Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
ne...n
Şiddetli boyun ağrısı ve boyun tutulması şikayetiyle 3 yıl boyunca gitmediğim hastane, doktor kalmadı. Daha önce defalarca çekilen röntgen ve mr görüntülerinde hiç bir doktor hiçbirşey görememişken Bülent Hocam tek mr görüntüsünde boyun fıtığımı teşhis etmiş ve sağlığıma kavuşmamı sağlamıştır.
ça...
Ülkenin en iyi psikiyatri doktorlarından biri olabilir. Fazlasıyla tevazu sahibi, yardımsever, hastayı ve hasta yakınını dinleyerek ilaç ve tedavi önerisinde bulunan, her zaman hastanın konforunu göz önünde bulunduran yardımsever bir doktor
me...l
17 Haziran 2025 tarihinde annemin spondilolistezis ameliyatını gerçekleştiren Uzay bey işinde yetkin, özverili, kusursuz bir hekim. İlgi ve alakası için doktorumuza minnettarız, sorunsuz bir şekilde taburcu olduk Allah’ım sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin.
Bülent Timur Demirgil 2012 yılında babamın hipofiz bezi tümörü transnazal cerrahi yöntemi ile ameliyatını gerçekleştirdi. Çok donanımlı ve bilgili olmasından kaynaklı babamın tek güvendiği doktor olabilir.
bu...n
2019 yılında yaşamış olduğum kaygı bozukluğu tedavisinde bana yaklaşımı ve tedavi sürecini güzel yönetmesinden kaynaklı kendisine şükranlarımo sunarım.
oğ...
4 yıl önce serviste ve poliklinikte denk geldim, intihar şüphesiyle yatışım yapıldı ve bir süre tedavi gördüm. hayata bakış açımı değiştirdi uyguladığı tedavi ve yaptığı konuşmalar iyi yönde etkiledi.
gö...z
10 yıldan fazla süren sorunlarım vardi çok yere gittim ilaçlar etki etmedi yada ağır geldi genellikle doktorlar sadece dinlerdi tesadüfen Hüseyin beye aldım randevuyu o kadar iyi güzel insanki çok güzel şekilde anlatti dinledi yardımcı oldu ilaçları kullandım
şuan çok iyiyim iyiki varsınız
h....ü
05/08/2024 tarihinde kafatasımın üstündeki epidermoid kist ameliyatını gerçekleştirmiş, ülkemizin başarılı ve deneyimli cerrahlarındandır. Ameliyatım; kistin alınışı, kemik defektinin onarılması, dikiş ve uyanmamla birlikte 3.5 saate yakın, hızlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Ameliyat sonrası yoğun bakıma gerek duyulmamış, ben de 2 güne taburcu olacak şekilde hastaneden çıkışım sağlandı. Cerrahımızın başarılarının devamını dilerim.
ay...
Şiddetli baş dönme atak sikayeti ile gittim.İlk önce beni dinlemesi,tum tahlillerimi ve geçmiş mr.a bakıp tekrarını istemesi süper.Biz hastalar sadece şikayetlerimizin sükunetle dinlenmesini istiyoruz,beni savsaklamadınız, Herşey gönlünüzce olsun.
m....
15 yıldır sigara içiyordum. Sigarayı bırakmak üzere 5 Aralık tarihinde Mazhar Osman'da görev yapmakta olan hocamıza başvurdum. Birtakım sorular sonrası sigara bırakma süreci hakkında bilgilendirdi, teşvik edici söylemlerde bulundu ve ilaç yazdı. Tekrar randevu verdi ancak gitmeyi unuttum. Fakat şükürler olsun ki sigarayı bıraktım.
Fayda buldum.
İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi, Bakırköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi, Bakırköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Psikiyatrist, Nörolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Mikrobiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Psikolog, Pratisyen Hekim, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru.
İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi, toplam 296 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Dörtlü Tarama Testi, Östrojen Replasman Tedavisi, Over Kist Ameliyatı, Laparoskopik Cerrahi, Jinekolojik Cerrahi, Doğumda Bradley Yöntemi, Robotik Cerrahi, Pelvik Laparaskopi, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Gardasil Hpv Aşısı.
İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta/danışan, İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi nerede?İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi adresi Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı Bakırköy şeklindedir.