Kızılırmak Mahallesi 1450. Sokak Ankara Ticaret Merkezi No:1 B blok Kat:15 D:72/73, Çankaya
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
bü...k
Yıllardır süre gelen dişçi korkumu ve güvensizliğimi neredeyse ilk seansta aşmamı sağlayan, işinde bir numara, güvenilir doktorumu bulduğum için çok mutluyum. Üst çeneme 2 adet implant yerleştirildi hiç bir agri duymadan 1 tane bile agri kesici içmeden Yüzüm şişmeden başarılı bir süreç geçirdim korkumdan dolayı 3 yıl kadar tek taraf ile yemek yiyen ben implantlarım takılalı 3 gün oldu şimdiden hayat kalitemin arttığını hissediyorum. Başta İsa bey olmak üzere Güler yüzlü ve ilgili çalışanlarına ve özellikle Derya Gökgöz hanım a çok teşekkür ediyorum.
• Sinerji Diş Kliniği • Diş implantı ve dolgu •
İsa Kaplan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsa Kaplan, Diş Hekimi.
İsa Kaplan adresi nerede?İsa Kaplan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi 1450. Sokak Ankara Ticaret Merkezi No:1 B blok Kat:15 D:72/73 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsa Kaplan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsa Kaplan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İsa Kaplan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsa Kaplan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsa Kaplan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsa Kaplan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İsa Kaplan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Çankaya civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar