- Baş Ağrıları
- Kafatası Travmaları
- Parkinson Hastalığı
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy
İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi
Ağrı Tedavisi
Kraniotomi
Kritik Boyun Ameliyatı
Kritik Omurilik Ameliyatı
Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Çocuk Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Trigeminal Nevralji Ameliyatı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Ass. Dr. İlhan Aydın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
İlhan Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlhan Aydın, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size İlhan Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Derin Beyin Stimülasyonu, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Endovasküler Embolizasyon, Minimal Invaziv Cerrahi, Beyin Anevrizması Onarımı, Diskektomi, Endovasküler Koilleme, Kraniotomi, Ventriküloperitoneal Şant Uygulama, Mikrodiskektomi.
İlhan Aydın adresi nerede?İlhan Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlhan Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlhan Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlhan Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlhan Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlhan Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları