Aile Hekimi Sincan, Ankara

• Ankara Etlik İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Batıkent Semt Polikinliği

Aile hekimliği, Göğüs hastalıkları, Nöroloji

, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazla

Kent Koop Mah., Ankara Harita

Ankara Etlik İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Batıkent Semt Polikinliği

• Ankara Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Pratisyen · Daha fazla

Atatürk Mah., Ankara Harita

Ankara Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi

• Altay Mahallesi Babadağ Kasabası, Ankara Harita

Denizli Babadağ 1-2 Bölge Aile Sağlığı Merkezi

• Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği

Aile hekimliği, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kulak burun boğaz, Diş hekimi · Daha fazla

Mutlukent Mah. 92.Sok.No:17 Ümitköy Hipertansiyon Ve Hiperlipidemi, Çankaya Harita

Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği

• Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Aile hekimliği, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Gökçek Mahallesi 250. Cadde No:2/A, Sincan Harita

Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi