Eskişehir Devlet Hastanesi
Hakkımızda
Eskişehir Devlet Hastanesi
Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1, Odunpazarı 26060
y.....
İletisim kurmak çok iyi dinliyor tanı hakkında bilgi veriyor
mu...
Jankat beye 2 yıl önce kollarımdaki güç kaybı ve ağrılar için gitmiştim. Röntgen ge emar çektirdi. Liflerinde yırtılmalar olduğunu söyledi, iki omuzumdan iğne vurdu, o zaman iğne için eczacı 8 bin TL almıştı. Hiç bir faydasını görmedim, omuzlarımda ağrı yoktu, iğneden sonra omuzlarımda ağrı başladı, halen devam ediyor. Ben memnun kalmadım.
se...ş
Kütahya da tüp bebek tedavi merkezi olmadığı için ben de buradaki yorumlara bakarak Teoman hocamı bulmuştum. Tedavi süreci düşük amh (0.7) olmama ragmen tek embriyo sağlıklı bir şekilde oluştu 6 ekimde transferim gerçekleşti. hocamın ve ekip arkadaşlarının katsıyla pozitif sonuç aldık bugün de kalp atışlarımızı duyduk çok şükür. Birim yoğun fakat her birine ayrı ayrı vakit ayrılıp değerlendirmesi yapılıyor. Sorularınız cvplanıyor. İşlemler akıcı bi şekilde ilerliyor hiç bi zorluk yaşamadım. Hocamın emeklerine sağlık...
c....ç
Sehir hastanesinde vajinan doğum yaptım o sırada nöbetçi doktor kendisi idi. Doğumum başladığında geldi neden ağlıyorsun ilk çocuğun mu gibi kötü bir tavır sergileyip,gitti. İyi ki ebeler doğumu gerçekleştirdi. Sonrasında dikişlerim açılmış nöbetçi doktor o olduğu için mecburen ona gitmek zorundaydım. Hocam 5 gün sonra gel demişsiniz geldim yoktunuz kontrol ettiremedim dedim kapıda ki listeden bakıp geleceksin kafana göre gelmeyeceksin dedi açılmış bu sen oturup,kalkarken dikkat etmemişsin dedi. Yatış verdi bende bebeğim evde alıp geleyim dedim ben çıkacak ya şimdi yatarsın ya da tedaviyi Red et dedi yarın geleyim dedim haftasonu ben yokum dedi. Pazartesi geleyim o zaman hocam dedim başına bir şey gelmezse gel dedi. Özel hastaneye gittiğimde öğrendim ki dikiş ipine alerjim olduğu için dikişlerim tutuyormuş. Kesinlikle tavsiye etmiyorum Ergül beyi
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
or...
Çok tecrübeli ve ćok başarılı bir doktor.ameliyatımı en titiz bir şekilde başarılı bir şekilde gerçekleştirdi
a....k
Genç yaşta başlayan prostat sorunum için Doktor Coşkun KAYA ya randevu alarak tedavi olmak için gittim kendisiyle görüştüğüm de rahatsızlığım la ilgili olarak çok geniş bilgi ve tedavi seçeneklerini tarafıma bildirdikten sonra HOLEP yöntemiyle ameliyat olmama karar verdik Ameliyat ve öncesi ve sonrası Doktor Coşkun Bey olan üstü ilgi ve alaka gösterdi.Ameliyatım çok başarılı geçti ve sorunum dan kurtuldum.Bilgi ve becerisinin yanında tüm hastalarına güler yüzü ile extra tedavi sürecimde çok destek oldu. Kendisine ve tüm üroloji ekibine mittetarım İyiki varsınız.
ka...ı
Sol böbreğimin taş oluşumundan dolayı tıkalı olduğu ve fonksiyonlarını yerine getiremediği şikayetiyle çevremdeki birçok kişinin tavsiyesi üzerine Coşkun hocama baş vurdum. Hemen tedaviye başladı ilk olarak tıkanıklıktan dolayı oluşan böbrek şişkinliğimi diren yardımı ve tedavisiyle böbreğimi rahatlattı. Böbreğimde oluşan taşı kırdı ve taştan dolayı oluşan iltihaplı bölgeyi kapalı ameliyat ile temizledi ve onardı. 6 aylık börek kontrollerimden sonra idrar yolumdaki enfeksiyonlu bölgeyi açık ameliyat yaparak bu uzun ve zorlu süreçten beni kurtardı şuan sayesinde çok daha iyiyim tüm süreçte gece gündüz demeden yanımda olduğu için çok minnettarım başarılarınızın devamını diliyorum OP. DR. COŞKUN KAYA
bu...k
Heyetten onay aldık ama sebebi açıklanmadan sigortadan faydalanamadım.Klinik ortamı gergin; Her şeyi hastalar birbirinden öğreniyor.
