Op.Dr. İlker Yiğit, OP.DR.İLKER YİĞİT KLİNİK'te ;
Burun estetiği(rinoplasti),kepçe kulak(otoplasti)ameliyatı fonksiyonel burun ameliyatları ,yüz estetik cerrahisi ve minimal invaziv yüz işlemleri (dolgu, botoks, yüze yağ enjeksiyonu, blefaroplasti, bişektomi, ip germe, gamze estetiği, PRP)alanlarında spesifik olarak çalışmaktadır.

DR.İLKER YİĞİT

Yazır mah. Dr.Sıddık Özmerzifonlu cd.Yapalı İşmerkezi Moon Center No:150, Selçuklu, Konya

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Yazır mah. Dr.Sıddık Özmerzifonlu cd.Yapalı İşmerkezi Moon Center No:150, Konya

Yazır mah. Dr.Sıddık Özmerzifonlu cd.Yapalı İşmerkezi Moon Center No:150, Konya

• G

25.12.2024 yılında İlker beye rinoplasti ameliyatı oldum. Çok zor bir burnum vardı . Tam 12 yıldır nefes alamıyordum ve burnumun hepsi kırıktı. Detaylı bir araştırma yaparak Dr.İlker beyi buldum. İlker bey en başından sonuna kadar nasıl bir süreç geçireceğimi anlattı ve gönül rahatlığıyla ameliyat olmaya karar verdim.Dr. İlker bey ve ekibi sayesinde çok iyi bir ameliyat geçirdim.
    Ameliyattan sonra hiçbir şekilde ağrı ,sızı, şişlik vb. şeyler asla olmadı. Ameliyat süreci çok rahat geçti.Bu zamana kadar Hiçbir sorun yaşamadım. Nefes alıp vermemde hiçbir sorunum yok. Burnumun görüntüsünden gayet çok memnunum. İyi ki Dr. İlker beyde ameliyat olmuşum. Dr.İlker bey dışında hiçbir doktor burnumu bu kadar başarılı ve mükemmel yapamazdı. İyi ki varsınız .

• Konum: DR.İLKER YİĞİT Rinoplasti

1ay önce rinoplasti oldum. İlker Bey Ameliyat sürecim boyunca öncesinden sonrasına kadar her aşamada detaylı bilgilendirmesi ve ilgisiyle beni çok rahatlattı.Sonuçtan fazlasıyla memnunum artık rahat bir nefes alabiliyorum.İyi ki sizi tercih etmişim. Emeğinize sağlık

• Konum: DR.İLKER YİĞİT Rinoplasti

2 sene önce İlker hocama ameliyat oldum sıkıntısız bir ameliyat süreci geçirdim. Şimdi hem rahat bir şekilde nefes alabiliyorum hem de görüntüsünden çok memnunum.. İyi ki

• N

6 ay önce rinoplasti oldum. İlker Bey Ameliyat sürecim boyunca öncesinden sonrasına kadar her aşamada detaylı bilgilendirmesi ve ilgisiyle beni çok rahatlattı. Doktorum sayesinde tüm süreci kolaylıkla atlattım. Sonuçtan fazlasıyla memnunum. Burnum tam hayal ettiğim gibi oldu. Alanında gerçekten çok başarılı ve güven veren bir doktor. İyi ki sizi tercih etmişim. Emeğinize sağlık!

• G

2024 Mayıs ayında ameliyatım gerçekleşti. İlker bey ve ekibinden çok memnun kaldım .Burun estetiği sürecim boyunca gösterdiğiniz ilgi, güler yüz ve profesyonellik sayesinde hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendimi çok daha iyi hissediyorum. Sonuçtan fazlasıyla memnunum, aynaya her baktığımda sizi minnetle anıyorum. Emeğinize, ilginize ve desteğinize hayranım . İyi ki sizi tercih etmişim!

