0850… Ücret öğren

Psk Kerime Ölçen,Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Psikoloji bölümünden edindiğim güçlü teorik altyapıyı, pratik saha deneyimleriyle birleştiren bir psikoloji profesyoneliyim. Kariyer yolculuğuma, özellikle çocuk psikolojisi ve gelişimsel süreçlere odaklanan Bambino Psikoloji ve Oyun Atölyesi’nde devam etmekteyim. Atölye bünyesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda; oyunun iyileştirici gücünü kullanarak çocukların duygusal ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamakta, aynı zamanda ailelere yönelik rehberlik süreçlerinde aktif rol almaktayım. Etik değerlere bağlı, empati yeteneği yüksek ve sürekli öğrenmeyi ilke edinen bir yaklaşımla, danışan odaklı çözümler üretmeye ve alandaki güncel yaklaşımları uygulamaya özen gösteriyorum.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

• Sigortası olan hastalar

Bambino Psikoloji & Oyun Atölyesi

Bayındır 1. Sokak, Karakeçili Mah. No:19/A, Çorum 19030

• Sigortası olan hastalar

Çok ilgili bir hoca aciklamalari gorusleri mükemmel tavsiyemdir

• Bambino Psikoloji & Oyun Atölyesi Diğer  •

Oğlumu tırnak yeme probleminden ve boşanmış anne ve babanın çocuğu olmasından dolayı en az zararla atlatması için görüşmede bulunmuştum. Kerime hoca ile de bu süreç çok güzel ilerledi ve devam da ediyor sabırsız bir çocuk sabırlı olmayı artık öğrendi tırnak koparma olayı neredeyse bitti davranışlarındaki arkadaş ortamındaki davranışları olsun çok farklılık görebiliyorum ve oğlum çok severek geliyor kerime öğretmenini çok seviyor yani kerime hocamız bence bir çocuğun dilinden anlıyabiliyor ve aynı zamanda bizlere doğru bildiklerimizi aslında bazen yanlış yaptığımızı da gösterebiliyor seansa başlayalı çok olmadı ama meyvesini kısa sürede aldığımızı düşünüyorum.

• Bambino Psikoloji & Oyun Atölyesi Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı  •

• C

Uzmanımızı sosyal medya üzerinden tanıdım. Kızımda agresiflik ve bağ kurma konusunda bazı sorunlarımız vardı. Kerime Hocam ile başladığımız süreç ise gerçekten çok güzel ilerledi. Kızım yabancılara karşı oldukça çekingen olmasına rağmen, ilk seanstan itibaren Kerime Hocam ile çok güzel bir bağ kurdu. Hatta cumartesi günleri geldiğinde onu görebilmek için adeta iple çekiyordu. Kerime Hocam’ın yaklaşımı son derece ilgili, sıcak ve güven vericiydi. Seansların dışında da bizimle iletişimde kalıp telefonla ilgilenmesi bizim için çok kıymetliydi. Kızımla sorun yaşadığımız zamanlarda da her zaman destek oldu.
    Ayrıca eşimle kızım arasında adeta bir köprü kurarak kızımın aslında ne hissettiğini bize çok güzel şekilde aktardı. Ebeveynler olarak bize de rehberlik etti. Özellikle benim eşimle olan bazı sorunlarımızda da dolaylı şekilde destek olup farkındalık kazanmamıza yardımcı oldu.
    Bugün geldiğimiz noktada evimiz çok daha huzurlu. Bu süreçteki emeği ve desteği için kendisinden gerçekten çok memnunuz.

•  •

• Y

Kızım okulda akran zorbalığına maruz kaldı ve olay medyaya yansıdı. Kerime Hanım da bize ulaştı ve bu süreçte kızıma destek olmak için şu an kızım iyiye gidiyor; Kerime Hanım sayesinde olay sonrasında içine kapanmıştı, ama şu anda Kerime Hanım'la o süreci aştık ve emin olun gönül rahatlığıyla çevreme tavsiye ederim. Kızımın Kerime Hanım'la iletişimi çok iyi.

•  •