Şenesenevler İstanbul
Işıklar Cad. No: 35/A 34750 Ataşehir, Kadıköy • Harita
Özel Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi
Suadiye Mahallesi, Bağdat Cd. 420/2, İstanbul • Harita
Mustafa Zengin Muayenehanesi
Fahrettin Kerim Gökay Cad. (Minibüs Yolu) (Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Kampüsü Bahçesi) Göztepe, Kadıköy • Harita
Göztepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Merdivenköy Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Cad. Mazhar Bey Duragi No:154 D:18, İstanbul • Harita
Özel Yaşar Baytak Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği