Ahmet Ender Dağlar

Ahmet Ender Dağlar

Hizmetler

Uzmanlar

Adres

Ahmet Ender Dağlar
Demirtaş, Dumlupınar 38. cad. No:12 K:4, Osmangazi 16245

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (4)

4 görüş

    B

    Kızım bazı harfleri söyleyemedigi için Ahmet beyden ders almaya başladık .Çok kısa sürede harfleri düzelttik.Kendisi çok iyi bir ögretmen çocukların dilinden anlayan onları sıkmadan oyun oynayarak güzel vakit geçiren bı ögretmen iyiki onu tanimişiz.

     • Dkt. Ahmet Ender Dağlar Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi  • 

    Ç

    Ahmet hocaya oğlumun çıkaramadı bazı harfler için gitmiştik çok memnun kaldık kendisinden çok ilgili çocukla bir ögretmen edasıyla değilde daha çok arkadaş edasıyla yaklaşıp sıkmadan bunaltmadan süreci ilerlettik seans saatleri dışında da bizlerle bilgilendirme ve çocuk konusunda iletişimi hiç kesmedi seanslarımız bittiği halde ara ara arayıp ve oğlumla ilgili bilgi alıyor emeğinize sağlık

     • Dkt. Ahmet Ender Dağlar Randevu  • 

    V

    2 yaşındakı kızımın hiç konuşmaması sebebiyle Ahmet beye başvurmuştuk. Enerjisi, güler yüzü, detaylı açıklamaları, bilgi birikimi ve kızıma yaklaşımını çok sevdim. Ahmet bey işini çok profesyonel yapıyor, çocuklarla ilişkisi, iletişimi çok güzel ve kızımın yaşı küçük olduğu için oyun yoluyla iletişim halinde olması güzeldi.
    Kızım kusa sürede kelimeler söylemeye başladı ve bu bizi çok mutlu etti :)
    Ahmet bey İşine dört elle sarılmış, yaptığı işe saygı duyan ve en önemlisi işini çok seviyır. Danışanlarını karşılamasından,uğurlamasından,danışanına olan yaklaşımından ve takibinden çok memnunuz.
    Ahmet hocam kızımın üzerindeki emeğiniz için Size minnettarız . bu meslekte hak ettiğiniz yere ulaşmanızı yürekten diliyorum

     • Dkt. Ahmet Ender Dağlar Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi  • 

    S

    Yaklaşık 4aydır Ahmet beyden oğlum için konuşma geriliği ve harf eksikliği konusunda yardım almaktayız. Bu 4aylık sürede bile öyle faklılıklar gördük ki artık iletişimimiz daha kuvvetli ve düzgün çocuklarla olan bağı çok iyi hemen kendine çekiyor çekingen ve iletişimi az olan oğlumu bile hemen kendine hayran bıraktı evde adı geçmediği gün olmuyor. Bu bizim için en önemli faktördü çünkü sevmez ise asla devam edemezdik. Artık belirgin bi şekilde kelimelerimiz düzeliyor buda dışarıda ki öz güvenini arttırarak iletişimini kuvvetlendiriyor. Sizinle yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız.

     • Dkt. Ahmet Ender Dağlar Normal Randevu  • 

Hata oluştu, tekrar deneyin