Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075, Selçuklu
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
b....k
83 yaşındaki Anneannem için nefes darlığı şikayetiyle gittik kenan hoca çok güzel ilgilendi, hem muayenesi hem iletişimi hem de tedavisi ile kısa sürede bile gayet güzel sonuç aldık.
• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
ib...a
KENAN BEYLE KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİMDE NÖBETÇİ İDİ ONUN SAYESİNDE ALLAH RAZI OLSUN HAYATA TEKRAR TUTUNDUM.BENİ 360 ŞOKLA HAYATA DÖNDÜRDÜ.HOCAMIN TEŞHİSİ UYGULADIĞI TEDAVİ VE EN ÖNEMLİSİ HASTAYLA YAKINDAN İLGİLENMESİ ONU BİR KAT DAHADA YÜCELTMEKTEDİR.ŞAHSIM ADIMA TEKRAR KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDER.ŞÜKRANLARIMI SUNARIM.
Kenan Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Demir, Kardiyoloji.
Kenan Demir adresi nerede?Kenan Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kenan Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kenan Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kenan Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kenan Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar