Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu, Konyaaltı
nu...
İhsan hocamın uzmanlığı ve desteğiyle sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğimiz için kendisine minnettarız. Sadece profesyonel yaklaşımıyla değil, aynı zamanda gösterdiği neşe, şefkat ve ilgileriyle de bu süreç bizim için çok özel bir hale geldi. 9 aylık gebelik sürecim boyunca hocamın sayesinde, her kontrolde eşim yanımdaydı ve klinikten hep mutlu bir şekilde ayrılıyorduk. Böylesine değerli bir doktorla bu yolculuğu paylaşmak, bize büyük bir güven verdi. Her şey için tekrar çok minnettarız.
• Akdeniz Üniversitesi • Diğer •
d....m
İhsan beyle bu hafta burdur devlet hastahanesinde tanıştık.virus sebebiyle hastahane kalabalığı dışında güzel bir muayneydi. Güler yüzlü,sorularınıza cevap bulabileceğiniz,gerilmeden muayne sürenizi geçirebileceğiniz bir doktor.ilk muaynemiz olmasına rağmen çok ilgiliydi
• başka bir yer • Diğer •
ba....
Güler yüzü ve sıcak kanlı bir kişiliği var her zaman pozitif bakışı insanı mutlu ediyor Bebeğimi bana kavuşturdu iyi ki tanımışim İHSAN BEYI teşekkür ederim
• başka bir yer • Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık •
C
ca...c
tek geçerim!! tanıdığım een iyi jinekolog,hayata bakısı hastalara bakısına o kadar paralel ki,bu da cook basarılı yapıyor Ihsan beyi
İhsan Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İhsan Kara, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
İhsan Kara adresi nerede?İhsan Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan İhsan Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İhsan Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İhsan Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İhsan Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İhsan Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İhsan Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İhsan Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.