Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2008-2014 mezunuyum. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ihtisası 2014-2019, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi İç Hastalıkları uzmanı 2019, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Hematoloji yandal asistanlığı 2019-2023, Osmaniye Devlet Hastanesi Doçent Doktor 2023-2025, Gaziantep Şehir Hastanesi Hematoloji Klinik Eğitim Sorumlusu 2025 tamamladım.
- Anemi
Multiple myeloma
Splenektomi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Gaziantep Şehir Hastanesi
İbn-i Sina Mah. A Blok Zemin Kat Hematoloji Poliklinik 6, İbn-i Sina Mah., Şahinbey, Gaziantep 27470
- Sigortası olan hastalar
m....y
Doç. Dr İbrahim Halil AÇAR hocama anneme konulan AML tanısı ile ilgili gittik. Hocamız, hastalığın tedavi yöntemi ve hastalık sürecinde tedaviyi psikolojik olarak yönetme hususlarındaki becerileriyle tedaviyi çok doğru bir şekilde yönlendirmiş, yapmış olduğu tedavi çalışmaları neticesinde de hastalımızın düzelme yolunda güzel sonuçlar elde ettik.Bunun yanında güler yüzü ve samimiyeti ile hastalarıyla olan iletisimini üst seviyede tutuyor. Hocamızı branşı ile ilgili hastalıklara hakim olmasından dolayı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
• Gaziantep Şehir Hastanesi • Lösemi •
Z
ze...
Yaklaşık 4 senedir sürekli gittiğimiz doktorumuz. Gayet ilgili ve her konuda detaylıca yardımcı
ay...s
İbrahim hocam I tanimayan pisman olur Gerek insani bakimdan Gerek bilgisi Gerek hastaya yaklasimi oldukca mukemmeldir. Ben osmaniye de Ibrahim hocami tanidim daha sonra hocam icin antepe gittim . Annem multi miyolom kanseriydi Ibrahim hocam yuzune uzun sure yasadi hatta diger meslek taslari annem in bu kadar uzun sure yasamasina sasirmisti once allaha sonra ona guvendim allah razi olsun hocamdan
• Gaziantep Şehir Hastanesi • multiple myeloma •
e....d
Babamın hastalığına teşhis konulması konusunda çok sıkıntı yaşamıştık (Waldenstrom makroglobulinemisi) İbrahim Halil hocam teşhisi koyup hemen tedaviyi başlattı durumu her geçen gün iyiye gidiyor şükür. Çok ilgili bir doktor titizlikle tüm detayları takip ediyor içimiz çok rahat babam da kendini güvende hissediyor. İyiki hocamızla karşılaştık.. Ayrıca hastanenin güvenliği temizliği takdire şayan.
• Gaziantep Şehir Hastanesi • Kanser Tedavisi •
me...
Çok iyi bi doktor babamı götürmüştük çok bahsetmişlerdi kendisinden çok ilgilendi bizimle alanında da çok başarılı bi doktor
m...
Doktoruma KML tanısı ile başvurdum. Tedaviden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim, çok ilgili. Hastaların gönül rahatlığıyla gitmelerini öneririm. Tedavi sürecimde ise şu anda akıllı ilaç kullanıyorum.
m...
Annem ilik kanseri, doktorumuzla Osmaniye'den iletişime geçtik. Şu an tedavisi sürüyor, gayet iyi gidiyor. Doktorumuzdan memnunuz. Tavsiye ederiz.
a....k
BEN KLL HASTASIYIM DEPREMDEN BU YANA HALİL HOCAMA GİDİYORUM DAHA ÖNCE AKILLI İLAÇ KULLANIYORDUM HALİL HOCAM İLACI BIRAKTIRDI KENDİMİ DAHA RAHATLAMIŞ İYİ HİSSEDİYORUM BÖLGEMİZİN BULUNMAZ HOCALARINDANDIR ATASINA RAHMET OLSUN HERKESE TAVSİYE EDERİM ALLAH BÖYLE HOCALARIMIZIN SAYILARINI ARTTIRSIN
Z
ze...
Yaklaşık 2 yıldır miyelom hastası olan babamı tedavi eden İbrahim hocamızın farklı tedavi uygulamalarıyla,hastalığın ilerleyişini yavaşlattı ve çok fayda gördük.Güleryüzlü,ilgili ve işinin uzmanı hocama minnettarız.Osmaniye için çok önemli bir hekimdi.
• Gaziantep Şehir Hastanesi • multiple myeloma •
ni...
Lenfoma teşhisi aldığımda büyük bir şok yaşadım. Tavsiye üzerine doktorumuzla tanıştığımda güler yüzü, güven veren yaklaşımı ve babacan tavırlarıyla bana ‘Atlatacaksın, hiç merak etme’ diyerek moral verdi. Doğru tedaviyle hamdolsun bu hastalığı geride bırakmamda en büyük sebep oldu. Anlayışı, samimiyeti ve insanı sadece hasta olarak değil tüm duygularıyla gözetmesi benim için çok kıymetli. Psikolojik desteği, her hastasını ismiyle tanıması ve herkese aynı içtenlikle yaklaşması insana güven veriyor, Kendisine minnettarım.
• Gaziantep Şehir Hastanesi • Kanser Tedavisi •
İbrahim Halil Açar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Halil Açar, Hematoloji. Size İbrahim Halil Açar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kemoterapi, Kemik Iliği Biyopsisi, multiple myeloma, Hematoloji Randevusu, Kanser Tedavisi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Splenektomi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Lösemi.
İbrahim Halil Açar adresi nerede?İbrahim Halil Açar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İbn-i Sina Mah. A Blok Zemin Kat Hematoloji Poliklinik 6 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Halil Açar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Halil Açar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Halil Açar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Halil Açar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İbrahim Halil Açar hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Halil Açar ile Türkçe, Arapça, İngilizce, Kürtçe dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Halil Açar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Halil Açar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Halil Açar hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, İbrahim Halil Açar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Halil Açar hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Halil Açar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.