Eskişehir Devlet Hastanesi

Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1, Odunpazarı 26060

Jankat beye 2 yıl önce kollarımdaki güç kaybı ve ağrılar için gitmiştim. Röntgen ge emar çektirdi. Liflerinde yırtılmalar olduğunu söyledi, iki omuzumdan iğne vurdu, o zaman iğne için eczacı 8 bin TL almıştı. Hiç bir faydasını görmedim, omuzlarımda ağrı yoktu, iğneden sonra omuzlarımda ağrı başladı, halen devam ediyor. Ben memnun kalmadım.

• Eskişehir Devlet Hastanesi Diğer  •

• düşme sonucu ayak bileğim 3 yerden parçalı kırıldı.jankat bey mükemmel bir performans sergileyerek ayağımı enaz zararla kurtardı.hangi ortopediste gittiysem zor fakat başarılı bir ameliyat dedi.şuan aksayarak yürüyorum henüz 6 aylık bir kırık.fizik tedaviyle inşallah kireçlenme problemimde ortadan kalkıcak.buradan kendisine cok teşekkür ediyorum.başta size sinir olmuştum hasta psikolojisi işte anlayışınıza sığınıyorum hakkınızı helal edin.Allah razı olsun jankat bey :))

•  •

• eskişhirde gitmediğim ortopedi dr u kalmadı ama buzamana kadar itinayla muayene eden derdimi sözümü kesmeden dinleyen vew ağrılarımı dindiren sevgili dr um jankat by gibi dr a raslamadım kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunar başarılarının devamını en yüksek mertebeye çıkmasını cani gönülden diliyıorum ve kendilerine çok çok tşk ediyorum..

•  •

Profili düzenle veya yönet