Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L, Başakşehir
  • Diğer (İade)
  • SGK

R

Güven verici ve alanında uzman bir doktor , kanal daralmam ve L5 de çökmeli kırığım var gittiğim farklı hastanelerde vida işlemi uygulanır dediler fakat ben vida taktırmak istemiyorum
    Doktorumdan vidasızda tedavi edilebilir (fakat son rontgen ve emar sonucuna göre karar verilir) söylemi beni rahatlattı bundan
    sonra Şamilbeyle ilerlemek istiyorum

Geçmiş olsun. Görüşmek üzere

Hastasına yaklaşımı empati durumu hastasını güvende hissettiriyor cözüm odaklı hocam

Op. Dr. Şamil Dikici

Çok teşekkür ederim geçmiş olsun

K

Halil Hocamiz babamin bobrek taşı ameliyatini gerceklestirdi. Gerek tedavi boyunca yaklasimi gerek ekibinin ilgisi ve guleryuzu gerekse hastanenin imkanlari tum sureci daha rahat gecirmemizi sagladi.

• Prof. Dr. Halil Lütfi Canat Diğer  •

Ö

Kadir çok iyi bir doktor kızımın kifoz ameliyatını çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi allah razı olsun kendinden başarılarının devamını diliyorum

• Doç. Dr. Kadir Abul Diğer  •

Sayın Dr kadir Abul hocam 4 yaşındaki oğlumun konjenital skolyozu nedenıyle kendisine başvurduk gerçekten dalında cok bilgili değerli bir hoca tüm sorularımıza nazik ve detaylıca cvp alabildık keza mesai dışındada Allah razı olsun kendisinden güler yüzlü araştırmacı ruhu ilelebet devam etsın dilerim ve bu alanda şikayeti olan tüm insanlara canı gönülden tavsiye ederim

Ş

Yaklaşık 5-6 aydır şiddetli bel ağrım ve bacaklarım da güç kesilmesi vardı. Ameliyat denilince mecburen tamam demek durumunda kaldım.Günlük hayatıma tek başıma devam edemez haldeydim.Şimdi iyi ki diyorum iyi ki olmuşum ameliyat.Şamil bey sadece ameliyatla değil ilgili ve detaylı açıkmalarıylada harika bir doktor

Çok geçmiş olsun

Kızım 14 yaşında. Bel ağrısı sebebiyle kontrol amaçlı götürdüğümüzde çok çeşitli hastalıkları çıktı.diastomyelia ilk konulan teşhisti ve hemen araştırmaya başlayıp ameliyat kararı aldık.Ameliyatinin üstünden 6 ay geçtikten sonra konjenital skolyoz ameliyatı olması gerektiği söylendi.Kadir hocama çok mükemmel bir vesileyle yönlendirdiler. Gittiğimizde o kadar hassas davrandı ki kızıma..Biraz korseyle idare edelim omurilik ameliyatının üstünden az daha geçsin dedi. 3ay korse ve sonrasında Kontrole gittiğimizde ameliyat kararı aldı. Veee kızımın omurgası dünyada eşi görülmemiş türdenmiş..Mucize çocuk diye adlandirdi doktorları ve Kadir hocamız. Ameliyat süreci çok sancılı bir süreçti haliyle. Kadir hocam hassasiyetinden merhametinden ameliyat sürecini ne yapacağını 2.5 saat içimiz ferahlasin diye anlattı. Ameliyat günü çok rahat bir şekilde kuzumu teslim ettik. Ameliyati 9 saat sürdü ve 2 gün önce tam 1 yıl oldu ve Kızım ağrı kesici dahi kullanmadi ameliyat sonrası.. iyiki Kadir hocam

• Doç. Dr. Kadir Abul Diğer  •

Annemin bir anda kusmasıyla aralık ayının başından beri hastane hastane gezdik ve en sonunda kendimizi çam sakura hastanesinde bulduk, sonucunda beyin kanaması ve beyincik içinde katernom denilen bir kitle sonucunca çok başaralı bir ameliyat geçirdi şükürler olsun ki annem o ameliyattan serdar hoca sayesinde çıktı, 5 yıldızdan daha fazlası olsa keşke. İletişimi, süreci anlatması ve güler yüzü ile çok şanslıyız böyle güzel bir doktora denk geldiğimiz için başarılarınızın devamını diliyorum

• Op. Dr. Serdar Onur Aydın Diğer  •

Herkese Selamlar,
    38 yaşındayım ve uzun süredir devam eden şiddetli bel fıtığı şikâyetlerim nedeniyle birçok merkezde farklı tedaviler denememe rağmen kalıcı bir sonuç alamadım. Dört yıl önce halı sahada yaşadığım bir düşme sonrası başlayan ağrılar, fizik tedaviye rağmen giderek arttı ve günlük yaşamımı ciddi şekilde etkiledi. Bu süreçte bir araştırma hastanesine başvurarak Şamil Hocamız ile tanıştım. Yapılan ayrıntılı değerlendirme sonunda ilk aşamada bel bölgesine sıvı enjeksiyonu uygulandı ve yaklaşık 6–8 ay belirgin bir rahatlama sağlandı. Ağrılarım yeniden başlayınca ikinci aşama olarak ozon tedavisine geçildi. Tedavinin ilk aylarında kısa süreli ağrı artışı yaşamama rağmen süreç sonunda şikâyetlerim tamamen ortadan kalktı. Tedavinin üzerinden 1,5 yıl geçmesine rağmen hâlâ sorunsuz bir şekilde spor yapabiliyor, maçlara katılabiliyor ve günlük yaşamıma sağlıklı şekilde devam edebiliyorum.

Çok güzel sonuç. Geçmiş olsun

Şamil Hoca alanında uzman , hastalarının süreçlerini sıkı takip eden , doğru yönlendiren ve çok ilgili bir hekim. Saygıyla

Çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun