Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi
do...
İlk görüşmeden itibaren oldukça olumlu bir izlenim edindim. Vedat Bey karşısındaki kişiyi gerçekten dinleyen ve anlamaya çalışan bir uzman. Seanslar ilerledikçe kendimle ilgili farkındalığımın arttığını hissettim. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Yoğun panik atak krizleri yaşadığım zor bir dönemde terapistimle tanıştım. Seanslar ilerledikçe bedenimi ve zihnimi anlamayı, kaygıyla nasıl sağlıklı bir şekilde kalabileceğimi öğrendim. BDT ve güven güven veren yaklaşımı sayesinde hayat kalitem belirgin şekilde arttı.
Psk. Vedat Aras
Geçmişte yaşadığınız o zorlayıcı panik atak krizlerinin ardından, terapi sürecine gösterdiğiniz bağlılık ve cesaretle kendi içinizde bu alanı açabilmiş olmanız çok değerli. Seanslarda öğrendiklerinizi hayatınıza aktararak bedeninizin ve zihninizin rehberi olmayı başardınız; asıl büyük emeğin ve başarının size ait olduğunu bilmenizi isterim. Hayat kalitenizin arttığını ve şu an her şeyin yolunda olduğunu duymak benim için büyük bir mutluluk. Güveniniz ve bu güzel paylaşımınız için içtenlikle teşekkür eder, hayatınızın bundan sonraki döneminde de sağlık ve dinginlik dilerim
n....a
Oğlumun sınav kaygısı yaşadığı bir dönemde başvurduk hocama süreci öyle iyi yönetti ki kısa sürede sorunların çoğu ortadan kalktı
Psk. Vedat Aras
Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sınav kaygısının çocuğun akademik başarısının yanı sıra özgüvenini ve günlük yaşamını da etkileyebildiğini biliyoruz. Bu süreçte oğlunuzla birlikte çalışarak kaygısının altında yatan noktaları fark etmesine ve baş etme becerilerini geliştirmesine katkı sağlayabilmiş olmak benim için çok kıymetli. Güveniniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Kendisine başarılarının devamını diliyorum.
t....o
Vedat beye çok kaygılı zamanımda başvurdum. Davranış bilimini çok iyi aktardı. İlk seanstan bile kendimi daha iyi hissediyorum.
Psk. Vedat Aras
Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Görüşmelerimizin kendinizi daha iyi anlamanıza ve daha iyi hissetmenize katkı sağladığını duymak benim için oldukça kıymetli. Terapi sürecinde kişinin kendisini tanıması, yaşadığı güçlükleri anlamlandırması ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni baş etme yolları geliştirmesi temel amaçlarımızdan biridir. Bu sürece duyduğunuz güven için teşekkür ederim. Size fayda sağlayabilmek benim için mesleki açıdan büyük bir memnuniyet.
Kaygıyla tek başıma savaşamayacağımı anlayınca başladık. Panik anında ne yapmam gerektiğini, zihnimi nasıl sakinleştireceğimi çok net yöntemlerle öğretti. Artık o kaygı dalgası geldiğinde boğulmuyorum, kontrolü elime almayı biliyorum
Psk. Vedat Aras
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Süreçte edindiğiniz kazanımları günlük yaşamınıza başarıyla aktarabilmiş olmanız çok kıymetli. Sürecinize katkı sağlayabildiğim için memnuniyet duyuyorum
Zamanla fark ettim ki burada sadece konuşmuyoruz; birlikte bir yol yürüyoruz. Gösterdiğiniz özen, yargısız kabulünüz ve mesleğinize olan saygınız benim için çok kıymetli. Kendime bile sormaya çekindiğim soruları burada güvenle sorabiliyorum. Emeğinize ve varlığınıza minnettarım
Psk. Vedat Aras
Terapi sürecinde insanın kendisine bile söylemekte zorlandığı şeyleri güvenle ifade edebilmesi benim için çok kıymetli. Burada yargılanmadan, olduğu haliyle anlaşılabildiğinizi hissetmeniz ve kendi yolculuğunuzda kendinize daha yakından bakabilmeniz, bu sürecin en değerli taraflarından biri.Ben de bu yolculukta size eşlik etmekten ve her seans biraz daha kendinizi keşfetmenize alan açabilmekten büyük mutluluk duyuyorum.