• Konum: DR.İLKER YİĞİT Burun Estetiği

2023 senesinde aylarca Bursa ve İstanbul olmak üzere gitmediğim doktor kalmamıştı. Hiçbirinin konuşması beni rahatlatmamıştı. Sonrasında İlker hocaya denk geldim. Kliniğe girer girmez ekibin güler yüzü zaten tatmin ediyor. Çok ani bir kararla gittim ve bir hafta içerisinde ameliyat olmuştum bile. Korktuklarımın hiçbirini yaşamadım :) Morluk şişme vesaire çok azdı. Koku hemen diğer gün geldi. Görüntü istediğimden de güzeldi. Başlangıçta hepsi zaten super oluyor ama bu ay ikinci yılım herhangi bir burun ucunda düşme ya da şekil bozukluğu asla olmadı.(kalın deri olmasına rağmen) Herhangi bir sıkıntı yaşamadım asla. Süreçte hep destek oldu ilgilendi.Belki bazılarında uzak mesafe düşüncesi oluşabilir ki bu benim en büyük kaygımdı. Ama bir hafta kontrolünden sonra hemen geri dönüş yapmıştım. Bir şey kafama takıldığında görüntü atıyordum hemen destek sağlıyorlardı. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz:) İyi ki tanımışım sizleri:)

• M

Gerçek anlamda işinin uzmanı estetik burun içi kemik ve et büyümesi burunla alakalı aklınıza gelebilecek en kötü şeyler bende vardı taki hocamla tanışana kadar sürecin en başından sonuna kadar her şey kusursuz ve güzeldi

• Konum: DR.İLKER YİĞİT Burun Estetiği

İlk ameliyatımdan dolayı burnumdaki kıkırdaklar resmen dokunduğum zaman oynar hale gelmişti ve nefes alma problemim geceleri boğulma hissiyle uyanmama kadar gidiyordu. 2018 yılı Kasım ayında araştırarak İlker beyi buldum kıkırdaklarımın kötü halde olduğunu o yüzden kulaktan veya kaburgadan kıkırdak alabileceğini söyledi, ve gerçekten burnumun kötü durumda olduğunu anlamak için doktor olmaya gerek bile yoktu siz düşünün. İlker bey tam 5 saatlik ameliyat sonrası burun kıkırdaklarımı bir bir birleştirerek ne kulağıma ne kaburgama gerek kalmadan yapmıştı. Onunla gerçekten gurur duyuyorum. Motive edici konuşmaları, realistik hasta yaklaşımıyla harika bir insan. Ve İlker beyin çok fazla hastası olduğu için kötü yorumları da normal buluyorum çünkü inanın bazı burunlar öyle durumlarda oluyorlar ki kurtarma ihtimali çok düşük oluyor. Ben kesinlikle iç rahatlığıyla tavsiye ediyorum nasıl olsa hastam çok deyip kariyerini ve hastalarını asla riske atmayacak bir hekim.

• R

Geçen sene İlker Bey burun ameliyatımı yaptı. Ameliyatım diğer burun estetiği ameliyatlarına göre oldukça zordu. Burnum kırıktı ve burnuma kıkırdak eklendi. Ameliyattan sonra hiçbir nefes problemim kalmadı, artık daha rahat uyuyorum, daha dinç uyanıyorum. Ameliyat sürecimde ve sonrasında İlker Bey ve ekibine ne zaman istesem rahatlıkla ulaştım herhangi bir sorum olduğunda anında cevapladılar. Ameliyattan sonra çok hafif şişliğim ve morluğum oldu ama çok azdı. Ameliyat olmadan önce en çok burnumun doğal görünmemesinden korkuyordum. Fakat, o kadar doğal oldu ki kime ameliyat olduğumu söylesem ameliyatı kimin gerçekleştirdiğini soruyor.

• I

2 ay önce burun ameliyatı oldum çok memnunum süreç boyu çok ilgililerdi herhangi bir şey sorduğumda hızlı dönüş sağlıyorlar iletişime geçmekte sorun yaşamadım iyileşme sürecimde çok kolay ve hızlı geçti herkese gönülden tavsiye ederim işinde profesyonel bi doktor tebrik ederim