KATILDIĞIM SEMİNER VE EĞİTİMLER
I. Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi
3. Üniversiteler Arası Logopedi Seminerleri ( Sağlık Bilimleri Üniversitesi)
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğunun Nörolojik Temelleri
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Havzan mah. merasim sokak ataelsan apartmanı 13/6, Meram, Konya
g....
İrem hocaya tavsiye üzerine ulaştım. Oğlum 3 yaşında olduğu halde tek kelimeler ile iletişim kuruyor ne anlatmak istediğini anlamıyorduk. Cümle kurmuyordu. Geç kalmadan terapiye başlamak bizim için iyi oldu. Şimdi cümle kurmaya başladı. Oturmalar da hep tek duruyordu artık çocukların yanına gidip oyun oynamaya başladı.
• Echo Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi • Gecikmiş Konuşma Terapisi •
b....a
Anaokulu öğretmenimiz 1.sınıfa geçmeden terapi alması gerektiğini söylemişti bizde İrem hoca ile terapilere başladık. Yaklaşık 4 ay oldu konuşması oldukça düzeldi insanlar anlamakta çok zorlanıyordu bu yuzden konuşmak istemiyordu oldukça sessiz ve utangaç bir çocuk. Okulun son zamanlarında öğretmenimiz iletişiminin arttığını arkadaşlarıyla daha çok oynamaya başladığını söyledi. Süreç bizim için iyi ilerledi. İrem hoca oldukça ilgiliydi düzenli ödevler ve seanslar ile 1. Sınıfa nerdeyse hazırız
T
t....k
Ortaokulda öğretmenim sesim sürekli kısılmaya başladi çatallı çıkıyordu, KBB ye gittim ses terapisine gitmemi önerdi bende araştırmalarım sonucunda İrem Hoca ile terapiye başladım 6 haftadır gidiyorum söylediği şeyleri düzenli yapmaya çalışıyorum şimdi sesim biraz daha iyi artık eskisi kadar hızlı kısılmıyor zamanla daha da iyi olacağına inanıyorum
• Echo Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi • Ses Terapisi •
e....b
Kızım 1. Sınıfa gidiyor öğretmeni terapi alması gerektiğini söyledi. Kendini anlatmakta zorlaniyordu yaşadığı şeyleri anlatamiyordu aynı zamanda r ve s harfini yanlış söylüyordu. Bir süre terapiye gittik artık harfleri karıştırmıyor. Bir şeyler anlatırken daha fazla detay verip anlatabiliyor. Karşılıklı sohbeti daha rahat sürdürebiliyor.
b....a
İrem hocaya giden bir akrabamız vardı onun tavsiyesi üzerine bizde gittik. Oğlum 4 yaşında olduğu halde çok az kelime kullanıyordu doğru düzgün konuşmuyodu. Gitmeye başladık kelimeleri arttı cümle kurmaya başladı. Oğlumuzun ilerlemesino gördük yaşıtlarıni yakalayinca terapiyi sonlandıracaz
• Echo Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi • Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi •
O
o....k
Anaokulu öğretmenimizin önerisi ile derslere başladık. Konuşurken söyleyemediği harfler vardı. 1. Sınıfa başlamadan düzelsin istedik. İrem Hoca ile yolumuz kesişti terapiye başladılar oğlumla iyi anlaşıyorlar baya arttı anlaşilirliğı. 1 sınıfa hazır bir şekilde başlayacağız. R kaldı sadece 6-7 tane söyleyemediği vardı.
m....a
Psikiyatriye gittiğimizde dil ve konuşma terapistine gitmemizi söylemişti. Tavsiye üzerine İrem Hoca ile terapilere başladık. Oğlum 3 yaşında olduğu halde cümle kurmuyordu sadece tek kelimelerle konuşuyor 30-40 kelime söyleyebiliyordu. Bir süredir terapiye gidiyoruz kullandığı kelimeler artmaya başladı şuan cümle kurmaya başladı iletişime geçiyor önceden söyleyemeyince ağlıyordu kızıyordu artık bu davranışlar da azaldı. Hocamız oldukça ilgili ve güler yüzlü.
• Echo Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi • Gecikmiş Konuşma Terapisi •
m,...t
17 yaşındayım İrem Hocayla bir süredir kekemelik üstüne çalışıyoruz. Farklı terapi teknikleri öğrendik. Kekemelik şiddetim düştü sınıfta daha rahat konuşabiliyorum. Önceden kekemelikten rahatsız oluyordum artık benim için bu kadar sorun değil.
• Echo Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi • Akıcılık Bozukluğu Terapisi •
m....o
16 yaşındayım kekemelik için İrem hocaya başladım.keyifli ve güler yüzlü. Terapilerimiz oldukça iyi gidiyor. Şiddetim azaldı artık daha iyi konuşuyorum
• Echo Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi • Akıcılık Bozukluğu Terapisi •
d....y
Oğlum 5.5 yaşında konuşmasında problemler vardı seneye 1. Sınıf olacak. İnternettrn araştırınca İrem hocayı bulduk terapi için. Çocuk doktorumuz terapiye gitmemizi önermişti. Derslere başladılar bir süredir gidiyoruz şimdi konuşması baya düzeldi yaza kadar tamamen düzeleceğini düşünüyoruz. İrem hanımın oğlumla kurduğu iletişim oldukça güzeldi.
• Echo Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi • Artikülasyon Bozukluğu Terapisi •
İrem Akpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Akpınar, Dil ve Konuşma Terapisi. Size İrem Akpınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
İrem Akpınar adresi nerede?İrem Akpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Havzan mah. merasim sokak ataelsan apartmanı 13/6 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Akpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Akpınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Akpınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Akpınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Akpınar hangi dilleri konuşuyor?İrem Akpınar ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Akpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Akpınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Akpınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Akpınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, İrem Akpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.