2008 yılında Dicle Üniversitesi diş hekimliği fakültesinden mezun olup, aynı sene Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesi Protetik Diş Tedavisi AD. da doktora eğitimine başladım. 2014 yılında tamamladığım uzmanlık eğitimim sonrasında, 4 yıl Adana Fatma Kemal Timuçin ağız diş sağlığı hastanesinde Protez uzmanı olarak görev yaptım. 2018 yılının Kasım ayı itibariyle kendi kliniğimde çalışmalarıma devam etmekteyim.
İlgi alanlarım;
Gülüş tasarımı
Lamina ve emax restorasyonlar
İmplantoloji

İpek Aysan Meriç Muayenehanesi

Güzelyalı Mah. Uğur Mumcu Bulvarı No:13/1A Çukurova/Adana, Çukurova, Çukurova, Adana 01170

• Sigortası olan hastalar

Protetik Diş Tedavisi Randevusu

Empress Porselen Kaplama

Estetik Dolgu

Gülüş Tasarımı

Implant protez

Lamina Uygulamaları

• P

Ben diş beyazlatma tedavisi için gittim, dişlerim çok güzel beyazladı. Birebir yanımda bekleme süresinde dahi yanımda otururak bekledi doktor hanım, dolgularımı da yaptı. Eli inanılmaz hafif ve çok pratik. Çok memnun kaldım herkese öneririm

• İpek Aysan Meriç Muayenehanesi Protetik Diş Tedavisi Randevusu  •

İpek hanıma işinde çok iyi stres altındayken bile sizi çok rahatlatan bir hekim

• İpek Aysan Meriç Muayenehanesi Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları  •

• H

Meriç Dental klinikte implant, diş çekimi ve protez diş kaplama tedavisi oldum. Doktor İpek Hanım ve asistanı ile birlikte tedavimi gerçekleştirdiler. Tedavi süreciyle ilgili olarak yeterli açıklamalar yapıldı ve tedavim boyunca psikolojik olarak da ayrıca destek olundu. Doktorumuz güleryüzlü ve ilgilydi.Tüm çalışanlar aynı şekilde ilgili ve alakalı oldular. Memnun kaldım. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. İyi ki varsınız.

• İpek Aysan Meriç Muayenehanesi Diş İmplantı  •

• V

Doktorum ve asistanı her adımda dikkatli olup her zaman benimde görüşlerime başvurup bu şekilde bir iletişim ile tedavime devam edildi. Birçok kez istenilen ve doğru ölçüm için diş provası yaptık. Tedavi sürecinde sürekli bilgilendirildim. Güler yüzlü çalışanlar, kaliteli işçilik ve donanımlı bir ekip ile tedavi süreci doktorumun ne kadar işinde özverili olduğunu göstermektedir. Yeni dişlerimle ve estetik gülüşümle İpek Hanım kendime olan güvenimi daha da artırdı.

• İpek Aysan Meriç Muayenehanesi Lamina Uygulamaları  •

Dr. Dt. İpek Aysan Meriç

Bizim için de çok keyifli ve sıkıntısız bir tedavi süreci oldu. Çok uzun yıllar sıkıntısız ve doyasıya gülümsemeniz dileğiyle.
    sevgiler

• P

Bugün uzun zamandır korktuğum ve yaptırmadığım implant tedavimi İpek hanıma yaptirdim. Önce guleryuzuyle korkumu hafifletti, sonra 10-15 dk gibi kısa sürede implantı taktı. İşyerime döndüm ve günüme devam ediyorum. Kendisine ve ekibine minnettarım. Bu kadar sene boşuna beklemişim.

• İpek Aysan Meriç Muayenehanesi Diş İmplantı  •

Dr. Dt. İpek Aysan Meriç

Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Siz de çok rahat bir hastaydınız, bizi hiç yormadınız.
    sevgiler

• Z

Dolgu tedavisi icin destek aldim. Hekimin ilgisi oldukca iyiydi. Benim icin en onemli konulardan birisi yapilan islem hakkinda detayli bilgi verilmesi, ortamin temizligi ve guleryuz. Bu konuda kesinlikle tavsiye ediyorum.

• İpek Aysan Meriç Muayenehanesi Estetik Dolgu  •

• O

15 yil once yaptirdigim kaplama diste agri hissettigim icin randevu talep ettim. Ipek hanim ve ekibi her asamada bilgilendirici konusmalarla cok harika bir is cikardi. Kisitli zamanim olmasina ragmen ellerinden geldigince yardimci olup sorunumu zamaninda cozduler. Ozellikle teknolojik ekipmanlarin uygunlugu ve zamaninda kullanilmasi beni oldukca etkiledi.

• İpek Aysan Meriç Muayenehanesi Zirkonyum  •

• M

İpek hanıma eşimin çürüyen dişleri yüzünden yaşadığı rahatsızlıklardan dolayı gittik eşimin diş tedavisi konusunda yıllardır yaşadığı korkularıni ipek hanımın tedavi süresince rahatlatıcı yaklaşımı sayesinde atlattık sıkıntısız bir şekilde tedaviyi tamamladık şuan eşim çok iyi ve bende ipek hanıma dış tedavisine başladım güler yüzü ve emeklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim

Dr. Dt. İpek Aysan Meriç

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Tedavilere dayanıklılığınız ve sabrınız olmasa işimiz böyle kolaylıkla bitmez, sevgiler.

• H

Ortodonti tedavime başlayabilmem için şart olan fakat sürekli ertelediğim içerisinde cerrahi işlemler dahi bulunan işlemleri İpek hanım sayesinde yaptırabildim. Muayene öncesi bilgilendirme ve çekim sırasında dahi göstermiş olduğu naiflik için çok teşekkür ederim.

• İpek Aysan Meriç Muayenehanesi Randevu  •

Dr. Dt. İpek Aysan Meriç

Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim. Bol gülümsemeli bir ortodontik tedavi bitimi diliyorum. sevgiler

• H

Doktorum İpek hanıma, diş dolgularımın kırılması sonucu baş vurdum.tedavi süreci boyunca yönlendirmeleri ve rahatlatıcı konuşmaları sayesinde tedavi sürecime devam ediyorum.Verdiği bu güvenden dolayı,uzun zamandır yaptırmaya çekindiğim işlemleride yaptırmaya karar verdim.Kesinlikle herkese Doktorum İpek hanımı ağız ve diş sağlığının tedavisinde tavsiye ederim.Kendisine yüz yüze iken çok teşekkür ettim,bu kanalla tekrar teşekkür ediyorum.

Dr. Dt. İpek Aysan Meriç

Ben de sabrınız ve dayanıklılığınız için teşekkür ederim. Bol gülümsemeli günler dilerim. sevgiler