Dt. İbrahim Halil Hamut

Diş Hekimi daha fazla

Gaziantep 1 adres

Diş hekimliğinde dijital çözümleri,  tedavilerimizin daha sağlıklı ve kaliteli olması için kullanıyorum.

Muayenehanemizde çekilen filmleri Yapay zeka teşhis programları ile kısa süre içinde analizlerini sizinle paylaşarak tedavi planını oluşturabiliyoruz.

Aynı gün hastamıza daimi veya geçici dişini 8-10 saat geçmeden uyguluyoruz.

Bu sayede, ağrısız, enfeksiyondan koruyucu ve  kontrollü bir tedavi uygulanmış oluyor.

Gece diş sıkan hastalarımıza ağız içi tarama ile dijital ölçüsünü alarak bilgisayarda yapay zeka destekli programlar ile plakları tasarlanıp muayenehanemizde bulunan 3 Boyutlu yazıcı ile hazırlayabiliyoruz.

İmplant ve implant üstü protezleri dijital kamera sistemleri ölçü alınarak profesyonel iş ortaklarımıza online göndererek metal-titanyum- zirkonya alt yapı ve üst yapısı estetik porselen çalışmalarıyla üretimleri yapılarak tedavilerimizi kaliteli bir şekilde tamamlayabiliyoruz

Kanal tedavilerini güncel teknolojik imkanları ve güncel eğitim bilgileri ile beraber daha başarılı olmaya gayret ediyoruz.

Dolgu malzemeleri olarak Bio uyum sertifikalı (doku dostu) kalitesini ispatlamış malzemeler kullanmaktayız.

İbrahim Halil Hamut Muayenehanesi

Beykent Mahallesi 85004 Nolu Cadde No:95/D, Şehitkamil, Gaziantep 27580

İbrahim Bey' den çok memnunuz. Sağolsun çok iyi ilgileniyorlar. Yüzünde hep tatlı ve naif bir gülümseme. Diş doktoru fobisi olanlara kesinlikle tavsiye olunur.

•  •

Dt. İbrahim Halil Hamut

Çok teşekkür ederim. Mesleğimizin gerektiği gibi gayret etmeye ve severek çalışmayı hedefliyorum.