Dr. Öğr. Üyesi İlyas Dişikırık

Kulak Burun Boğaz daha fazla

Dr. İlyas Dişikırık, 1967 yılında Gaziantep’te doğdu. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1992 yılında mezun oldu. Mardin'in Derik İlçesi'nde 2 yıl mecburi hizmet yaptıktan sonra Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamladı.
Mesleki ilgi alanları arasında rinoplasti, koklear implant cerrahisi ve baş boyun cerrahisi bulunmaktadır.

Kulak Burun Boğaz Randevusu

• Ö

2006 yılında tamirden geçtim. Bu tamir tanımı epikriz raporunda yazılanın aynısı. Burun kemiğinde deviasyon düzeltildi, burundaki et alındı, küçük dil kesildi. (Kestiği parçayı hâlâ saklarım). Değerli hocamız ve Gaziantep'in cumhuriyet öncesinden gelen bir ailesinin üyesi olarak (soyadı aynı zamanda aile lakabıdır), son derece güven veren ses tonu, konuşması ve hastaya yaklaşımı ile kendi başına bir değer. Ameliyat zamanını ayarlayabilirsem bir kez daha tamirden geçmem gerektiğini de biliyorum. Soruçta çok iyi bir hekim ve isan... ...

• SANKO Üniversitesi Hastanesi Diğer  •

• H

Burnun bir kısmında nefes almakta güçlük çekiyordu. Burna kıkırdak eklenmesi yapıldı. Burnun içindeki eti ameliyatla aldı. İlgilenmesi iyiydi. Şuan da eskiye göre nefes alması çok iyi.

•  •

Uzun yıllardır doktorum. Sürekli kulakta cihazım olduğu için kontrol amaçlı gidiyorum.

•  •

İlyas hocamdaburun ameliyatı oldum. Burnumda kemik egriliği vardı, nefes almakta zorlanıyordum. Ameliyat çok başarılı geçti, hiç birsorunyaşamadım. Sonrasında çok ilgilendi, şuan çok iyi nefes alabiliyorum. Sağlığıma kavuştum.

• SANKO Üniversitesi Hastanesi Diğer  •

• K

kendısıne burun amelıyatım ıcın gıttım gayet basarılı bır amelıyat gerceklestı cok memnun kaldım.herkese tavsıye edıyorum

• SANKO Üniversitesi Hastanesi Randevu  •

Burun ameliyatı oldum gayet başarılı geçti. Gerek ameliyat gerekse ameliyat sonrası süreçte gayet ilgiliyli, hasta memnuniyeti ön planda. İsteyipte cesaret edemeyenlere kesinlikle önerimdir.

• SANKO Üniversitesi Hastanesi Burun Estetiği  •

• M

2004'te İlyas Bey'e sinüzit ameliyatı olmuştum. Çok çok memnun kaldım. Yaklaşık 2 ay önce tekrar sinüzitten ameliyat oldum. Operasyon başarılı geçti. Çok rahatladım. İlyas Bey çok iyi bir insan. Hastaya yaklaşımı çok güzel. Saat farketmeksizin hastasıyla ilgileniyor, yardımcı oluyor. Çok başarılı, dört dörtlük bir doktor.

• Y

Burnun kemiğimde kırık ve eğrilik vardı. Tavsiye üzerine İlyas Bey'e gittim. Ameliyat oldum. Gayette memnunum. Sonuç çok güzel. İlyas Bey çok iyi bir insan. Hastası ile çok ilgili. Yaklaşımı çok güzel. Ameliyat süreci ve sonrası hakkında detaylı bilgi iletti. Kontroller dışında ihtiyaç duyduğumda telefonla da ulaşabildim.

• F

Nefes alma problemim sebebiyle hem araştırarak hem de tavsiye üzerine ulaştım İlyas Bey'e. Burnumda kıkırdak eğriliği vardı. Ameliyat oldum. Operasyon başarılı geçti. İyileşme sürecim burnun durumundan dolayı biraz zor oldu. Şu an rahat nefes alabiliyorum. Çok memnunum. İlyas Bey'in hastalara karşı yaklaşımı çok güzel. Moral motivasyon anlamında çok destek sağladı. Süreç hakkında da detaylı bilgi verdi.

•  •

Yutkunamıyordum, burnumdan nefes alamıyordum. Sinüzitim vardı. Tavsiye üzerine İlyas Bey'e gittim. Operasyon geçirdim. Baş ağrılarım hafifledi. Şu an iyileşme sürecim devam ediyor. İlyas Bey çok ilgili bir doktor. Süreç hakkında detaylı bilgi verdi. Hastasına yaklaşımı da çok güzel. Genel anlamda çok memnun kaldım.