Mezun olduktan sonra danışanları ile yüz yüze görüşen İrem Erkaşda, pandemi süresince görüşmelerine online devam etmiştir. Şimdi ise kendi kliniğinde yüz yüze ve online olarak seanslarına devam etmektedir.
Anksiyete, depresyon, fobiler, panik atak, travma gibi konularda çalışmaktadır. Kullandığı ekolleri danışanlarının ihtiyaçlarına yönelik seçmektedir. EMDR'nin tekniklerinden olan ve Türkiye'de henüz yaygın olmayan "Flash" tekniğini de bazı görüşmelerinde kullanmaktadır. Bu teknik rahatsızlık veren anıyı anlatmadan anının rahatsız edicilik düzeyini ortadan kaldırmaya yöneliktir.
Aldığı eğitimlerden bazıları:
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şema Terapi
- Sigortası olan hastalar
İstiklal Mah. Türker Apt./106 6 mart Atatürk Cad. No:5 Daire :13, Isparta Merkez, Isparta 32600
K
k...
Aslında Erişilebilir bir Psikolojik Danışmanlık Programından başvuru yapmıştım. O sayede tanıştık. Başlama sebebim genel mutsuzluk ruh hali ve etkileriydi.
Ben şu anda genel anlamda memnunum; bu süreç uzun bir süreç ve insanın hızlı sonuç beklemesi çok doğru gelmiyor. Ama özellikle İrem Hanım ile seanslar çok akışkan, rahat ve güzel geçiyor. Mesela seansımız 45 dk oldu; bitirelim gibi asla olmuyor. Eğer devam eden akış varsa devam ediyor. Benim beklentim hep soruluyor ve terapi adımları bunun üstüne ilerliyor.
Çevreme de kesinlikle tavsiye ederim. Şu anda çok mutlu ve memnunum• • •
i...
İrem Hanım’a psikolojik destek sitesinden ulaştım. Özgüven sorunları için kendisinden 5 aydır terapi alıyorum. Kesinlikle mesleğini severek yaptığını düşünüyorum. Çok ilgili, çok dikkatli. Bazen benim bile unuttuğum şeyleri öyle bir anda söylüyor ki tam nokta atışı yapıyor. Kurduğu cümleler çok akıllıca; kendinizi onunla bu süreçte olduğunuz için mutlu hissediyorsunuz. Terapi almayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla İrem Hanımı tavsiye ederim; pişman olmayacağınıza, fayda göreceğinize eminim.
n...
Psikoloji destek sitesinden eşleştim, psikologumla. Ben sınav kaygısı, genel hayatla ilgili kaygılar, mükemmeliyetçilik gibi sorunlardan dolayı başvurdum. Seanslarımızda daha farklı yerlere de değindik. Terapi süreci uzun ve zorlayıcı bir süreç tabii ki, ama buna rağmen İrem Hanımla çok güzel ilerliyor. Farkındalığımı artırıyor; her seans sonrası başka şeyler de fark edip düşünmemi sağlıyor. Kendisi çok tatlı ve sıcak biri, karşısındakini rahat hissettiriyor. En önemli olanı tabii ki yargılanmadan dinleyip yorumlaması. Kendisini çevreme anlatıyorum. Tavsiye ederim, kesinlikle.
C
c...
Psikolojik destek almak için araştırmalar yapıyordum; benim için online/uzaktan olması daha iyi olacaktı ve arkadaşımın tavsiyesi ile siteyi keşfettim. Benim kaygılarım, yaşama olan keyifsizliğim ve bitmek bilmeyen düşüncelerim; aynı zamanda kendimi keşfetmek için desteğe ihtiyacım vardı. İrem Hanımla da bu sayede tanıştık; kendisi süreci çok iyi bir şekilde ilerletiyor, her seansımızda daha iyi hissediyorum kendimi. Seanslarımızın ilk başlarında zorlanıyordum, fakat İrem Hanım sayesinde artık daha rahat hissediyorum kendimi. İrem Hanım ile süreci devam ettirmekten çok memnunum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim; aldığım destek sayesinde bakış açım değişti, daha mutlu bile hissediyorum kendimi.
Y
y...
İrem Hanım’a Psikolojik Destek sitesine başvurum sonucunda ulaştım. Başvurduğumda genel olarak hayatımdaki zorlukların olduğu ve ne yapacağımı bilemediğim bir dönemindeydim. Terapi süreci, duygularımı ve ilişkilerimi daha net görmemi sağladı. Kendime yönelik eleştirel tutumumu fark etmeme, sınırlarımı anlamama ve yaşadıklarımı daha şefkatli bir yerden bakabilmeme yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor. İrem Hanım yargılanmadığım, acele ettirilmediğim ve gerçekten anlaşıldığımı hissettiğim bir alan sunuyor. Ne yapmam gerektiğini söylemeden, kendi iç sesimi bulmama yardımcı oluyor. Bu sayede hem kendime daha şefkatli yaklaşmayı öğrendim hem de sınırlarımı daha sağlıklı bir yerden kurmaya başladım. Çevreme de tavsiye ederim ve ediyorum. Ben de kendisinden seans almaya devam ediyorum.
h...
İrem Hanım’a sosyal medyadan psikolojik destek hesabından ulaştım. Anksiyete ve panik atak sebebiyle başvurdum. İlk seanstan sebebini belirleyerek beni çok rahatlattı. Başlarda bu ataklar sebebiyle kısa mesafeli yolculuklara bile çıkmakta zorlanıyordum ve korkuyordum. Kendisiyle terapiye başladıktan sonra bunların hepsi ortadan kalktı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. İyi ki terapi sürecime onunla başlamışım.
T
t.....
İrem hanım bana oldukça iyi geliyor, uzun bir süreden sonra ara verip tekrar kötü bir deneyim yaşayınca ilk aradığım kişi oldu
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
ha...n
Kendimi çok rahat ifade edebildiğim bir ortam çok ilgili. ihtiyacım olan soruları ve çözümlerı veriyor tam ihtiyacım olan zamanda yanımda oldu
• Psk.İrem Erkaşda • Destekleyici Psikoterapi •
sa...u
İrem hanım kendimi sorgulamamı ve kendimde kızdığım şeyleri sorgulatmayı öğretti. Kendimi tekrardan tanımaya basladım sayesinde
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dilerim :)
İrem Hanım’a bir arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Seanslarım çok verimli ve yararlı geçiyor. Her dakikası dolu geçiyor. Haftada sadece bir kez görüşerek 4 ayda büyük yol kat ettim. İrem Hanım'ın hizmetlerinden, anlayışından ve ilgisinden çok memnunum
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dilerim :)
İrem Erkaşda Hızarcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Erkaşda Hızarcı, Psikoloji. Size İrem Erkaşda Hızarcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, EMDR Terapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Oyun Terapisi.
İrem Erkaşda Hızarcı adresi nerede?İrem Erkaşda Hızarcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mah. Türker Apt./106 6 mart Atatürk Cad. No:5 Daire :13 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Erkaşda Hızarcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Erkaşda Hızarcı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Erkaşda Hızarcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Erkaşda Hızarcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
İrem Erkaşda Hızarcı hangi dilleri konuşuyor?İrem Erkaşda Hızarcı ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Erkaşda Hızarcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Erkaşda Hızarcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Erkaşda Hızarcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 77 hasta / danışan, İrem Erkaşda Hızarcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Erkaşda Hızarcı hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Erkaşda Hızarcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.