Diş Hekimi İrem Pancar, lise ögrenimini İstanbul Beşiktaş Kabataş Erkek Lisesi'nde başarıyla tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde lisans eğitimine devam etmiştir. Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyetinin ve İstanbul'daki staj ve deneyimlerinin ardından Temel İmplant Eğitimi, İmplant Çevresi Yumuşak Doku Cerrahisi Eğitimi, Master Class İmplant Cerrahisi Eğitimi, İleri Seviye İmplant Eğitimi ve İmplantüstü Protez Eğitimini almıştır. Kliniğimizde estetik diş tedavileri, implant cerrahisi ve gülüş tasarımı dahil bütün diş tedavileri uygulanmaktadır. Diş Hekimi İrem Pancar Kuşadası'nda kendi kliniğinde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyar.

Diş Hekimi İrem Pancar

Cumhuriyet mahallesi, Candan Tarhan bulvarı, no:54 Atalay Life apt., kat 3, daire 10,, Kuşadası, Aydın

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

Cumhuriyet mahallesi, Candan Tarhan bulvarı, no:54 Atalay Life apt., kat 3, daire 10,, Aydın

• D

Diş dolgusu ve diş temizliği yaptırdım..Steril çalışma ortamı sabırlı ve anlayışlı bir hekimden ustalıkla yapıldı dişlerim..

• Diş Hekimi İrem Pancar Diş Dolgusu  •

Güler yüzlü ve samimi olması benim için önemli olan ilk adım. Dişimde sorun vardı, sallanıyor ve çekilmesi gerekiyordu, ama şu var ki ben çok korkuyordum dişçiden. İrem Hanım, benim korkumu yenmemi sağladı; çok memnun kaldım kendisinden.

• D

İrem Hanım bana doktor olarak çok güven verdi. Öncelikle işini yaparken de büyük bir sabır ve hassasiyet sergiledi. Kendisine bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Diş temizliği ve dolgular için başvurdum. Tedavim süresince çok memnun kaldım.

• Y

İrem Hanıma implant tedavim için gittim. İlk başta biraz tedirgindim, fakat güler yüzü ve sabırlı yaklaşımıyla endişelerimi giderdi. Hijyenik ve rahat bir klinik ortamında tüm tedavi sürecim sorunsuzca ilerledi. Eli çok hafifti, cerrahi sonrası da şikayetim olmadı. Ben çok memnun kaldım.

• K

Diş temizletme ve dolgu için başvurdum. Sürecim iyi ve güzel geçiyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İrem Hanım bence iyi bir uzman. Memnunum kendisinden.

• B

Diş çekimi, kanal tedavisi, dolgu işlemi için başvurdum. Tüm işlemlerim başarılı ve güzel geçti. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Kendisinden memnun kaldım.

• C

Tavsiye üzerine diş temizliği için başvurdum. Tedavim güzel geçti. Ortamını çok beğendim, sıcakkanlı bir ortam var. İlgili bir uzman. Herkese tavsiye ederim.

• F

Dolgu ve yirmilik diş çekimi için gittim titizliği ve ilgisine hayran kaldım herkese sonsuz öneririm kuşadasındaysanız mutlaka tecrübe edin

• Diş Hekimi İrem Pancar 20'lik Diş Çekimi  •

• Z

Diş taşı temizliği ve dolgu işlemi için gittim. Hem işlem sırasında hem de sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Eli çok hafif, çok ilgili ve sabırlı bir doktor. Her aşamada bilgilendirdi ve güven verdi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Diş Hekimi İrem Pancar Diş Dolgusu  •

• U

İrem Hanım diş temizliğini çok özenli, nazik ve profesyonel bir şekilde yaptı.

• Diş Hekimi İrem Pancar Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •