Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi
Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L, BaşakşehirSigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
n....t
Şamil Hoca alanında uzman , hastalarının süreçlerini sıkı takip eden , doğru yönlendiren ve çok ilgili bir hekim. Saygıyla
Çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun
hü...
Öp.dr Murat Demir hocam 13.11.2025 ameliyat oldum bilgilendirme ve süreci takip ederek motivasyonumu üst seviyede çıkardı. Özel de alamadığım ameliyat performansını. Çam Sakura Hasr 3 cerrahi kliniğinde buldum hocamın etkisiyle
di...n
Şamil hocaya beyincik sarkması hastaliğim nedeniyle gittim.Her zaman guzelce dinliyor,ve açıklamalarıyla insanın içini rahatlatıyor.Gercekten işinin ehli bir doktor.herkese tavsiye ederim
ya...
Doktor şamil bey gerçekten çok ilgili öncesi ve sonrasını takip ediyor insani ilişkileri çok güzel. Kavernom rahatsızlıgıma takip verdi öneri sundu hangisini uygun görürseniz her zaman yardımcı olurum dedi çok iyi ve başarılı bir beyin cerrahi.
Teşekkür ederim Çok geçmiş olsun
n:...:
Babamın beyin ameliyatı sonrası rutin kontrolleri için gittik ve gönlümüzü bir kez daha rahatlattı ilgisi ve açıklayıcı cevaplarıyla bir kez daha minnettarız.
Çok geçmiş olsun
ve...r
Doktor bey gerçekten çok ilgili öncesi ve sonrasını takip ediyor insani ilişkileri çok güzel. Destek tedavi de çok ilgili yaptığı işlemi detaylandırıyor örnekliyor
Memnuniyetiniz sevindirici. Çok geçmiş olsun
ze...
Bel fıtığı ameliyatı geçirdim çok iyi bir hizmette bulundu.
ms...h
Ağrı şikayeti ile yürüyemez halde gitmiştim ve hemen epidural enjeksiyona aldı Şamil hoca beni ve enjeksiyondan çıkıp şehir dışına tatile gidebildim. Bağı koparmayıp sürekli irtibatta kaldım kendisiyle. İyi ki varsınız hocam...
Teşekkür ederim. Geçmiş olsun
n....a
Herşeyi detaylıca inceleyip detaylı bilgi verdi gerçekten ilgisi alakası yaklaşımı çok iyiydi
se...
11 yıl çektiğim trigeminal nevralji ağrılarımı son bulduran kıymetli hocam. Dua etmediğim gün yok kendisine. Geleceğin en iyi hocalarından olacağınıza hiç şüphem yok. Bana ben işimi yaptım dedi ama benim için bir kahraman kendisi. 36yaşımda yeniden doğdum sağlığımı geri verdi bana. Hep var olun ozan hocam.
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Başakşehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, toplam 153 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Radikal Prostatektomi, Radikal Nefrektomi, Parsiyel Nefrektomi, Penil Protez Uygulaması, Penis Büyütme Ameliyatı, Kadın Ürolojisi, Kozmetik Vajina Ameliyatları, Endoüroloji.
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 123 hasta/danışan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi nerede?Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi adresi Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L Başakşehir şeklindedir.