Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi
d....ç
Nüks beyin sapı tümörümden kaynaklı bazı yaşadığım sıkıntılardan dolayı gittiğim Doktorumuzun ilgisi,güler yüzlülüğü,çözüm odaklı tedavisi,ayrıntılı muayenesinden ve aklıma takılan soruları içtenlikle dinlemesi ve cevaplaması uyguladığı doğru tedaviden dolayı şikayetlerimin kısa süre yanıt vermesinden dolayı kendisine çok teşekkür eder ve tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
me....
Uyku ve denge problemi nedeniyle başvuru yaptığım sayın Gökçen Hatipoğlu hocamın yaklaşımı ve tedavi yöntemi sayesinde 2-3 saatlik uyku sürem 7-8 saate yükseldi ve denge problemim çözüldü. Çok teşekkür ederim.
f....s
El titremesi ve geçmeyen baş ağrısı için gittiğim tıp merkezinde benim ile ilgilenen dr. Gökçen hanımın müthiş ilgisi karşısında ve tedavisi sayesinde yaşam kalitem arttı kendisine çok teşekkür ederim
p.....
Ayağıma vuran bel ağrısıyla gittim yıllardır yaşadığım bu problemde EMG çekilmesi gerektiğini ilk kez öğrendim EMG sonucuyla tedavim düzenlendi Teşekkür ederim.
Hasta
Çok sık baş ağrısı problemi yaşamaktaydım. Arkadaşımın önerisi ile gökçen hanıma gittim. Botox yöntemiyle baş ağrıma çözüm bulması konusunda çok başarılı buldum. Teşekkür ediyorum
se...ç
Gökçen hocaya çok ağır geçirdiğim ayak ağrılarım la gittim huzursuz bacak sendromu tanısı konuldu doğru tanı belirleme ve tedavi uygulama ilgi ve alakası mükemmel doktor, hasta ilişkisi son derece mükemmel kendisine ve hastane ekibine çok teşekkür ediyorum.
i.....
Gökçen Hocam, alanında oldukça uzman. Baş ağrım hakkında oldukça ayrıntılı bir inceleme yaptı ve her olasılığı en ince ayrıntısına kadar detaylıca inceledi. Kendisinin güler yüzü ve iletişim yeteneği, hasta-doktor ilişkisinde oldukça deneyimli olduğunu gösteriyor.
ö.....
Diş sıkma problemim vardı. Gökçen hanıma muayene oldum. Bruksizm botoksu önerdi ve uyguladı. Uygulama sonrası rahatladım. Hastaya yaklaşımı ve ilgisi için çok teşekkür ederim.
2018 yılında geçirdiğim yüz felci sonrası sol gözümde kısıklık mevcuttu.Gökçen Hanım’ın gözüme yaptığı botoks sayesinde bu kısıklık geçti ve iki gözümde eşit hale geldi. Çok teşekkür ederim
gi...
Migren botoksu için danıştığım Gökçen hanım çok ilgili ve samimi tedavi süreci çok rahat geçti ve sonucundan çok memnunum kendisine çok teşekkür ederim