Aydan Yıldız Muayenehanesi
Bahçelievler Mahallesi Fatih Caddesi No:43/1, Yalova 77200
  • Diğer (İade)

Diş kontrolümden oldukça memnun kaldım. Doktorum son derece profesyonel, açıklayıcı ve özenliydi.

• Dt. Aydan Yıldız Randevu  •

Z

İlgi alaka ve detaylı açıklamalar çok iyiydi, çocuğumuzu götürdük, şimdi ailece gideceğiz ve yakınlarımıza tavsiye edeceğiz

C

Yaşadığım iş kazası sonucu dişimde oluşan bir çok problem sonrasında Aydan hanima başvurdum.Tedavimin her aşaması için detaylı bilgi verip aklımda soru işareti kalmadan yardımcı oldu ve tedavi sürem aynı ilgiyle ve güzel bir şekilde devam ediyor.Bu süre içinde gittiğim her seans acı çekmeden ve hissetmeden geçti.Cok memnunum ve herkese tavsiye ederim.

Dt. Aydan Yıldız

Çok teşekkür ederim. Memnun kalmanıza çok sevindim.

Z

Öncelikle randevularda gösterdiğiniz özen çok hoşuma gitti. diş taşı temizliği ve bir dolgum için gittim arkadaş tavsiyesi ile gelmiştim bundan sonra bende rahatlıkla başkalarına tavsiye edeceğim, Aydan hanım ve ekibi iyi ki varsınız.

Çok teşekkür ederim. Memnun kalmanıza çok sevindim

Diş taşı temizliği için gitmiştim.İlk muayeneden işlemin bittiği son saniyeye kadar güler yüzü bilgisi ve yeteneğiyle hem rahatlattı hem de çok güzel bi iş çıkardı. Diş taşlarımı tamamen temizledi gün geçtikçe dişlerim daha da beyazlıyor. Dişlerim artık daha beyaz ve daha güvenle gülümsüyorum.

Çok teşekkür ederim. Memnun kalmanıza çok sevindim

Yapılan İnplantat ve dolğudan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

Y

Ortodonti tedavisi için danışmanlık aldım, kendimi hiç bu kadar prenses hissetmemiştim , tedavim için gün sayıyorum , iyi ki karşılaştı yollarımız mükemmelsiniz ,

Çok teşekkür ederim. Memnun kalmanıza çok sevindim

Aydan hanımla yolum kesiştiği için çok şanslı olduğumu düşünüyorum eşimin implant tedavisini de Aydan hanım yaptı ve her konuda çok memnun kaldık gözü kapalı herkese tavsiye ederim işini severek hakkıyla yapan nadir hekimlerden biri.

Dt. Aydan Yıldız

Çok teşekkür ederim. Memnun kalmanıza çok sevindim.

Aydan hocamla rutin diş kontrolü için randevulaştık, akabinde dolgularım ve diş taşı temizliğiyle devam ettik. klinik hijyeni, iletişimi, ilgi alakası çok tatmin ediciydi. Kendisine ve ekibine başarılarının devamını dilerim

• Dt. Aydan Yıldız  •

Güler yüzlü profesyonel bir dis hekimiyle kızım eminellerde tedavisini gördü 6 yaşında ilk dolgusunu yaptırdık.