Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Trabzon 1 adres
Merhaba, ben Fizyoterapist İlkan Mursal. Çocuk fizyoterapisi alanında yenidoğan, prematüre ve riskli bebeklerin gelişim takibi, erken müdahale, serebral palsi, duyu bütünleme ve pediatrik rehabilitasyon süreçleri üzerine çalışıyorum. Terapi sürecinde her çocuğun ihtiyaçlarını özel olarak değerlendiriyor, aile ile iş birliği içinde kişiye özel tedavi yaklaşımları planlıyorum. Amacım; çocukların gelişimsel basamaklarını desteklemek, hareket becerilerini güçlendirmek ve günlük yaşamda daha bağımsız olmalarına katkı sağlamaktır. Bilimsel güncel yaklaşımları takip ederek güvenli ve etkili bir terapi süreci sunmayı hedefliyorum.
- Gelişim Geriliği
- Gelişimsel gecikmeler
- Serebral Palsi
- Duyu Bütünleme Bozukluğu
- Dipraksi (Dispraksi)
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
2 Nolu Beşirli, orhan karakullukçu cad yalı office apt kat 2 daire 3, 61000 Ortahisar/Trabzon, Trabzon
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Boyun Fıtığı
Dikkat Eksikliği
DIR Floortime
Fizyoterapist İlkan Mursal Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Fizik Tedavi
Çocuk Fizyoterapisi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
d...
Kızımın bir ayağında içe basma problemi vardı, hocamıza bu yüzden başvurduk. İlkan hocam çok güzel yönlendirdi bizi, aklımızdaki her soru işaretini kaldırdı ortadan. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
b....)
Oğlumun ayaklarında sıkıntı vardı, içe dönüktü. Öneri üzerine kendisine gittik ve görüştük. Bize çok yardımcı oldu. İl dışından ortopedist geldi. Bizi oyalamadı. Ticari bir amaç gütmedi. Bizi güzel bir şekilde yönlendirdi. Operasyon geçireceğiz, ondan sonra kendisinde tedavi sürecimiz başlayacak. Karakter ve tecrübe olarak çok memnun kaldık.
e....)
Çocuğum parmak uçlarında yürüyordu, bu sebepten dolayı başvurdum. Ortopedist görüşü aldık, fizyoterapist önerdiler. İlkan Bey’e çocuğumu götürdüm. Çocuğum ameliyat oldu. Ben Giresun’da oturuyorum; ulaşım uzak olduğu için İlkan Bey’e gidemiyoruz. Çocuğa yaklaşımı, yaptığı testler gerçekten iyi. İşini profesyonel anlamda yapıyor. İlkan Bey’i herkese tavsiye ederim.
d....)
Kendisinden çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim. Sonuç odaklı bir uzman. Güler yüzlü ve samimi bir insan. Yönlendirmeleri bize olumlu sonuçlar doğurdu. Oğlum banyo yapmıyordu, duyusal sorunu olduğu için gittik. Kendisi gerekli testleri yaptı. Böyle bir şeyi yok dedi. Biz yaklaşımımızı değiştirdik. Herhangi bir sorun yaşamadık.
Ö
ö....)
Çocuğum için başvurdum. Fizyoterapi ihtiyacı olmuştu, bu süreçte bize destek oldu. Kafa için kanaması oldu, buna bağlı hareket kısıtlılığı vardı. Olumlu sonuçlar aldık. İlkan Bey alanında oldukça yetkin, uzman, bilgi birikimi olan biri. Öngörüleri iyi. Yaklaşımı, iletişimi güzel. Herkese tavsiye ederim, iyi birisi.
bü...a
İyiki varsınız hocam her seansınız kızıma ayrı şeyler katıyor kızımın en sevdiği öğretmeni
Ş
ş.....
İlkan hoca alanının en iyisi terapilerinin faydasi cok büyuk
ay...r
Çocuğumun tedavi sürecinde İlkan beyle karşılaşmamız bizim için bir şanstı o dönemde hem keyifle çalıştık hemde çok yol kat ettik.Malesef deprem sonrası Adanadan ayrıldı .Bize katkıları çok fazladır.
e....s
İlkan Bey’e oğlumuzun gelişim süreci için başvurduk. İlk görüşmeden itibaren güler yüzlü, samimi ve güven veren yaklaşımıyla bize destek oldu. Süreci dikkatle takip etmesi ve her aşamada anlaşılır bilgilendirmeler yapması bizim için oldukça değerliydi. Memnun kaldığımız bir süreç oldu.
d...
İlkan hocama oğlum için ulaştık. Duyu bütünleme eksikliği için başvurduk. Kendisi her seansta enerjisini, ilgisini ve sevgisini hiç düşürmeden oğlumla ilgilendi. Çok kısa sürede hızlı yol aldık. Günlük hayatımıza seansların geri dönüşünü görmek bizi ayrıca mutlu etti. Etrafımda ihtiyacı olan herkese öneriyorum.
İlkan Mursal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlkan Mursal, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size İlkan Mursal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizik Tedavi, Riskli Bebek Takibi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Boyun Fıtığı, Motor - Mental Retardasyon, Gelişim Geriliği, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
İlkan Mursal adresi nerede?İlkan Mursal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2 Nolu Beşirli, orhan karakullukçu cad yalı office apt kat 2 daire 3, 61000 Ortahisar/Trabzon Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlkan Mursal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlkan Mursal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlkan Mursal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlkan Mursal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlkan Mursal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlkan Mursal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlkan Mursal hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, İlkan Mursal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Trabzon bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Trabzon bölgesinde SGK kabul eden Fizyoterapistler