Genel Cerrahi · Daha fazla

Samsun 1 adres

Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı – İleri Laparoskopik Cerrahi

10 yılı aşkın süredir obezite ve metabolik cerrahisi (tüp mide, gastrik bypass, diyabet cerrahisi) ve ileri laparoskopik cerrahi alanlarında çalışmaktayım. Halen VM Medical Park Samsun Hastanesi’nde hastalarıma hizmet veriyorum.

Bu süre zarfında amacım, hastalarımızı sadece ameliyat etmekle değil, sonraki süre zarfında da yakın takip ve bize kolay ulaşabilirlliği sağlamaktır.
        Özel ilgi alanlarım:

• Obezite cerrahisi (tüp mide, gastrik bypass)

• Diyabet cerrahisi - Tip 2 şeker hastalığı cerrahisi

• İleri laparoskopik kanser cerrahisi (mide, kolon, rektum)

• Laparoskopik reflü cerrahisi

• Safra kesesi ameliyatları

• Kapalı Fıtık cerrahisi (kasık fıtığı, göbek fıtığı, kesi yeri fıtıkları)

• Guatr, Tiroid Cerrahisi

• Meme Cerrrahisi

“Hastalarıma kaliteli, güvenilir ve ulaşılabilir bir sağlık hizmeti sunmayı öncelik ediniyorum.”

Yetişkin

Makaleler
Röportaj

VM Medical Park Samsun Hastanesi

Mimarsinan, Alparslan Blv. No:17, Atakum, Samsun 55200

• Sigortası olan hastalar

• I

Yakınım vesilesiyle tanıdım; mide balonu yaptırdım, çok memnunum. Çok ilgiliydiler; hem sekreteri hem kendisi, süreç başından sonuna kadar. Herkese tavsiye ederim.

Doç. Dr. Kadir Yıldırım

Çok teşekkür ederiz güzel düşünceniz için

• G

Doktorum Kadir Bey'e araştırmalar sonucunda ulaştım. Çevremde birkaç kişi önermişti; daha önce görüşmüştük. Ben yüksek obezite olduğum için tüp mide sürecine girebilmek amacıyla onlara ulaştım ve 4 gün içinde ameliyatım gerçekleşti. Doktorum bu süreçte beni günlük olarak ziyaret ederek kontrol etti; aklıma takılan her soruyu ayrıntılı bir şekilde cevapladı. Hastanede tanışmış olduğum bir arkadaşıma da tavsiye ettim. Çevreme de kesinlikle tavsiye ederim; ekibi ve kendisi şahane insanlar. Bununla birlikte aklıma takılan her soruyu arayarak veya mesaj atarak sorduğumda gün içinde anında dönüş yapılıyor.

Doç. Dr. Kadir Yıldırım

Çok teşekkür ederiz, artık beraberiz…

• H

Doktorumuza hastaneden ulaştım. Kilo problemimden dolayı obezite ameliyatı için başvurdum. Daha önce birçok yol denedim; başarılı oldu fakat sonrasında kilo alımım tekrar devam etti. Doktorumuzun başarılı geçen bir cerrahi girişimi mevcut; ben de neden olmasın diye düşündüm ve kendimi emanet ettim. Tek pişman olduğum nokta: keşke daha önce karar verip bu ameliyatı olsaydım. Benim ameliyat sürecim çok güzel geçti; doktorumun dediği ve uygulamamı istediği her adımı kendimde gerçekleştirdim. Ağrım hiç olmadı; konforlu bir süreç geçirdim. Bu ameliyatı olmak isteyen herkese şiddetle öneriyorum.

• O

Safra kesesi ameliyatı için doktorumuza muayene ye gittiğimde açıkçası korku ve endişe içindeydim yalnız doktorumuzun bu kadar samimi,içten,doğal olması ve her bir ayrıntıyı tek tek anlatması korkumu da endişemide yendi..ameliyatım çok başarılı geçti kadir hocamız tanıdıgımız en mükemmel hekim diyebilirim iyiki ameliyatimi ona olmuşum..

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı  •

Doç. Dr. Kadir Yıldırım

Güzel düşünceleriniz çok teşekkür ederiz...Sağlıklı günlere...

Kadir Bey bir numara, harika bir insan. Kendisi tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Allah'a şükür sayesinde zayıflıyorum ve sağlığıma kavuştum. Kadir Bey ameliyat sürecimde her zaman bilgilendirdi. Allah kendisinden razı olsun, her şeyimle ilgilendi.

• T

Kadir Bey eşimin mide ameliyatını gerçekleştirdi. Kendisinden memnunuz. Şu anda herhangi bir sıkıntımız yok. Kadir Bey ameliyat öncesinde ve sonrasında bilgilendirdi. Kendisi aşırı ilgilendi.

• R

Kadir Bey'e mide küçültme ameliyatı oldum. Kendisinden çok memnunum. Ameliyatım çok güzel geçti. Çevremde benimle aynı ameliyatı farklı doktorlara olan kişilere göre kendimi kıyasladığımda sürecimi onlara göre daha rahat ve konforlu geçirdim. Kendimi hala daha sağlıklı hissediyorum. Kadir Bey'e bu yönden güveniyorum. Kendisi için Trabzon'dan kalkıp geldim. Kadir Bey'e çok teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

•  •

Kadir Bey'in ilgisinden, alakasından memnunum. Kendisi tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat öncesinde ve sonrasında bilgilendirdi. Ameliyatımdan sonra sürekli yanıma gelerek, kontrollerimi sağladı. Herhangi bir sıkıntım olmadı. Kadir Bey'le kontrollerime devam ediyorum.

•  •

Doktorumdan çok memnunum.Hasta-doktor ilişkisinden daha güzel ilgilendi, süperdi.Ben hastaneye yattığımda da çıktığım da sonrasında çok ilgiliydi.Aradı sordu,kontrollere geldim.Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.O konuda çok teşekkür ederim.Benim şeker, tansiyon, kolestrol, akdeniz ateşi hastalıklarım var.Eklemlerim çok ağrıyordu, aşırı kilom vardı.Bir de profesör doktor ile tanıştım.İlk önce ona gitmiştim, ameliyat için o beni Kadir Bey'e yönlendirdi.1 ayda 22 kilo aldım, doktorumla görüştüm.Tahlilleri yaptı, ilerisi için yaşımın genç oluşundan bu hastalıklardan kurtulabileceğimi söyledi.Çok iyi tanı koydu.Şu an ilaç kullanmıyorum, bir sürü ilaç kullanıyordum.Sadece doktorumun verdiği ilaçları kullanıyorum.Çok çiğneyerek yiyorum, çok su içiyorum, spor yaparak hepsini uyguladım ve sağlığıma kavuştum.

•  •

Benim doktorum harika bir adam.Ben şeker ve tansiyon rahatsızlığından dolayı gittim. 116 kiloydum.Mide ameliyatı oldum.Ameliyat öncesi ve sonrası herşeyi anlattı.Ben de güvendim doktoruma, iyi ki güvenmişim.On numara adam çıktı, herkese tavsiye ederim.