- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
Kilo Verme Diyetleri
Kişiye Özel Diyetler
Zayıflama Diyetleri
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Hoşnidiye Mah. Soho İş Merkezi 746 Sk. No:13 Kat:4 Daire: 41, Tepebaşı, Eskişehir
- Sigortasız hastalar/danışanlar
R
ra....
İpek Hanım enerjisi ve bilgisiyle süreci çok güzel yönetti. Beslenme alışkanlıklarıma göre düzenlediği, uygulanabilir ve yormayan bir program hazırladı. Bu sayede zorlanmadan devam edebiliyorum, gönül rahatlığıyla öneririm.
e ...t
Eşimle birlikte gittik , gerçekten çok samimi ve iyi bir diyetisyen İpek Hanım, hedeflerimize ulaşmamızda çok destek oldu. Diyetisyen dendiğinde biraz öcü gibi algılanıyor ama asla öyle bir algıya gerek olmadığını öğrendik sayesinde
el...
Doğru iletişim iyi yönlendirme. İşinin ehli. Gerçekten çok faydalı oldu.
ay...r
Kilo verme sürecimiz İpek hanım'ın enerjisi ve detaylı bilgilendirmeleri sayesinde gayet güzel geçti.
• Diyetisyen İpek Bilal • Diğer •
İpek Hanım’dan emzirme dönemimde destek alarak 2 ay içinde doğum öncesi kilomun da altına indim. benim için önemli olan sütümün azalmaması ve kendimi iyi hissettiğim kiloya ulaşmaktı. İpek Hanım’ın enerjisi motivasyonu ve güzel listeleri sayesinde ikisini de başardım.
• Online Danışmanlık • Kişiye Özel Diyetler •
P
p.....
Çok ilgili ve bilgili dünya tatlısı bir diyetisten İpek Hanım, kendisini tanıdığım için çok memnunum. Sayesinde sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandım.
• Online Danışmanlık • Kişiye Özel Diyetler •
İpek hanımcığımla 4 ayda 21 kiloya veda ederken her hafta gerek mesajlarıma gerek sorularıma eksiksiz,dakik ve en ilgili şekilde verdiği motiveyle kendimi daha şanslı daha özgüvenli daha mutlu hissettim bu uğraştırıcı ve uzun yolda bana her zaman destek oldu ilgi ve alakasını hiçbir zaman eksik etmedi herkese şiddetle tavsiye ederim
m....̇
Sadece bir diyetisyen değil de stresimi azaltan bir abla olduğu için de harika bir yol arkadaşı.
• Diyetisyen İpek Bilal • Diğer •
Çocukluğumdan beri kilolu biriydim ve kilo vermek için her yolu denedim fakat İpek hanım bu süreçte beni her zaman motive etti onunla tanıştığım için kendimi çok şanslı görüyorum
g....d
“Endokrin bölümüne gittiğimde doktorum şeker başlangıcım olduğunu ve ilaç kullanmam gerektiğini söylemişti. Bu süreçte 78 kilo ile Diyetisyen İpek Bilal’e başladım. Kendisi çok naif, ilgili ve süreci gerçekten çok iyi yöneten bir diyetisyen. Hiçbir şeyi tamamen yasaklamadan, sürdürülebilir ve dengeli bir diyet programı uyguladık. Sürecin sonunda 60 kiloya kadar düştüm. En güzel tarafı ise kilo verirken şeker değerlerimin düzelmesi ve ilaç kullanmaya gerek kalmadan bu süreci tamamlamış olmam.Diyete başlamak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”
• Diyetisyen İpek Bilal • Diğer •
İpek Bilal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İpek Bilal, Diyetisyen. Size İpek Bilal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Problemi.
İpek Bilal adresi nerede?İpek Bilal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnidiye Mah. Soho İş Merkezi 746 Sk. No:13 Kat:4 Daire: 41 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İpek Bilal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İpek Bilal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İpek Bilal hangi dilleri konuşuyor?İpek Bilal ile Arapça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İpek Bilal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İpek Bilal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İpek Bilal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İpek Bilal hakkında ne düşünüyor?Toplam 270 hasta / danışan, İpek Bilal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.