleriniz dokunduğunuz herkesi sifalandiriyor güzelleştiriyor. Minnettarım.

Konum: Denizli Özel Egekent Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu

Ilk konuşmamızda uzun uzun anlatti herseyi. Kısa anlatayım geçeyim demedi.
Kısa surede mide ameliyatimi gercekleştirdi. Bir cok testten gecerek ameliyat oldum. 6 icinde de 33 kilo verdim