0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, ben Fizyoterapist İlkan Mursal. Çocuk fizyoterapisi alanında yenidoğan, prematüre ve riskli bebeklerin gelişim takibi, erken müdahale, serebral palsi, duyu bütünleme ve pediatrik rehabilitasyon süreçleri üzerine çalışıyorum. Terapi sürecinde her çocuğun ihtiyaçlarını özel olarak değerlendiriyor, aile ile iş birliği içinde kişiye özel tedavi yaklaşımları planlıyorum. Amacım; çocukların gelişimsel basamaklarını desteklemek, hareket becerilerini güçlendirmek ve günlük yaşamda daha bağımsız olmalarına katkı sağlamaktır. Bilimsel güncel yaklaşımları takip ederek güvenli ve etkili bir terapi süreci sunmayı hedefliyorum.

Yetişkin
Çocuk

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

2 Nolu Beşirli, orhan karakullukçu cad yalı office apt kat 2 daire 3, 61000 Ortahisar/Trabzon, Trabzon

İlkan Mursal
Fizyoterapist İlkan Mursal Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi

2 Nolu Beşirli, orhan karakullukçu cad yalı office apt kat 2 daire 3, 61000 Ortahisar/Trabzon, Ortahisar, Trabzon 61040

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

d...

Kızımın bir ayağında içe basma problemi vardı, hocamıza bu yüzden başvurduk. İlkan hocam çok güzel yönlendirdi bizi, aklımızdaki her soru işaretini kaldırdı ortadan. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

• B

b....)

Oğlumun ayaklarında sıkıntı vardı, içe dönüktü. Öneri üzerine kendisine gittik ve görüştük. Bize çok yardımcı oldu. İl dışından ortopedist geldi. Bizi oyalamadı. Ticari bir amaç gütmedi. Bizi güzel bir şekilde yönlendirdi. Operasyon geçireceğiz, ondan sonra kendisinde tedavi sürecimiz başlayacak. Karakter ve tecrübe olarak çok memnun kaldık.

e....)

Çocuğum parmak uçlarında yürüyordu, bu sebepten dolayı başvurdum. Ortopedist görüşü aldık, fizyoterapist önerdiler. İlkan Bey’e çocuğumu götürdüm. Çocuğum ameliyat oldu. Ben Giresun’da oturuyorum; ulaşım uzak olduğu için İlkan Bey’e gidemiyoruz. Çocuğa yaklaşımı, yaptığı testler gerçekten iyi. İşini profesyonel anlamda yapıyor. İlkan Bey’i herkese tavsiye ederim.

d....)

Kendisinden çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim. Sonuç odaklı bir uzman. Güler yüzlü ve samimi bir insan. Yönlendirmeleri bize olumlu sonuçlar doğurdu. Oğlum banyo yapmıyordu, duyusal sorunu olduğu için gittik. Kendisi gerekli testleri yaptı. Böyle bir şeyi yok dedi. Biz yaklaşımımızı değiştirdik. Herhangi bir sorun yaşamadık.

• Ö

ö....)

Çocuğum için başvurdum. Fizyoterapi ihtiyacı olmuştu, bu süreçte bize destek oldu. Kafa için kanaması oldu, buna bağlı hareket kısıtlılığı vardı. Olumlu sonuçlar aldık. İlkan Bey alanında oldukça yetkin, uzman, bilgi birikimi olan biri. Öngörüleri iyi. Yaklaşımı, iletişimi güzel. Herkese tavsiye ederim, iyi birisi.

• B

bü...a

İyiki varsınız hocam her seansınız kızıma ayrı şeyler katıyor kızımın en sevdiği öğretmeni

• Ş

ş.....

İlkan hoca alanının en iyisi terapilerinin faydasi cok büyuk

ay...r

Çocuğumun tedavi sürecinde İlkan beyle karşılaşmamız bizim için bir şanstı o dönemde hem keyifle çalıştık hemde çok yol kat ettik.Malesef deprem sonrası Adanadan ayrıldı .Bize katkıları çok fazladır.

e....s

İlkan Bey’e oğlumuzun gelişim süreci için başvurduk. İlk görüşmeden itibaren güler yüzlü, samimi ve güven veren yaklaşımıyla bize destek oldu. Süreci dikkatle takip etmesi ve her aşamada anlaşılır bilgilendirmeler yapması bizim için oldukça değerliydi. Memnun kaldığımız bir süreç oldu.

d...

İlkan hocama oğlum için ulaştık. Duyu bütünleme eksikliği için başvurduk. Kendisi her seansta enerjisini, ilgisini ve sevgisini hiç düşürmeden oğlumla ilgilendi. Çok kısa sürede hızlı yol aldık. Günlük hayatımıza seansların geri dönüşünü görmek bizi ayrıca mutlu etti. Etrafımda ihtiyacı olan herkese öneriyorum.