Transfer günü başka bir hasta olan X ile aynı anda işleme alınacaktık. Ancak eşlerimize ait sperm belgeleri karışmak üzereydi — biz fark etmeseydik geri dönüşü olmayacak ciddi bir hata yaşanabilirdi.
En can yakıcı olanı ise, 9 yumurtam toplandı ama hiçbirinden embriyo elde edilemedi. Görüşme sırasında ilgili doktor, eşimin yanında bana dönüp Eşinde bir sorun yok, spermleri çok iyi ama senin yumurtan kalitesiz. Gerekirse çok kere deneyeceksiniz. dedi.
Gördüm ki sorun ne yumurtamdaymış ne de bende. 6 embriyo sonucum ile şimdi 6 aylık hamileyim. Sonrasında üzülmemek ve verilen emeği bosa cıkarmamak için iyi araştırma yapmanızı öneririm. Çünkü hiç kolay bir süreç değil. Herkese sabır diliyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...z
Safra kesemdeki taşlar nedeniyle uzun süredir yaşadığım şikayetler sonucu Dr. Mehmet Kaltuş’a başvurdum. İlk görüşmemizde kendisi durumu açık ve net bir şekilde anlatarak yapılabilecek tedavi seçeneklerini paylaştı. 01.07.2025 tarihinde laparoskopik (kapalı) yöntemle ameliyatım gerçekleşti.
Ameliyat öncesi ve sonrası tüm süreç boyunca doktorumun açıklayıcı, sabırlı ve güven veren yaklaşımı sayesinde kendimi rahat hissettim. Sorduğum her soruya detaylı yanıt verdi, endişelerimi dikkate aldı. İşinin ehli ve aynı zamanda insani yönü güçlü bir hekim olduğunu söyleyebilirim.
Hastane ortamı da genel anlamda düzenliydi; hemşirelerin ilgisi ve cerrahi ekibin koordinasyonu da süreci destekledi. İyileşme sürecim şu an sorunsuz şekilde devam ediyor.
Benim gibi safra kesesi problemi yaşayan hastalara Dr. Mehmet Kaltuş’u gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Hem tıbbi bilgi hem iletişim açısından çok memnun kaldım.
f....y
Halime hanımla birlikte tam 3 sezeryan tamamladık kendisi gerçekten çok çok iyi bir doktor özellikle ilk oğlumda yaşım 19 du beni hiç yalnız bırakmadı benimle birlikte ultrasonlara bile geldi hep yanımdaydı Allah razı olsun o desteğini hiç unutmuyorum mesleğini gerçekten severek yapan bir insan ayrıca çok güler yüzlü , samimi ve elinden geldiğince hastaya açıklama yapan bir doktor herkeze tavsiye ederim daha bir sürü olumlu yorum yapabilirm ama buraya sığmaz
Eskişehir Devlet Hastanesi, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Eskişehir Devlet Hastanesi, Odunpazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Genel Cerrah, Psikiyatrist, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Nörolog, Ürolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Radyolog, Acil Tıp Doktoru, Pratisyen Hekim, Kardiyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Çocuk Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Mikrobiyolog, Göz Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nükleer Tıp Doktoru, Nefrolog, Çocuk Psikiyatristi, Fizyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, Göğüs Cerrahı, Gastroenterolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Patolog, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Eskişehir Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Eskişehir Devlet Hastanesi, toplam 355 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Lokal Anestezi, Jackson Pratt Dren, Abdominal Ultrasonografi, Enjeksiyon Iv, Abdominal Laparoskopi, Stereotaktik Radyocerrahi, Mikrovasküler Oklüzyon, Preoperatif Değerlendirme, Melanom Alınması, Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi.
Eskişehir Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Eskişehir Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eskişehir Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Eskişehir Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Eskişehir Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Eskişehir Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Eskişehir Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Eskişehir Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 189 hasta/danışan, Eskişehir Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Devlet Hastanesi nerede?Eskişehir Devlet Hastanesi adresi Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1 Odunpazarı şeklindedir.