Göztepe İstanbul
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği
Ethem Efendi Cad.Kısmet Apt. No:3/8 Erenköy, İstanbul • Harita
Berrak Ciğeroğlu Muayenehanesi
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Fahrettin Kerim Gökay Cad. (Minibüs Yolu) (Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Kampüsü Bahçesi) Göztepe, Kadıköy • Harita
Göztepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Merdivenköy Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Cad. Mazhar Bey Duragi No:154 D:18, İstanbul • Harita
Özel Yaşar Baytak Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği