Ankara Etlik Şehir Hastanesi
Varlık Mahallesi Halil Sezai Erkut Caddesi No:5, Yenimahalle 06170
g....b
Bize Van’da babam için akciğerinde kitle olduğunu söylediler bizde araştırma yapıp apar topar Van’dan Ankara etlik şehir hastanesinde kıymetli doktorumuz prof.dr. Koray Dural hocamıza başvurduk kendisi ve ekibi 2 ay boyunca bizimle çok ilgilendiler babamın ameliyatını gerçekleştirdiler kalp zarını açıp ordan akciğerin sağ tarafını aldılar babam şu an gayet iyi eski hayatına döndü kendileri sürekli babamın durumunu soruyor ne zaman ararsam ulaşabileceğim bir hocamız biz mutlu olduk Allah kendilerinden razı olsun.
di...
70 yaşındaki yüksek tansiyon hastası, kalpte 3 stentli, tek böbrekli ve maalesef obezite hastası olan anneme konulan rahim kanseri tanısı sonrasi yaptığımız araştırmalar sonucu Candost hocamla tanıştık. Hekimliğine, hastaya ve hasta yakınına olan yaklaşımına minnettarız. Her aşamada bizi çok açıklayıcı şekilde bilgilendirdi, ameliyat yöntemlerinden en uygun olanını annem için belirledi ve çok kısa bir sürede annem sağlığına ve neşesine yeniden kavuştu. Allah sayınızı arttırsın Hocam ilminiz,yolunuz bahtınız açık olsun
mu...n
Babam akciğer kanseri teşhisi ile kemo terapi aldı ameliyat olabileceğini söylendi araştırmalarım sonucu etlik şehir hastanesinde koray dural hocamızla irtibata geçtim amalıyatı yapacağını söyledi ve amalıyatı gerçekleşti çok şükür patolojı temiz pt ct temiz geldi hocamızdan ve ekibidibden razı olsun çok güzel bi ekip çalışması var ne zaman olsa aradığım zaman ulaşabildiğim bi hekim hastalarına güven veren bi doktor.
ha...a
Oğlumuzun mog pozitif kaynaklı optik nörit teşhisi ve tedavisini yapmaktadır. Hastalık sürecini çok hızlı ve iyi yönetmektedir. Oğlumuz ismail beyin doğru ve dünyada kabul gören en sonuç odaklı tedavi yöntemleri ile sağlığına kavuşmaktadır.
Ankara Etlik Şehir Hastanesi, Yenimahalle şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Etlik Şehir Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Ankara Etlik Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Ankara Etlik Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Etlik Şehir Hastanesi, toplam 6 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Göğüs Cerrahisi Randevusu, Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Robotik Cerrahi, Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik ve Açık İnguinal ve İnsizyonel.
Ankara Etlik Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Etlik Şehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Etlik Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Etlik Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Etlik Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Etlik Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Etlik Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Ankara Etlik Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta/danışan, Ankara Etlik Şehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Etlik Şehir Hastanesi nerede?Ankara Etlik Şehir Hastanesi adresi Varlık Mahallesi Halil Sezai Erkut Caddesi No:5 Yenimahalle şeklindedir.