Anez Psikoloji
Hakkımızda
Anez Psikoloji
Suadiye Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi, No:93 Kat:1 Daire:2, Kadıköy 34740Sigortalar
- Diğer (İade)
a ...e
Enes beyi anez danışmanliktan bir danisanlarinin vasıtasıyla tanıdım.yogun öfke problemi ve eşimle çocuklarımla bir türlü iletişim kuramıyorum kendimi anlatamıyorum diye başladım görüşmeye,iyiyim kendimi tanıyorum artık devam ediyoruz görüşmelerimiz.kendiniz için destek arıyorsanız çok rahatlıkla gidebilirsiniz.Anez Huzur dolu bir yer .
Enes hocama bir boşanma sürecinde eşimin ısrarıyla gittim kumar bağımlılığım için ben bile kendimden ümidimi kesmişken şuanda geldiğimiz noktada ilaç tedavisiz bağlımlılığımı yendim eşimle ilişkimizi tekrar değerlendiriyoruz enes hocamı herkeze gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
fa...
Güler hanım öyle güzel karşılıyor, öyle güler yüzlü ve içten ki kendinizi özel hissediyorsunuz. Enes bey ile olan seanslarımdan üzerimden bir yük kalkmış gibi ayrılıyorum. Çok güzel bir iletişim kurduk. Haftalık seansları dört gözle bekliyorum. Ortamın temizliği ve danışanların ricalarına gösterdikleri dikkat ise çok mutlu edici. Her seferinde "iyi ki" diyorum.
Enes hocama tavsiye ulaştım. Aile danışmanlığı için başvurduk. Evin içinde iletişim problemlerimiz vardı. Her bir seansımız birbirinden değerli geçiyor. Bir birimizi dinlemeyi öğrendik, sınırlarımızı koruyoruz. Daha sürecimiz devam ediyor. Herkese tavsiye ediyorum.
g.....
Enes Beye tavsiye üzerine ulaştım. Başa çıkamadığım kaygılarım vardı. 4 aydır sürecimi yürütüyoruz. Bana çok iyi geldi. Kendisini herkese tavsiye ediyorum.
el...ğ
Ayça Hanım ile henüz yeni başladık bu yola. Çocuğuma olan yaklaşımı ebeveynlere olan dönüşleri ile harika birisi.
i̇....
Duygu Hanımla terapi sürecine başladığım için gerçekten kendimi çok şanslı hissediyorum. Terapiye bakışım çok değişti ve daha yeni yeni tanışıyor olmamıza rağmen kendimle ilgili yeni şeyler fark etmemi sağladı. İyi ki yolumuz kesişmiş
ba...r
Duygu Hocamla kaçıncı seansımdayım artık bilmiyorum ama hayatımda iyiki karşıma çıkmış diyebileceğim herkese tavsiye ettiğim en zor zamanlarımda elimden tutan kaybettiğim kendimi yeniden bulmamda yolumu açan,ışık tutam canım Hocam varlığınıza minnettarım
ce....
Ayça Hanım'ı buradaki yorumlar üzerinden buldum ve iyi ki diyorum. 4 yaşındaki oğlumun tuvalet eğitimi sürecinde çok zorlandığımız için destek almak istedik ve daha ilk seanstan etkisini gördük ayrıca çocuğum kendisini çok sevdi evdeyken bile sürekli Ayça ablama gitmek istiyorum dedi çok şaşırdık bizim 1 senede yapamadığımızı başardı
Yaklaşık 2 senedir Enes Bey'in danışanıyım. Bu sürede ilk geldiğim problemi çözüp daha başka yönlerimi keşfetmeye başladım. İlk zamandan bu zamana daha bilinçli bir birey olmamda yardımcı oluyor.
Anez Psikoloji, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Anez Psikoloji, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Pedagog, Aile Danışmanı.
Anez Psikoloji hangi hizmetleri sağlıyor?Anez Psikoloji, toplam 64 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Randevu, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi, Psikodinamik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Aile Rehberliği.
Anez Psikoloji adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Anez Psikoloji DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Anez Psikoloji kurumundan nasıl randevu alabilirim?Anez Psikoloji tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Anez Psikoloji kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Anez Psikoloji aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Anez Psikoloji hakkında ne düşünüyor?Toplam 264 hasta/danışan, Anez Psikoloji hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Anez Psikoloji nerede?Anez Psikoloji adresi Suadiye Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi, No:93 Kat:1 Daire:2 Kadıköy şeklindedir.