- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
Kilo Problemi
Kilo Verme Diyetleri
Kişiye Özel Diyetler
Zayıflama Diyetleri
Hoşnidiye Mah. Soho İş Merkezi 746 Sk. No:13 Kat:4 Daire: 41, Tepebaşı, Eskişehir
İpek Hocam çok enerjik ve bu enerjisini karşıya çok iyi yansıtan birisi. Bu da bizi motive etme konusunda çok olumlu anlamda etkiliyor. Alanında çok deneyimli ve bilgilidir. Kendisinden SIBO Sürecim ile ilgili aldığım destekten çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.
ed...k
İpek Hanım’la çalışmaya başladığımdan beri beslenmeye bakış açım tamamen değişti. Yasaklarla ve açlıkla ilerlemediğim, bedenimi dinlemeyi öğrendiğim çok güzel bir süreç oldu. Sürecim henüz bitmedi ama çok güzel ve doğru sonuçlarla devam ediyoruz.
Haşimato hastası olduğum için bana uygun bir beslenme düzeni oluşturulması çok önemliydi. İpek Hanım hastalığımı dikkate alarak uygun olmayan besinleri belirledi ve bunları beslenme düzenimden birlikte çıkardık. Aynı zamanda sevip sevmediğim yiyecekleri mutlaka göz önünde bulundurarak, beni zorlamadan ve alternatifler sunarak ilerledi. Bu sayede kendimi kısıtlanmış değil, sürecin bir parçası gibi hissettim.
Kendimi hiçbir zaman baskı altında hissetmedim; beslenme düzenim oturdu, enerjim arttı ve bedenimdeki değişimi stres yaşamadan fark etmeye başladım. Sadece liste veren değil, süreci gerçekten takip eden ve destek olan bir diyetisyen.
İyi ki Eskişehir’de, iyi ki yollarımız kesişmiş. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Diyetisyen İpek Bilal • Diğer •
hü...
Kesinlikle diyetten sonuç alınıyor. İletişimi çok iyi ve açıklayıcı güler yüzlü ve anlayışlı oluşu hoş sohbeti herkese tavsiye ederim .
Y
y....b
Sevgili diyetisyenime olumlu sonuç alan üç kişiyi gördükten sonra gitmeye karar verdim..Gercekten doğru adresmiş,etrafa yaydığı enerjisi ,güler yüzü motivasyon için yeterli..Kilo vermekte çok zorlanan bir kişi olarak aldığım sonuçtan çok memnunum .. İpek Bilal
P
pı...r
1 aylık danışmanlık aldık ve bu kadar kısa sürede fazlalıklarımdan kurtuldum İpek hocamın sorularımı detaylıca yanıtlaması benim için çok değerliydi. Neyi neden yaptığımızı bilerek bilinçli bir diyet süreci geçirdim. Hamilelik dönemim geldiğinde tekrar kapısını çalacağım :)
• Online Danışmanlık • Online Diyet •
K
ke...
İpek Hocamızdan uzaktan destek aldık eşimle birlikte. 1-1.5 aylık sürede hedef kilonuza ulaştık. Spor önerileriyle de salonda yaptığımız sporlar haricinde evde de kalori yakmaya devam ettik. Süreçte motive ediciydi ve yaşadığımız süreci daha rahat geçirmemiz için çok destek oldu.
• Online Danışmanlık • Online Diyet •
bu....
Harika bir diyetisyen, kilo verme sürecinizde sizlere psikolojik olarak da o kadar destek oluyor ki süreci hem keyifli hale getiriyor hem de kolaylaştırıyor. 3 ay süresince 15 gününü açık büfe otellerde geçirerek çok güzel kilo verebildim. Daha da önemlisi İpek Hanım'ın oluşturduğu farkındalıkla dengeli beslenmeyi öğrendim .
Ö
ö....d
İpek hanım'ın enerjisi,güler yüzü ,tatlı dili zorlandığınız anlarda en iyi motivasyon oluyor. Kişiye özel diyet listesiyle, hem sağlığımı koruyorum hem kilo veriyorum. İlginiz ve emeğiniz için kocaman kalpppp
Ş
ş.....
Çok anlayışlı,güler yüzlü ,motive edici bir kişiliğe sahip. Süreçte kızımı zorlamadan tüm isteklerini göz önünde bulundurarak dengeli ve sürdürülebilir bir yeme düzeni oluşturdu. İpek Hanımla tanışmak bizim için çok büyük bir şans.
Z
z.....
Simdiye kadar neden bu kadar gecikmisim dedigim bir diyetisyen cok guleryuzlu bir diyetisyen sanki ailemizden biri gibi troid rahatsizliklarima ragmen hic sikilmadan 22 kg vermemi sagladi, korumaya az kaldi kendisine hic cekinmeden sizde kapasini calabilirsiniz cok memnun kalacaginiza eminim
• Diyetisyen İpek Bilal • Diğer •
İpek Bilal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İpek Bilal, Diyetisyen. Size İpek Bilal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Problemi.
İpek Bilal adresi nerede?İpek Bilal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnidiye Mah. Soho İş Merkezi 746 Sk. No:13 Kat:4 Daire: 41 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İpek Bilal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İpek Bilal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İpek Bilal hangi dilleri konuşuyor?İpek Bilal ile Arapça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İpek Bilal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İpek Bilal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İpek Bilal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İpek Bilal hakkında ne düşünüyor?Toplam 255 hasta / danışan, İpek Bilal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.