2008-2013 yılları arasında; askerlik görevini Erzurum Mareşal Çakmak Asker Hastanesinde, mecburi hizmetini ise Sinop Boyabat Devlet Hastanesi ve Ordu Ünye Devlet Hastanesinde tamamladı. 2013 yılında Sağlık Bakanlığı başasistanlık sınavını kazanıp 2013-2021 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başasistanlık görevini yürüttü. 2021 yılında doçent ünvanını aldı.
Özellikle kulak hastalıkları ve cerrahisi ile ilgili uluslararası dergilerde 19 makale, ulusal dergilerde 12 makale ve 3 kitapta bölüm yazarlığı bulunmaktadır. Ulusal ve uluslararası toplantılarda 17 kongreye davetli konuşmacı olarak katıldı. Ayrıca bu toplantılarda 3’ü ödüllü olmak üzere 100’den fazla sunumu bulunmaktadır. 2021 yılından bu yana kendi kliniğinde hizmet vermektedir.
Maidan iş merkezi B blok 110 nolu ofis, Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Cd. No:4, Eskişehir yolu Bilkent kavşağı, Çankaya, Ankara
- Sigortası olan hastalar
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Maidan iş merkezi B blok 110 nolu ofis, Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Cd. No:4, Eskişehir yolu Bilkent kavşağı, Ankara
Adenoidektomi
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Sinüs Cerrahisi
Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
İşitme Testi
C
c.....
Kemal Hocaya 1 ay önce deviasyon ve rinoplasti ameliyatı oldum. Kıkırdak ve burun eti tıkanıklığından dolayı sağlıklı nefes alamıyordum, burnumda da düşüklük ve eğrilik vardı. Kemal Hoca ameliyat öncesinde burnumda yapılabilecek ve tam anlamıyla yapılamayacak her şeyi açıkça ve dürüstçe anlattı.Ameliyat sonrasında da sormak istediğim, kafama takılan her konuda kendisine rahatça ulaşabildim, çok ilgiliydi. İlk görüşmemizde kendisine güvenebileceğimi hissetmiştim.Şimdi ise "çok şükür iyi ki ameliyatımı ona olmuşum diyorum. " Hala şişlikler ve ödem olmasına rağmen günler geçtikçe burnumu daha da cok beğeniyorum. İlk birinci ay için şunu diyebilirim ki bu ameliyatı çok daha önce olmalıymışım ve inşallah sonrasında da böyle hissetmeye devam ederim.
f.....
Uzun zamandır pozisyonel baş dönmeleri ve denge sorunu yaşıyordum ve kendimi yıllardır vertigo hastası olarak düşünüyordum ancak yapılan titiz testlerin sonucunda meniere hastası olmadığımı, anksiyetenin tetiklediği bir baş dönmesi yaşadığımı öğrendim. Hocamızın güler yüzü, detaylı ve anlatarak muayene etmesi çok kıymetliydi benim için.Doğru tanı ve teşhis için mutlaka tavsiye ediyorum.
as...r
Hiç geçmeyen vertigo ataklarımı tedavi eden tek dr bana tekrar özgüvenimi kazandırdı iyiki varsınız
Z
z....k
Denge organi iltihaplanmasi şikayeti ile gittim.Kemal bey 6 haftalık tedavi sureci demisti fakat 3 hafta icinde inanilmaz degisim vardi
eb...m
Kemal hocaya kulağımdaki delik ve oluşan iltihaplar sonucu ameliyat oldum. Ameliyat süreci gayet başarılı geçti. Hocam bu süreçte çok nazik ve kibardı. Aklımdaki soruları içtenlikle cevapladı. Sağlık çok önemli, her hekime emanet edilmiyor fakat Kemal hocaya gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.
