Psikoloji lisans eğitimimi tamamlarken kendimi geliştirmek ve danışanlarıma katkı sağlayabilmek adına çeşitli eğitimler aldım. Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile ve Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi, DEHB, Çocuk objektif Testleri, Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI), Uyku Problemlerine Bilişsel Davranışçı Yaklaşım, Tik ve Davranış Bozukluklarında ATÇE, Flash EMDR, Wechsler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği (WISC-R), Alt Islatma ve Dışa Atım Bozukluklarında BDT ve çeşitli testlerin eğitimini aldım. Alanım ile ilgili bilgi birikimim, araştırmalarım ve aldığım eğitimler dahilinde kurucu ortağı olduğum Kuzey Psikoloji Danışmanlık Merkezi'nde ergen ve yetişkin psikolojisi üzerine online ve yüz yüze danışan görmekteyim.
- Depresyon
İlişki Terapisi
Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Bulvarı No112, Ortahisar, Trabzon 61040
- Sigortası olan hastalar
d.....
İrem Hocam ile kendimden çok uzaklarda binbir sorunla ve telaşla boğuştuğum o zor günlerde çalmıştım kapısını. O odada güveni, saygıyı, anlayışı, empatiyi ve benim için en en önemlisi yargılanmadan dinlenilip anlaşılmayı iliklerime kadar hissettim sevgili hocam sayesinde. Vesileyle çok yol katettim, hayatımda çözülmesi imkansız gibi görünen bir çok sorunumu aştım. En önemlisi de bıraktığım elimi tutma ve kendi sesimi duyma cesaretini buldum. O huzuru ve mutluluğu herkesin İrem hocam ile yaşamasını isterim :)
Y
y....t
İrem hanımla uzun yıllar önce yardım almaya başladım. Bir süre yardım aldıktan sonra ara verdik sonrasında yeni gelişen bir problemim için tekrar terapi sürecine başladık hayatımın en zor zamanlarında kendime dışardan bakmama yardımcı oldu kendim için yaptığım ilk şey terapi almak oldu kişinin kendi hayatını keyifli yaşaması kendini tanıması için yapabileceği en güzel şey terapi almak bu anlamda İrem Hanım çok güvenilir kendinizi ona gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz.
m....k
İrem hanımla farkındalıklarla dolu geçen, kendimde kaçtığım her şeyden yüzleştiğim en önemlisi kendimle tanıştığım uzun bir süreç geçirdik. Çok profesyonel biri sizi anladığını bakışıyla bile hissettiren bir kişi. İyi ki diyorum kendisine.
K
k.....
İyi ki i irem hanımla yollarımız kesişti. her anlamda müthiş çalışma.Yıllardır çözemediğimiz sorunlarmıza çare oldu
Y
y...
İrem Hanım'a arkadaşım sayesinde ulaştım, kendisi de İrem Hanım'ın danışanıydı. Başvurma sebebim atlatmakta zorlandığım ayrılık sürecimdi. Altta yatan ve neden bu kadar zorlandığım konusundan kendisinden yardım aldım. İrem Hanım'la ilk seanstan itibaren çok iyi anlaştık, konuştukça beni sanki yıllardır tanıyormuş gibi hissettim. Kendisiyle çok iyi yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Tabii ki çevreme gözüm kapalı tavsiye ediyorum.
Hayatımda dibi gördüğüm zamanda İrem Hanım ile yolum kesişti. Birçok konuda bakış açımı değiştirdi ve kendisi terapistimden çok ablam gibi. Yargılanacağımı ve kötü hissedeceğimi düşündüğüm için terapiye karşı çekincem vardı ama İrem Hanım'dan sonra hepsi uçtu gitti. Ne zaman ihtiyacım olsa kendisine ulaşabiliyorum. Gayet iyi ve profesyonel bir psikolog.
• Kuzey Psikoloji Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Bireysel Terapi •
d....t
İrem hanımla 5 aylık bir süreç geçirdik. Benim için çok zor bir zamandı ve bakış açımı değiştirdi, gözümün önündeki perdeyi kaldırdı. Çok samimi ama aynı zamanda profesyonel bir insan.
• Kuzey Psikoloji Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Diğer •
Z
z....b
Özel hayatımda yaşadığım problemlerde nasıl yol izlemem gerektiğini ve en önemlisi kendimi nasıl seveceğim konusunu öğretti. İş hayatımda üstesinden gelemediğim konularda çok fazla destek oldu. Sürecimiz bitmesine rağmen ne zaman kendimi kötü hissetsem İrem hanıma gittim ve beni hep sakinleştirdi. Gerçekten alanında çok iyi bir psikolog.
s....u
İrem hanım çok zor bir depresyon yaşadığım dönemde sorunlarımı çözebilmemi, fark edemediğim küçük ayrıntıları fark etmemi sağladı. Tecrübesine, tavrına, ilgisine, güler yüzüne güvenebileceğiniz bir psikolog.
• Kuzey Psikoloji Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Bireysel Terapi •
a....t
Anksiyete sebebiyle tavsiye üzerine İrem Hanım'a başvurdum. 8-10 seans aldım. Anksiyete sorunumu büyük oranda yendim. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Sürecim bitti. İrem Hanım çok iyi bir uzman. Herkese tavsiye ederim.
İrem Aydın Dilber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Aydın Dilber, Psikoloji. Size İrem Aydın Dilber tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Psikoloji Randevusu, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
İrem Aydın Dilber adresi nerede?İrem Aydın Dilber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Bulvarı No112 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Aydın Dilber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Aydın Dilber uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Aydın Dilber isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Aydın Dilber, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Aydın Dilber hangi dilleri konuşuyor?İrem Aydın Dilber ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Aydın Dilber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Aydın Dilber tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Aydın Dilber hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, İrem Aydın Dilber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Aydın Dilber hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Aydın Dilber tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.