Op. Dr. İskender Samet Daltaban

Etimesgut 1 adres

A Life Hospital Sağlık Grubu

Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut 06790

• P

Op. Dr. İskender Samet’e bel fıtığı şikayetimle başvurdum. Uzun süredir çektiğim ağrılar artık hayat kalitemi ciddi şekilde düşürmüştü. Kendisi detaylı bir muayene ve tetkik sonrası ameliyat önerdi. Ameliyat süreci baştan sona kadar çok profesyonel ve güven vericiydi. Şu an ağrılarım tamamen geçti, günlük hayatıma geri döndüm. Güler yüzü, açıklayıcı anlatımı ve ilgisi için kendisine minnettarım. Gerçekten işinde çok başarılı bir beyin cerrahı, kesinlikle tavsiye ederim

• J

Boyun fıtığı şikayetimle başvurduğum Dr. İskender Samet Bey, ilk muayeneden itibaren oldukça ilgili ve açıklayıcıydı. Tedavi süreci boyunca kendimi güvende hissettim. Ameliyatım da çok başarılı geçti. Alanında çok iyi bir hekim.

• Y

İskender hoca eşimin hem açık anevrizma klipsleme hem de stent ile flow diverter ameliyatları başarı ile gerçekleştirdi. Hem açık hem de kapalı anevrizma ameliyatıni yapabilen(hibrit) Türkiyedeki sayılı cerrahlardan birisi

• T

ktü beyin cerrahi nöroşiruji bölümü en iyi doktorlarından samet bey için tşkler lerimi sunuyorum alllah yar ve yardımıcısı olsun.herkese tafsiye ederim.

•  •

Profili düzenle veya yönet