Merhaba, ben Diyetisyen İrem Eren.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Öğrencilik hayatım boyunca Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi ve farklı kliniklerde staj yaparak birçok kişiyle birebir çalışma fırsatım oldu.

Ayrıca Acıbadem Üniversitesi’nden Longevity Diyetisyenliği Eğitimi alarak, sağlıklı ve uzun yaşam odaklı beslenme alanında kendimi geliştirdim. Aldığım eğitimler ve deneyimler doğrultusunda, bireylere sürdürülebilir beslenme alışkanlıkları kazandırmayı hedefleyen bir yaklaşıma sahibim.

Şu anda kendi ofisimde, sağlıklı yaşam yolculuğunuzda size eşlik ediyorum.

Dyt. İrem Eren

Yukarı Zaferiye Mahallesi Şube Sokak Fidanoğlu Çarşı Apartmanı No :7 Kat :1 Daire :5, Keşan, Edirne

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Yukarı Zaferiye Mahallesi Şube Sokak Fidanoğlu Çarşı Apartmanı No :7 Kat :1 Daire :5, Edirne

• D

İrem hanım verdiği enerjiyle çok pozitif ve ayrıntılı bilgi veren ilgili bir diyetisyen. Hayat tarzıma, sevdiğim yiyeceklere göre ayrıntılı listeler hazırlıyor çok memnunum güzel sonuçlar alıyorum hedefe ulaşana kadar yola devam

• Dyt. İrem Eren Sürdürülebilir Beslenme Alışkanlıkları ve Diyetler  •

• D

İrem Hanımı tanıdık vasıtasıyla buldum. Kilo vermek amacıyla İrem Hanıma başvurdum, şimdilik çok memnunum. Çok ilgili bir uzman. Çevreme de kendisinden bahsediyorum, memnun olduğumu söylüyorum.

• T

Dyt. İrem Eren ile arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. Sağlıklı kilo vermek için başvurdum. 2 ayda 13 kilo verdim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• K

Diyetisyen İrem Eren Hanım'dan gayet memnun kaldım. Anlatımı ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini güzel bir şekilde anlatıldı. Çok memnunum. Kilo verdim ve vermeye devam ediyorum. Tavsiye ederim.

•  •

İrem Hanım ile arkadaş tavsiyesiyle tanışmam benim için dönüm noktası oldu. Nazik ve naif kişiliği, aşırı sabrı, özverisi, ilgisi inanılmaz. Yıllardır başka bir sürü şey yapmama rağmen 1 gram bile veremediğim direnç kilomu kırıp bana ciddi kilolar verdirdi. Kendisini tavsiye ederim.