- Depresyon
- Sosyal Fobi
Altınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27, Bafra 55410
Y
y....a
İlayda hanımdan çok memnunum. İlayda hanımla konuşurken ve konuştuktan sonra kendimi çok rahatlamış hissediyorum onun sayesınde kendımde olumlu yönde düzeldiğimi söyleyebılırım.iyiki tercih etmişim diyorum
P
pı...r
İlayda hanımla konuşurken ve konuştuktan sonra kendimi çok rahatlamış hissediyorum ve orayı güvenli bir alan olarak görüyorum ve verdiği tavsiyeleri gerçekten kendime yakın ve anlamlı olduğunu düşünüyorum
I
i̇...s
İlk günden beri cok memnunum.Yonlendirmeleri ve görüşleri sayesinde hayatimin olumlu yönde duzeldigini soyleyebilirim.İyi ki tercih etmişim.
b....ç
İlayda hanımdan çok memnunum. İlk görüşmeden itibaren kendimi güvende ve anlaşılmış hissettim. Hem yaklaşımı hem de profesyonelliği sayesinde süreci çok daha rahat ve verimli geçirdim. Görüşmelerimiz bana kendimi daha iyi tanımam ve duygularımı yönetmem konusunda gerçekten yardımcı oldu. İyi ki yolum kesişmiş, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• başka bir yer • Diğer •
İlayda Algül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Algül, Psikoloji. Size İlayda Algül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
İlayda Algül adresi nerede?İlayda Algül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27 Bafra
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Algül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlayda Algül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlayda Algül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlayda Algül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlayda Algül hangi dilleri konuşuyor?İlayda Algül ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İlayda Algül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Algül tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlayda Algül hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İlayda Algül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.