Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi
- SGK
al...
Ön çapraz bağım kopmuştu.Bunun için ameliyat olmam gerekiyordu iyi bir doktor bulmaya çalışıyordum şans üzeri Cenk hocayla tanıştım işinde çok iyi hatta mükemmel bir doktor.Benim için ameliyattan sonraki süreç daha önemliydi istediğim zaman yanına gidebiliyordum bu beni çok rahatlatiyordu.Hastalığım sürecinde çok ilgiliydi.
f.....
Burnum da şekil bozukluğu vardı. Ameliyattan çekinen biriydim. Özgür hocamı önerenler oldu biraz araştırmam sonucu Özgür hocama Ameliyat oldum .şuan Ameliyatımın 13. Günümdeyim Ağrı sızı hiçbirşey olmadı .samimi ve Babacan yaklaşımı ile örnek bir doktor kendisi . Burun ameliyatı olacak arkadaşlar hiç düşünmeden olabilirler.
y....ç
Eylül ayında burun ameliyatı oldum. Ameliyat süreci ve ameliyat hakkında kaygılarım ve korkum vardı. Ancak Özgür hocama muayene gittiğimde bile kendisinin çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor olduğunu anladım zaten. Ameliyat süreci ve sonrası çok rahat geçti ve istenilen sonucu elde ettim. Gerek akademi yönü gerek ameliyatları maşallah çok iyi. Özgür hocam bir tanedir amelîyat kaygısı olanlar hocama muayene olduğunda bile kafası çok rahat edecektir diye düşünüyorum. Allah razı olsun kendisinden
Annem için gitmiştik bir akrabamızın önermesiyle. Diz protezi ameliyatı oldu sol dizinden. Yaklaşık 4 5 ay sonrada rahatça yürümeye başladı. Memnun kaldığımız için diğer ameliyatı da burada oldu. Gayet mutluyuz.
Dizimde ki zedelenme için özel randevu alarak gittim konuşmama derdimi anlatmama asla izin vermedi sürekli sözümü kesti azarladı ne problemi ne tedaviyi anladım özel muayene olmasına rağmen bu muamele yapıldı boşuna para vermiş oldum ben içerideyken başka hasta çağırdı toplam görüşme süresi 2 dakika falandı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...t
Prof.Dr.ibrahim koçer hocam gerçekten çok kaliteli,güvenilir bir insan.işini çok iyi yapıyor.Benim çocuğun gözünü ameliyatla kurtardı.
em...
Merhaba ben uzun zamandır omuz ağrısıyla kac doktora gittiysem bir çözüm bulamadılar sonra tesadüfen alperen hocaya gittim ve başarılı bir tedavi sonucuyla eski sağlığıma kavuştum güler
yüzü ve ilgisinden dolayı çok memnun kaldım
öm...n
2018 yılında Sayın Özgür hocamda rinoplasti ameliyatı oldum. O kadar güzel sonuçlar aldım ki, ağrı, sızı şişme VS hiçbir şey olmadı. Yıl oldu 2024 küçük bir kızım var ve işitme engelli. Koklear implant ameliyatı için tekrardan hiç tereddüt etmeden özgür hocanın yanına gideceğim. Herseyden önce şunu söylemeliyim ki özgür hoca sadece bir hekim değil, hem abi, hem arkadaş, hem dost.. Aklınıza gelebilecek en güzel şeyleri kapsayan bir insan. İlgisi alakası ve insanlığı çok başka.. Bambaşka desem yeridir. Rabbım bu ülkeye ve sağlık birilerimle her zaman sizin gibi DAĞ gibi güven veren hekimler nasip etsin. VAN'dan selam ve saygı ile. ÖMER BILEN
Kendisi mükemmel bir Dr aynı zamanda iyi bir insan annemin uzun yıllardır mide sıkıntısı var yapılan endoskopi muanesi sonrası hastalığımızın teşisini buldu özafogus tu erken tanı ve tetkikle ameliyat eds uöntemiyle annem sağlığına kavuştu Allah ondan razı olsun inşaallah iyiki varsın hocam .
ay...
Çocuğumuz dawn sendromu bagırsak tıkanıklığı teşhisi işe gittik hocam bir bakışta anladı amelyat çok iyi geçti ve çok güzel bilgilendirmeleri var tahminleri yüzde 90 doğru çıkıyor harika harika tek kelimeyle
Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi, Erzurum şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi, Erzurum şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Radyolog, Mikrobiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Patolog, Göz Doktoru, Dermatolog, Gastroenterolog, Radyasyon Onkoloğu, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizyolog, Çocuk Cerrahı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Çocuk Psikiyatristi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Hematolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Onkolog, Genetik Uzmanı, Kardiyolog, Adli Tıp Doktoru, Neonatolog, Ürolog, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Nefrolog, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Nükleer Tıp Doktoru.
Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi, toplam 587 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Gtt(Glukoz Tolerans Testi), HIV Testi, Enjeksiyon Im, Pdc-E2 Antijen(Antimitokondiyal Antikor), Ua(Ürinaliz), Splenektomi, Oksimetre, Ana(Antinükleer Antikor), Subkütan Enjeksiyon, Hemaferez.
Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta/danışan, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi nerede?Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi adresi Şehir Merkezi Erzurum şeklindedir.