Hakkımızda

Bossan Hospital, Gaziantep’de Gazikent bölgesinde toplam 42.000 m2’si hastane binası 20.000 m2’si de sosyal tesis olmak üzere toplam 62.000 m2 kapalı alana sahip ve toplam 500 yatak kapasiteli olarak planlanmış bir özel hastanedir.

SGK ile anlaşmalı olan hastanenin tıbbi bölümleri ise iç hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, nöroloji, dermatoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, biyokimya, radyoloji, anesteziyoloji ve reanimasyon, genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, ortopedi ve travmatoloji, kulak burun boğaz, üroloji, göz hastalıkları ve de ağız ve diş sağlığından oluşmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

• CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Fiba Emeklilik
  • Fiba Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • TEB Sigorta
  • Tarsim Sigorta
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Terme Ticaret Borsası
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

K

Ali beyefendiye çok minnettarım. Babamda boyun fıtığına bağlı ciddi kanal daralması vardı. Çok başarılı geçen ameliyat sonrası yaşama kalitesi arttı. Güler yüzü ve samimi davranışlarından dolayı Ali bey ve tüm hastene ekiplerine saygılarımı iletiyorum

• Op. Dr. Ali Atadağ Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

Pınar hanım çok cana yakın iyi hissettiriyor bana gösterdiği yol izlenimi sayesinde kaygılarımdan kurtuldum diyebilirim iyki tanıdım kendisini başarıların devamını dilerim

• Uzm. Kl. Psk. Pınar Tümbaş Psikoloji Randevusu  •

Sema hoca belki de Gaziantep'in en iyisi. Sıcakkanlılığı bilgi birikimi yönlendirici ve güven verici tutumu ile randevularına gitmek için can atar hale geliyorsunuz
    Sayesinde sorunsuz stressiz bir hamilelik dönemi geçirdik ve sağ salim çocuğumuzu kucağımıza aldık, ne desek azdır iyi ki sizin gibi doktorlar var hocam sizi çok seviyoruz

• Op. Dr. Sema İyiköşker Sezeryan Doğum  •

I

Sema hocayla biraz geç tanıştım. Ama hamileliğimin son ayı olmasına rağmen oldukça ilgiliydi. Gaziantepde en iyisi desem yeridir.

• Op. Dr. Sema İyiköşker Doğal Doğum  •

R

Bel kaymam vardı tavsiye üzerine ali atadağ hocamın yanına gittik giderken hiç yürüyemiyordum belim çok kötü durumdaydı ayaklarıma vurmuştu amaliyat olmamı söyledi ali hocam oldum ve 2 ay geçti şu anda çok şükür çok rahatım yürümem oturmam yatmam herşeyim çok değişti çok memnunum herkese tavsiye ediyorum tekrardan Allah razı olsun

• Op. Dr. Ali Atadağ Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

Bel fıtığı ameliyatımı yapan Dr.Ali Atadağ,ameliyat oncesi ve sonrasinda tüm süreçlerle ilgili bilgi vererek endişelerimi gidermistir.Samimiyetle hastasıyla ilgilenen, iyi ve başarılı Dr.Ali Atadağ'ı herkese tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Ali Atadağ Bel Fıtığı Ameliyatı  •

Annem oniki gün önce bel fıtığı patlaması şikayeti ile gitti çok şükür amaliyatı başarılı oldu sizin gibi değerli hocalarımız sayesinde önce Allah sonra siz Ali Atadag hocamızdan Allah bin kere razı olsun annem her geçen gün iyiye gidiyor herkese tavsiye ederim herkese sağlıklı günler dilerim

• Op. Dr. Ali Atadağ Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

Oniki gün önce annem bel fıtigi bel kayması sinir sıkışması şikayetlerinden ameliyat oldu çok başarılı bir ameliyat oldu önce Allah sonra Ali hocahoca sayesinde şimdi çok iyi Ali hocamızdan razı olsun gözünuz kapalı güvenin

• Op. Dr. Ali Atadağ Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

Hastasını hastadan ve hasta yakınında daha çok düşünen bitmek bilmeyen bir enerji ile hareket eden Ali hocam a sonsuz sükranlarimizı taskir ailesi olarak borç biliriz,

Mesleğini severek yapan nadide güzel insan rabbim yolunu açık etsin inşallah

Annemin uzun yıllardır bel ağrısı şikayeti vardı, Ali hocaya muayeneye gittiğimizde patlayan fıtık ve omurilikte oluşan eğrilik için ameliyat yapılmasının şart olduğunu kendinden emin bir şekilde ifade eden Ali hocam in teşhisi üzerine hiç bir şekilde tereddüt etmeden direk tedaviyi kabul ettik, iyi ki de kabul etmişiz hastasını düşünen hastası ile birlikte hareket eden bir anlayışla mesleğini icra eden nadide insan

• Op. Dr. Ali Atadağ Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

Babm dahaönce fıtık amlyt olmştu.Sonrasındafelç geçirdi,Fizikile şükürdüzeldi ama bitmyn sırt ve kalça ağrılarından dolayı Bursa’da gitmediğimiz doktor, çekmediğimiz MR, sonrasında yeğenim Ali hoca ile çalıştığı için babamın sonuçlarınıbirde Ali hocaya gönderdikeski MR sonuçlarına bakarak kesin amlyt dedi, fakat babam felç geçirdiğiiçin beyinde kalıcı hasar old için amlytçok riskliydi,hemen kararvermemekle birlikte Bursa’dan Gaziantep’e Ali hocanınyanına getirdik, tekrardan MRvb. Herşeyi yaptırdıkilksöylediği gibi amlyattan başka şansı yoktu.(Kuyruk sokumundaki fıtıksinirdamarlarını%50’sinezararvermiş.Amlytolmazsa yatağabağlıkalacaktı)babamkendisi kararverip tüm riskleri aldıveAli hocayaemanet edipameliyat oldu, mucizevi bir şekildebabamın amlytı çok başarılı bir şekilde geçti, şuangayetiyi iyileşme sürecinde . İyiki yeğenimintavsiyesi ile gelipAlihocada ameliyatıyaptırmışız.Amelyt sonrasıilgi alakasıhayran kaldık

• Op. Dr. Ali Atadağ Bel Fıtığı Ameliyatı  •