Uzm. Dr.
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
İç Hastalıkları
Daha fazla
Çorlu 1 adres
Dr. İsmail Yıldız, tıp eğitimini 2010 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. İç Hastalıkları uzmanlık eğitimini İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde almıştır. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları yandal uzmanlık eğitimini ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır.
2019–2021 yılları arasında Çorlu Devlet Hastanesi’nde Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları uzmanı olarak görev yapmıştır. Halen Özel Çorlu Vatan Hastanesi’nde hasta kabulüne devam etmektedir.
Tiroid hastalıkları, obezite ve diyabet başta olmak üzere çeşitli endokrinolojik konularda ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış bilimsel çalışmaları bulunmaktadır.
Sertifikalar ve Yayınlar
8. Türkiye Tiroid Hastalıkları Kongresi – Tiroid ve boyun ultrasonografisi kursu (2018)
Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği – A’dan Z’ye Diyabet Klinik Araştırmaları Eğitimi (2019)
20th European Congress of Endocrinology (Barcelona, 2018) – Poster sunumu
53. Ulusal Diyabet Kongresi (2017) – Sözlü sunum: PPRG mutasyonuna bağlı familial parsiyel lipodistrofili bir ailede diabetes mellitus tedavisi
A Localized Painful Rash Induced by Linagliptin in a Patient with Type 2 Diabetes, May 2019 – DOI: 10.4274/imj.galenos.2018.75735
Amiodarone Induced Thyrotoxicosis May Not Respond to Therapeutic Plasma Exchange Like Patients with Graves’ Disease: A Report of Two Cases and Literature Review
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Tiroid Hastalıkları
- Şişmanlık (Obezite)
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Hipoglisemi
Check-Up
Deksametazon Süpresyon Testi
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
Diyabet Eğitimi
Diyabet Tedavisi
Diyabet Testi
Evde Muayene
Galaktore
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Galaktore(memeden süt gelmesi), jinekomasti (erkekte memede büyüme) gibi hormonal hastalıklar
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Hdl Kolesterol Testi
Hemoglobin A1c(Hba1c)
Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Hipofiz Hastalıkları
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Hipofiz hastalıkları (prolaktin yüksekliği, büyüme hormonu ve kortizol hormon bozuklukları..)
Hirsutizm
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Hirsutizm (kadında tüylenme fazlalığı ve polikistik over sendromundaki metabolik bozukluklar)
Hormon Testi
Jinekomasti
Kolesterol Testi
Kontrol Randevusu
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Metabolizma hastalıkları (kilo fazlalığı, kilo azlığı..)
Obezite Testi
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Paratiroid hastalıkları (hipoparatiroidi, hiperparatiroidi, kalsiyum ve D vitamini bozuklukları)
Su Kısıtlama Testi
İnsülin Direnci Tedavisi
İnsülin Direnci Testi
İnsülin Pompa Uygulaması
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
Hasta
Yeni tanıştığım haşimato hastalığından sonra bende meydana gelen panik haline, dinginliği ile son veren, gereksiz stres yapmamı engelleyen bir doktor. Güler yüzü ve detaylı anlatimlariyla nasil bir hastalikla karşılaştığımı daha net anladim.
• Çorlu Özel Vatan Hastanesi • Randevu •
Ö
ö....t
Endokrin hastasıyım.Tiroidlerim alındı.İsmail beye tedavi takibinden ve detaylı açıklamalarından dolayı teşekkür ederim.
• Çorlu Özel Vatan Hastanesi • Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu •
se...m
Hipofizer cushing hastasıyım.buna bağlı olarak kortizon hormonum asiri yüksek.arasyirmalarim neticesinde kendisine rastladım ve bilgisine başvurdum .ilgisi moral veren açıklamaları ve ayırdığı zaman beni çok memnun etti.icim rahat bir şekilde ayrıldım yanından.onerdigi aralıklarda tekrar görüşeceğiz kendisiyle.tekrar teşekkür ederim kendisine ve başarılar dilerim.
ay...n
Prolaktin yüksekliği nedeni ile gittiğim ismail hocamın istemiş olduğu tetkikler sayesinde hipofiz bezinde damar genişlemesi(anevrizma)olduğu saptandı.belki bi haplada geçiştirilebilirdim.ve o süreçte hastalık daha çok ilerleyip daha kötü sonuçlarlada karşılaşabilirdim.(beyin kanaması) ama dikkati tecrübesi ve mr-bt vs.sonucunda erken ögrendim.prolaktin yüksekliği saptandığında altta yatan nedenin açığa kavuşturulması ve ona göre tedavi planlanması sizin sayenizde oldu.emekleriniz,iyi niyetiniz,ve güler yüzünüz için çok teşekkür ederim hocam.
s...r
Yorumlardan bakarak gittim kendisine…Aşırı terleme ve çarpıntım vardı..Uzun bir muayene süreci ve eski tahlillerimden yola çıkarak,yeni tetkik ve tahliler yapıldı..Kendisi çok ilgili ve her detayı sorguluyor,takip ediyor..Sanırım dokturumu buldum artık..Çok teşekkür ederim..ilk izlenimimden ve ilgiden çok memnun kaldım..
fa...t
Endokrorin tiroid tedavimin düzgün bir plana girmesinde faydasını gördüm ilgi ve alakasından güleryüzü ile çok memnun kaldım teşekkür ederim
ba...
I visited dr.ismael for thyroid operation following up , his diagnosis and medical advice were professional.
Hipotirodi ve kilo sorunlarımin aslında başa çıkması zor bir sorun olmadığını güler yüzle anlatan endiselerimi hafifleten bir hekim
s....
Bir süredir cebelleştiğim şeker hastalığım için sitedeki tavsiyeleri okuyup bugün kendisine muayene oldum. Kendisi çok ilgili ve samimi, her sorunuza cevap alabileceğiniz, hastalığınızla ilgili yeterince bilgi ve güven veren bir doktor. Şeker tedavim için bundan sonra tek adresimdir. Tavsiye ediyorum.
• Çorlu Özel Vatan Hastanesi • Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti) •
be...
Şeker ve tiroid için tavsiye üzerine kendisine gittim, gerçekten çok ilgili, hastasını yakın takip eden ve kontrol altında tutan bir doktorumuz . Sayesinde hastalıklarım kontrol altına alındı. Kendisini şiddetle tavsiye ederim .
İsmail Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Yıldız, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size İsmail Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Hemoglobin A1c(Hba1c), Tam Idrar Tahlili(Tit), Hdl Kolesterol Testi, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Kolesterol Testi, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), İnsülin Direnci Tedavisi.
İsmail Yıldız adresi nerede?İsmail Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İsmail Yıldız hangi dilleri konuşuyor?İsmail Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İsmail Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, İsmail Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İsmail Yıldız hangi sigortaları kabul ediyor?İsmail Yıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.