se...z
Kemal Hoca’ya vertigo ve işitme kaybı şikayetim ile ilgili başvurduk. Doktor bey muayene sırasında uzun süredir muzdarip olduğum vertigo şikayetim ile ilgili sürecin tüm ayrıntılarını sorarak dinledi. Vertigo ile ilgili şikayetlerim doktor beyin muayene sırasında yaptığı ayrıntılı testler ve sonrasında uyguladığı tedavi ile sona erdi. İşitme kaybı ile ilgili de gerekli testler yapıldı ve buna yönelik uygun bir işitme cihazını edinmeye yönelik tedavi planı oluşturuldu. Kemal Hoca'yı tanıdıktan sonra kendisi için yazılan güzel yorumların az bile kaldığını gördük. Tedavi süreci boyunca bizimle ailesinin bir üyesiyle ilgilenir gibi ilgilendi. Kendisine meslek hayatında başarılar dilerim.
a....a
Sayın hocamla, vertigo rahatsızlığım sebebiyle tanıştık. İletişimi, yaklaşımı oldukça samimi ve güven vericiydi. Tüm gerekli testleri yaparak doğru teşhis koyup tedavimi gerçekleştirdi. Sonrasında da süreçle ilgili gerekli bilgileri vererek rahatlamış şekilde ayrılmamı sağladı. Hocamı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
K
k.....
Burnumda normalde aşırı kötü bir görüntü yoktu ama beni rahatsız eden Kemer ve nefes alma problemim vardı. Kemal hocam yüzüme olabilecek en uygun şekli ve yapacağı tedaviyi detaylıca anlattı. Ve hızlıca ameliyat randevumu oluşturduktan sonra anlaşmalı hastane ile işlemlerim hızlıca gerçekleşti. Şehir dışından geldiğim halde hiçbir aksaklık yaşanmadı. Ameliyat sonrasında da gerekli açıklamaları ve gerekli kontrolü itinayla gerçekleştirdi Baktıkça mutlu olduğum bir burnum var.
gü...r
Hocama daha once vertigo sikayetlerimin tekrar etmesi sonucu gittim.Hocamin guleryuzlu tavirlari sabri anlayisi sayesinde kendimi evimde gibi hissediyorum gittigimde.ayrıntılı sekilde tetkiklerim yapildi ve sonucunda yapmam gerekenleri hocam soyledi.Aklima takilan birsey oldugunda herzaman kabul ediyor.Kendisine cok guveniyorum Allah razi olsun cok degerli bir hekim.Hocam gibi hekimlerin sayisinin artmasi dileğiyle
sü...k
Kemal hocama annemin baş dönmesi ve mide bulantısı şikayeti için gitmiştik, hocamız şikayetlerle dikkatli bir şekilde ilgilendi, yapılan tetkikler sonucunda kulak ile ilgili bir rahatsızlık olmadığını anladı ve bizi çok kıymetli bir nöroloji uzmanına yönlendirdi. Bu süreçte detaylı açıklamalar yaptı, hocama daha sonra da annemin tedavi süreciyle ilgili ne zaman soru sorsam hemen yanıtladı. Hem insanlığı hem hekimliği hem de hastaya olan yaklaşımı bakımından gerçekten çok iyi bir doktor. Mesleki hayatında hocamın başarıları daim olsun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim, sevgilerle…
Kemal Keseroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemal Keseroğlu, Kulak Burun Boğaz. Size Kemal Keseroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Randevu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Rinoplasti, Bademcik Ameliyatı, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Tüpü Takılması, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Adenoidektomi.
Kemal Keseroğlu adresi nerede?Kemal Keseroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maidan iş merkezi B blok 110 nolu ofis, Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Cd. No:4, Eskişehir yolu Bilkent kavşağı Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemal Keseroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemal Keseroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kemal Keseroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kemal Keseroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Kemal Keseroğlu hangi dilleri konuşuyor?Kemal Keseroğlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kemal Keseroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemal Keseroğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kemal Keseroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 83 hasta / danışan, Kemal Keseroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kemal Keseroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Kemal Keseroğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları