Psk. İrem Durna, Medicana International Samsun'da Psikoloji branşında danışanlarına sağlık hizmeti vermektedir.

Yenimahalle Mh, Şehit Mesut Birinci Cad. No:85, Canik 55080

Medicana International Samsun

İrem hocamızı tanımadan neyi nasıl yöneteceğimizi bilmiyorduk bize yol gösterdi neyi nasıl yapacağımızı anlattı her zaman telefonumuzun diğer ucundaydı her zaman ulaşabildik iyi ki tanıdık yollarımız çakıştı Allah hocamızdan razı olsun

• Medicana International Samsun Psikoloji Randevusu  •

Canım İrem Hocam, samimiyetiniz sayesinde kendimi çok açık bir dille ifade edebildiğim seanslar gerçekleştirdik. Kendimi daha iyi tanımama ve toparlamama yardımcı oldunuz. Kendimi artık daha güçlü ve farkında hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Medicana International Samsun Psikoloji Randevusu  •

Mrha.... Samimi yaklaşımıyla hoş bir sohbet keyfi yaşarken, profesyönelliği ile dogru kararlar almamda yol gösternim oldu. Konularla ilgili vermiş olduğu örnekler, insanı tekrardan hayatın yaşanabilir olduğunu hatırlatıyor. Duygularımı rahatça anlatabilmemi sağladığı için ve tavsiyeleri için minnetarım. İyi varsın İrem hocam:)

• M

İrem hanım geçirdiğim zor ve stresli sürecimde bu zamanları yönetmem konusunda destekçim ve yol gösterenim oldu. Samimiyeti ve profesyonelliği size emin ellerde olduğunuzu hissettiriyor zaten, iletişim kurduğunuzda göreceksiniz. Minnettarım

• B

Mmpi testi yaptırdım. Sonuç kısmında çok açıklayıcıydı, tüm sorularıma uzun uzun cevap verdi. Çok memnun oldum, beni dinlediğini fazlasıyla hissettim.

• Medicana International Samsun  •

• F

Kendime yetemediğimde profesyonel bir destek almak istedim ve İrem hanım kesinlikle işinin ehli biri ilgisi alakası soruları insanın farkındalığını uyandırıyor ve farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Hiç endişe etmeden kendimi ve ruhumu açıp ifade edebileceğim çok profesyonel çok kibar çok ilgili ve alakalı çok ufku geniş biri. İyi ki yollarımız kesişti.

• Medicana International Samsun Normal Randevu  •

• N

Irem hanımın yaklaşımı konuşma tarzı beni çok rahatlattı.ailemden biri gibi hissedip kendimi rahatca ifade edebildim.zorlu sürecimde ıyiki yanımda.bu süreci onunla atlatacağıma inancım tam.

• N

İrem hoca benim için çok değerli onu tanımadan önce ben dünyaya kör gözle bakıyormuşum ve bu yüzden çok kırıldım çok üzüldüm ama irem hoca benim için yol gösteren beni yeniden hayata bağlayan oldu ben kendimin farkında değildim kendimi değersiz hissediyordum şimdi onun sayesinde kendime güvenim geldi ve o beni okadar rahatlatıyoki onunla konuştuktan sonra sanki başka ben oluyorum ona ben kendimce diyorumki iyiki irem hocam çünkü onunla kötü biri sayesinde tanıştım ama iyi onu tanıdım insan nefret ettiği kişiye ben ediyorum çünkü irem hocayı onun sayesinde tanıdım be yine diyorumki hayatınızda irem hoca gibi danışmanınız olsun gerisini Allah'a bırakın çünkü çok iyi bir yol gösteren ben anlatmaya zaman yetmez ama iyiki irem durna hocam diyorum