2011-2015 yılları arasında lisans eğitimimi İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji Bölümünde tamamladım. Ardından 2015 yılında Arel Üniversitesinde başlamış olduğum Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimimi 2017 yılında ‘’ Ebeveynlik tarzları ve çocukta gözlemlenen depresyon, anksiyete düzeyleri arasındaki ilişki ‘’ konulu proje ile tamamladım. Gaziantep Medical Park Hastanesi, Gaziantep Üniversite Hastanesi, Yorum Terapi Etiler gibi farklı kurumlarda görev alarak farklı yaş gruplarıyla çalışma deneyimi edindim. EMDR Terapisi, BDT ve Oyun Terapisi eğitimlerini tamamladım. Terapi sürecinde danışanlarımın ihtiyaçlarına göre bu yaklaşımlardan yararlanarak yapılandırılmış ve güven temelli bir çalışma yürütüyorum. Şu an Gaziantep'te Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimimde danışan kabul etmekteyim.
- Depresyon
Travma Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlişki Terapisi
Uzm. Kl. Psk. İlknur Polat
Kayaönü Mahallesi Turgut Özel Bulvarı, No:12 Gentaş Tower A Blok Kat:1 D:21, Şehitkamil, Gaziantep
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
d...
Travma sonrası stres bozukluğu sebebiyle başvurdum. EMDR terapisi ile İlknur Hanım sayesinde tanıştım; Gaziantep'te alanında uzman birisini bulmak gerçekten zor. İlknur Hanım'ın bu konudaki çizgisinden çok memnun kaldım. Kendisini tavsiye ederim.
a...
4 yaşındaki çocuğumun tuvalet eğitimi problemi nedeniyle İlknur Hanım'a ulaştık. Yıprandığımız bir dönemdi; defalarca karşılaştık, anlaşamadık. İlknur Hanım'ın bize yardımcı olabileceğini ilk görüşmemizde anlamıştık. Endişelerimi dinledi, rahatlatabildi diyebilirim; en önemlisi, çatışmalarıma nasıl yaklaşmam gerektiğine değindi. Terapı sürecimiz çocuğumuza da bize de iyi geldi. Çocuğunuz için bir terapiste ihtiyacınız varsa kesinlikle tavsiye ederim.
a...
İlknur Hanım’ı bir tanıdığım tavsiyesi üzerine buldum. Boşanma sürecimde kendisiyle görüşmelerim başladı; bana kendimi anlamamda yön gösterici oldu. İlknur Hanım mesleğini gerçekten hakkıyla yapan bir hoca.
s...
İlknur Hanım'la yaklaşık 5 yıl önce, kızım vesilesiyle tanıştım. Kızım o dönem 10-11 yaşlarındaydı. Babasıyla ayrılmıştık ve oldukça zor bir süreçten geçiyorduk. Kızım birkaç seans destek almıştı.
Benim kendi sürecim 2022 yılında başladı. O günü hiç unutmuyorum. Hayatımdaki tüm sınırlarım aşıldığı bir gündü. Acil olarak asistanıyla irtibata geçtim, inanılmaz ağlıyordum. Acil randevu oluşturulamadığını söylemişlerdi, fakat telefondan kısa bir süre sonra İlknur Hanım beni hemen aradı, müsait bir vakit oluşturarak beni aynı güne görmeyi kabul etti.
O kadar karmaşıktım ki İlknur Hanım önce sakinleşmeme vesile oldu, sonra kendimle yüzleşmeme. Sonra tedavi sürecim başladı. O günü hatırladığımda sadece ne kadar çıldırmış gibi ağladığımı hatırlıyorum; bugün ise hayatımdan yeniden tat alıyorum.• • •
a...
OKB için aldığım seanslar bana gerçekten çok iyi geldi. Kendimi anlaşıldığını hissettim. Güvende hissettim. Kaygılarımla başa çıkmayı öğrenmemde büyük katkısı oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş. Gönülden tavsiye ederim.
a....g
Hayatımın en zor dönemlerinden birinde bana güç oldunuz.
Bugün iyi hissediyorsam bunda emeğiniz çok kıymetli. Bana yol oldunuz, kabul edemediğim her gerçeği gördüm. Dirençlerimi gördüm, nedenlerimi anladım. İyi ki karşıma çıkmışsınız.• Uzm. Kl. Psk. İlknur Polat • Psikoloji Randevusu •
d.....
İlknur Hanım'dan çok memnunum. Ilımlı, sıcakkanlı birisi. Sanki ailemden bir birey gibi her konuda rahatça konuşabiliyorum. Tek bir konu için gitmiştim kendisine ama diğer sorunlarım hakkında da yardımcı oldu. Ben de Doktortakvimi.com'dan araştırıp, yorumları okuyarak gitmiştim.
zu...u
Geçen sene üniversiteyi kazanmak için kaldığım 2. seneydi. Mezunluğun verdiği stres ve bunun dışında bir çok problemim depresyon yaşamama neden olmuştu ve bununla kendim başedemiyordum. Bu dönemde İlknur abla ile görüşmelere başladık.Sayesinde etrafımda olan biten her olaya objektif bir şekilde bakmayı, yaşadığım stresleri doğru şekilde kontrol etmeyi ve aslında kendi içimizde büyüttüğümüz her problemin her zaman bir çözümü olduğunu öğrendim En önemlisi ise psikoloğum olması dışında da her zaman yanımda olduğunu hissettirirdi. Bu gerçekten çok kıymetli bir şey bana göre. Kendisi ile tanıştığım için çok mutluyum.
Kl. Psk. İlknur Polat
Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben de sizi tanıdığım için çok mutluyum
öm...r
Sınavlara karşı çok önyargılıydım ve çok fazla heyecan yapıyordum bu sorunu birlikte aştık seanslarda oldukça rahat bir şekilde kendimi ifade edebilecek gücü buluyordum çünkü o ortamı bana sağlayan bir danışanım vardı bu yüzden çok memnun kaldım bu desteği sağladığı için İlknur hanıma teşekkürlerimi borç bilirim.
• Yolo Sağlıklı Yaşam Merkezi • Strese bağlı depresif durum •
İlknur Hanım'la görüsmelerim bir tanıdığım sayesinde oldu.Güler yüzlülüğü,pozitif ilişkisi danışanı olmama yeterli bir sebeptir.İş ilişkilerimde
sorunlar yaşıyordum.Üst-alt kademe gibi bunu sorun haline getirmiştim.Bu durum aileme,sosyal çevreme yansıyordu.Sanırım tam zamanında bir görüşme oldu.Yönlendirmeleri ve bu sürecte destegi ile hayatımın belirli noktalarındaki büyük küçük problemleri kendimin başarabileceğini söyledi.İnanarak başarı sağladık.Samimi duruşu,pozitifliği ve özveriyle yaptığı mesleğiyle harika bir uzman.• • •
İlknur Polat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlknur Polat, Psikoloji. Size İlknur Polat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, EMDR Terapi, Evlilik Terapisi, Online Terapi, Boşanma Terapisi.
İlknur Polat adresi nerede?İlknur Polat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayaönü Mahallesi Turgut Özel Bulvarı Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlknur Polat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İlknur Polat uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İlknur Polat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlknur Polat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İlknur Polat hangi dilleri konuşuyor?İlknur Polat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İlknur Polat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlknur Polat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlknur Polat hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, İlknur Polat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlknur Polat hangi sigortaları kabul ediyor?İlknur Polat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.