Güveniniz ve samimiyetiniz için asıl ben teşekkür ederim
ös...ö
* Terapiye devam ettikçe kendime ve çevreme olan bakış açımın ne kadar olumlu anlamda değiştiğini fark ettim. Süreç boyunca gösterdiği anlayış, doğru tespitler ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde kendim için çok önemli bir mesafe kaydettim. İhtiyaç duyduğum her an yanımda hissettiğim bu profesyonel destek gerçekten çok değerliydi
Psk. Vedat Aras
Değerli yorumunuz ve nazik sözleriniz için çok teşekkür ederim. Terapi, uzmanın rehberliği kadar danışanın bu sürece gösterdiği emek ve kararlılıkla şekillenir. Bakış açınızda sağladığınız bu kıymetli dönüşüme ve katettiğiniz mesafeye tanıklık etmek çok değerliydi. Hayat yolculuğunuzda güzellikler dilerim
Eş terapisine başvurma nedenimiz, sürekli birbirimizin hatalarına odaklanmamız nedeniyle evdeki huzurun ve iletişimin kaybolmuş olmasıydı.
Terapi sürecinde suçlama döngüsünden çıkıp birbirimizi anlamayı ve iletişim dilimizi değiştirmeyi başardık. Profesyonel ve nesnel yaklaşımı sayesinde ilişki dinamiğimiz çok daha sağlıklı, yapıcı ve huzurlu bir hale geldi
Psk. Vedat Aras
Değerli yorumunuz ve içten geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Çift terapisinde en önemli adım, suçlama döngüsünü fark edip değişime ortak bir kararlılıkla yaklaşabilmektir. Süreç boyunca gösterdiğiniz açık iletişim çabası, yapıcı tutum ve birbirinizi anlama gayretiniz bu huzurlu dönüşümün en büyük anahtarı oldu. İlişkinizin bu yeni ve sağlıklı döneminde mutluluklar dilerim
k.....
Yıllardır ilaç kullanıyordum bir de bu yolu denemek istedim iyi ki denemişim
Psk. Vedat Aras
Değerli yorumunuz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Yıllardır süregelen bir alışkanlığın ötesine geçip kendiniz için yeni bir yol deneme cesaretini göstermeniz çok kıymetli. BDT çerçevesinde yürüttüğümüz bu süreçte katettiğiniz mesafeye ve sağladığınız farkındalıklara tanıklık etmek çok değerliydi. Hayat yolculuğunuzda esenlikler dilerim
Panik atak sürecim nedeniyle kendisine başvurdum. Terapi sürecinde öncelikle panik anını ve belirtilerini nasıl yöneteceğimi, ardından bu durumun altında yatan temel sebepleri anlamamı sağlayan son derece sistemli ve etkili bir yol izledi. Sayesinde şu an hiçbir sorunum kalmadı. Kendisine yetkinliği, profesyonel yaklaşımlıydı
Psk. Vedat Aras
Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Psikoterapi iki kişilik bir yolculuktur; gösterdiğiniz çaba ve sürece aktif katılımınız bu değişimin anahtarı oldu. Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi, Seyhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi, Seyhan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog.
Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi, toplam 22 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Cinsel Terapi, Kanserde Psikolojik Destek, Aile İçi İletişim Sorunları, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Bütüncül Psikoterapi, Çözüm Odaklı Terapi, Madde Bağımlılığı.
Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 86 hasta/danışan, Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi nerede?Çağdaş Psikoloji Uygulama ve Eğitim Merkezi adresi Cemalpaşa Mah. Ordu Cad. Poyraz Residence No: 95 Seyhan şeklindedir.