Psk. İclal Memişoğlu Erdoğan

Psikoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

0850 333 0388 Ücret öğren

Psikoloji bölümü mezunu olarak, lisans eğitimim süresince çeşitli okul, hastane ve özel kliniklerde staj yaparak teorik bilgilerimi pratik deneyimlerle pekiştirdim. Psikiyatri ve Nöroloji hastanesinde katıldığım klinik gözlem programı sayesinde, farklı disiplinlerden uzmanlarla birlikte çalışma ve vaka analizleri yapma fırsatı buldum.

Akademik gelişimimi desteklemek amacıyla birçok workshop, seminer ve kongreye katıldım. Ayrıca, alanıma özel uzmanlık kazanmak için çeşitli uygulayıcı eğitimler aldım. Bunlar arasında Prof. Dr. Murad Atmaca’dan Bilişsel Davranışçı Terapi (CBT), Doç. Dr. Itır Tarı Cömert’ten Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Psikiyatrist İmbat Taşkın’dan Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) ve Dr. Ezgi Güven’den Aile ve Çift Terapisi uygulayıcı eğitimi ve süpervizyonları bulunmaktadır.

Bu eğitimler ve deneyimler, danışanlarımın ihtiyaçlarını daha iyi anlamamı sağladı ve onlara etkili çözümler sunmamda bana yol gösterdi. Şu anda mesleğimi online platformlar üzerinden sürdürerek, danışanlarıma destek vermeye devam ediyorum.

Yetişkin

• Banka Havalesi

Görüşler

• R

r...

İclal Hanım'a arkadaş tavsiyesi üzerinden ulaştım. Kaygı bozukluğu ve stres yönetimi problemlerim vardı. Kendisi benimle çok güzel ve profesyonelce ilgilendi, şu anda da olumlu bir ilerleyişteyiz. Kendisini ihtiyaç dahilinde seve seve çevreme tavsiye ediyorum.

• Y

y...

Mezuniyet sonrasında yaşadığım boşluk hissiyle birlikte mali müşavirlik sınavına hazırlanma sürecim ve ardından işe başlamamla birlikte stres ve kaygı düzeyim oldukça artmıştı. Çalıştığım sektörün zorluğu ve insanlarla iletişimin yoğun olduğu bir işte bulunmam sebebiyle zaman zaman kaba ve nezaketsiz davranışlarla karşılaşmak da beni olumsuz etkiliyordu. Bu süreçte hem iş stresiyle baş etmekte zorlanıyor hem de özgüven problemi yaşıyordum.
    İclal Hanım’a sosyal medya üzerinden denk geldim.
    Kendisiyle yaklaşık 4-5 seanslık çözüm odaklı bir süreç yürüttük. Seanslar, uzun ve yorucu konuşmalardan ziyade daha net, hedefe yönelik ve gerçekten çözüm üreten bir şekilde ilerledi. Bu yaklaşım benim için oldukça verimli oldu.
    Süreç sonunda hem kendime olan saygımın arttığını hem de yaşadığım stres ve kaygıyla daha sağlıklı baş edebildiğimi fark ettim. Özellikle iş hayatındaki zorluklara karşı bakış açımın değişmesi benim için çok kıymetliydi.
    Kesinlikle çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• F

f...

İclal Hanım'a arkadaşımin tavsiyesi üzerine ulaştım. Sınav döneminde stres yönetimi için destek aldım. Kendisi bu konuda işinin ehli olduğu çok belli. Bana sınav döneminde mental anlamda çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim. Terapi sürecimiz çok keyifli ve güzel geçti.

• M

m...

Uzmanımıza arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Eşimle ilgili problemlerim konusunda yardımcı oldu. Süreç boyunca çok memnun kaldım, çevremdeki herkese de memnuniyetimi dile getiriyor ve tavsiyede bulunuyorum.

s...

Öncelikle İclal Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım.
    Yenemediğim, üzerine gidemediğim korkularım vardı; bunlara anksiyete, panik atak da eşlik edince kendilerine ulaştım.
    Fakat İclal Hanım'a gelene kadar birçok terapi deneyimim oldu, hiçbiriyle uyum sağlayamadım.
    Zaten çok zor seans alma fikrine kendimi alıştırmıştım.
    Hepsi İclal Hanım'la tanışana dek sürdü.
    Kendisi gerçekten çok ama çok iyi ve sakin birisi,
    insanlara tamamen güven veren bir yaklaşımı var.
    Danışanlarına gösterdiği özveri ve değerine hayran kalmıştım, hâlâ daha öyle.
    Ben normalde 1 seanstan fazla seans ilerletemiyordum, olmuyordu.
    Ama İclal Hanım'la kaçıncı seansımızı yaptık sayamadım.
    Şöyle özetleyebilirim ki:
    Kendisiyle seans günlerimizi iple çekiyorum.
    İnsanlara yaklaşımı olsun,
    seans sırasında yönlendirdiği sorular ve bakış açılarıyla benim anksiyetemi ve panik atağımı geride bırakmamı sağlayan mükemmel birisi kendisi.
    İyi ki İclal Hanım'ı bulmuşum diyorum.

• Z

z...

Psikoloğum gerçekten harika; ilgi ile seanslarımızı geçiriyoruz. Verdiği huzur insanın içini açıyor. Ben öfkemi kontrol edemiyordum, duygu karmaşası için gittim. Kendimi çok özel ve rahat hissettim. Enerjisi, profesyonelliği ve samimiyetinden dolayı kendimi rahatlamış hissettim.

• H

h...

Psk. İclal Memişoğlu Erdoğan’dan danışmanlık aldım ve süreçten çok memnun kaldım. Yakın bir kaybım sonrası duygusal olarak zor bir dönem geçiriyordum ve bu sebeple kendisine başvurdum.

Uzmanımıza internet üzerinden ulaştım. İlk görüşmeden itibaren çok anlayışlı, ilgili ve güven veren bir yaklaşım sergiledi. Seans sürecinde kendimi rahat ifade edebildim ve bana gerçekten iyi gelen bir destek aldım. Süreci profesyonel ve samimi şekilde yönettiği için kendisinden çok memnunum.

Kesinlikle çevreme de tavsiye ederim. Böyle bir süreçten geçen kişiler için çok destekleyici bir uzman olduğunu düşünüyorum.

• I

i...

İclal Hanım’a internet üzerinden yaptığım araştırmalar ve danışan yorumları sayesinde ulaştım. Son dönemde yaşadığım stres, kaygı ve zihinsel olarak yorulduğumu hissettiğim bir süreçte profesyonel destek almak istediğim için başvurdum.

Seans süreci boyunca kendimi rahat ve güvende hissettim. Özellikle yargılamadan dinlemesi, sakin yaklaşımı ve olaylara farklı açılardan bakmamı sağlaması benim için oldukça kıymetliydi. Bazı konuları fark etmemi ve düşüncelerimi daha sağlıklı yönetebilmemi sağladığını hissediyorum. Süreç içerisinde kendimde olumlu değişimler fark etmeye başladım ve seansların bana iyi geldiğini düşünüyorum.

Psikolojik destek almayı düşünen kişilere İclal Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.