Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile Anadolu Üniversitesi Aşçılık mezunuyum. Yıllardır Eskişehir’de sağlıklı beslenme alanında hizmet vermekteyim. Sağlığınıza giden süreçte yol arkadaşlığı yapmaktayız. Kişiye özel beslenme programları, sürekli iletişim ve motivasyon ile uygulanabilir, devam ettirilebilir ve yaşam tarzı haline getirilebilir programlar ile bu süreci beraber yönetmekteyiz. Sonuçta da diyetisyen danışandan öte oluyoruz.

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

İpek Bilal

İpek Bilal
Diyetisyen İpek Bilal

Hoşnidiye Mah. Soho İş Merkezi 746 Sk. No:13 Kat:4 Daire: 41, Tepebaşı, Eskişehir

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• Y

y.....

Danışanına gerçekten önem veren, ihtiyaçlarını dinleyen ve süreci kişiye özel planlayan bir diyetisyen. Görüşmelerimizde kendimi her zaman rahat ve anlaşılmış hissediyorum. Yaklaşımı, ilgisi ve motivasyonu sayesinde sürecim çok daha bilinçli ve keyifli ilerliyor. Kesinlikle tavsiye ederim

s....ö

İki aydır tanıdığım ama yıllardır tanıyormuş gibi hissettiğim diyetisyenim.Sağlıklı beslenme sürecine başlayalı 2 ay olmasına rağmen aç bırakmadan kilo verdiren neşesiyle danışanlarını karşılayan, motivasyonu inanılmaz yüksek tutturan insan. Sizi tanımaktan ve sizinle bu süreçte birlikte olmaktan çok mutluyum.İyi ki varsınız

• M

Daha önceki kilo kontrolü serüvenlerimde farklı uzmanlardan destek almıştım. Hepsi de sürdürülemez ve benim için zorlu süreçler olmuştu. İpek Hanım kişiye özel yaklaşımı ve sonuç odaklı yaklaşımıyla bu sefer sürdürülebilir sonuçlar almama çok yardımcı oldu. Özellikle klişe programlar uygulamaması kişinin hayat tarzına ve yaşayış şekline uygun çözümler yaratmadı ve tavsiyeleriyle fark yaratıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum herkese.

a....a

Güler yüzlü samimi ve işinde çok iyi bir diyetisyen. Ben çok memnun kaldım :)

• O

or...a

"İpek Hanım'ın adını yakın arkadaşlarımdan duydum; kendisi sayesinde çok sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo verdiler. Süreçten ve ilgisinden o kadar memnun kaldılar ki çevremdeki herkes övgüyle bahsediyor. Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek isteyenlere kesinlikle tavsiyemdir."

• başka bir yer Diğer  •

• D

d.....

İpek Hanım ile 8 aylık bir beslenme süreci geçirdim ve bu süreçte 15 kg verdim. Süreç boyunca sosyal hayatımı da göz önünde bulunduran bir planlama yapıldı. Düzenli takip, açıklayıcı bilgilendirmeler ve motive edici yaklaşımı sayesinde programı sürdürülebilir şekilde uygulayabildim. Sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak ve kişiye özel bir planla ilerlemek isteyenler için olumlu bir deneyim oldu.

• M

m ...y

Aradığım diyetisyeni buldum anlayışlı tatlı yardımsever çok iyi bir süreç yönettik beraber çok yardımcı oldu verdiği listeler sıkmadan diyetime sadık kalmamı sağladı

• G

g.....

Güler yüzü , samimiyeti anlayışı ile beraber bilgisi ,yön verişi için çok çok memnun kaldık oğlum sayesinde kilo veriyor

• H

hu....

Diyetisyene ne gerek var derdim ac kalinca kilo verir insan diyordum ama Troid ve menopozdan sonra zor kilo vermeye basladim.Ipek hnmi internetten buldum.Oncelikle bana saglikli beslenmeyi ogretti.2 ayda 7 kilo verdim..Ac kalmadan kilo vermek guzelmis Kesinlikle tavsiye ediyorum..

• B

b ...s

Çok güleryüzlü işini severek yapıyor her zaman iletişime açık