Almanya’da doğdum ve büyüdüm.
Tıp Fakültesini Freiburg (Temel Tıp) ve Münih (Klinik Eğitim) Üniversitelerinde okudum.
18 aylık mecburi mesleki stajımı (Doctor in practical training) Stuttgart Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünde ve Stuttgart’ın Halk Sağlığı Müdürlüğünde tamamladım.
Münih Tıp Fakültesinin İç Hastalıkları Anabilim Dalında Doktora yaptım.
2006 -2019 seneleri arasında Tübingen Eberhard-Karls-Üniversitesi (EKÜ) Tıp Fakültesinin Psikiyatri ve Psikoterapi Anabilim dalında önce Asistan olarak, 2012 senesinden sonra da hem Psikiyatri uzmanı hem de Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) alanında Psikoterapi Uzmanı olarak çalıştım.
Türkiye’de YÖK ve Sağlık Bakanlığından diploma denkliklerimi aldım.
14.04.2025’ den bu yana Atasam Tıp Merkezi’nde hasta kabulüne başladım.
Yetişkinlerde genel psikiyatri muayene, tedavi ve Bilişsel Davranışçı Terapi ağırlıklı Psikoterapi yapmaktayım.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
Psikiyatrik İlaç Tedavisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Kıvanç Karaçay adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Kıvanç Karaçay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kıvanç Karaçay, Psikiyatri. Size Kıvanç Karaçay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikiyatri Randevusu, Psikoterapi, Normal Randevu, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Yetişkin Terapisi, Psikiyatrik İlaç Tedavisi.
Kıvanç Karaçay adresi nerede?Kıvanç Karaçay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle, Atatürk Blv. No:86 Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kıvanç Karaçay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kıvanç Karaçay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kıvanç Karaçay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kıvanç Karaçay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kıvanç Karaçay ile iletişime geçmenizi öneririz.