Hakkımızda

24 Nisan 1979’da Samsun’da dünyaya geldim. İlk, orta ve lise öğrenimimi sırasıyla İstiklal İlkokulu ve Samsun Anadolu Lisesi’nde tamamladım.

1997 yılında üniversite sınavında üstün başarı elde ederek Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başladım. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, 2006-2010 yılları arasında Ankara Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimimi tamamladım. 2010 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı unvanını aldım.

2011 yılında vatani görevimi tabip asteğmen olarak bir yıl süreyle yerine getirdim.

2013-2016 yılları arasında, hem yenidoğan hem de genel çocuk sağlığı ve hastalıkları konusunda bana önemli tecrübeler kazandıran Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel Çocuk Polikliniği ve Yenidoğan Yoğun Bakım birimlerinde uzman doktor olarak görev yaptım.

2016 yılı Ocak ayından 2025 yılı Mart ayına kadar çeşitli özel hastanelerin Yenidoğan Yoğun Bakım Üniteleri ve Çocuk Polikliniklerinde görev aldım.

Mart 2025 itibarıyla Kültür Mah. Şehit Nevres Bulvarı No: 17/1, Ege Apt. Kat: 1, Daire: 2, Alsancak, Konak/İzmir adresinde kendi kliniğimi açarak hasta kabulüne başladım.

İyi derecede İngilizce bilmekteyim. Evliyim ve bir çocuk babasıyım.
daha fazla Hakkımızda

• CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Fiba Emeklilik
  • Fiba Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • TEB Sigorta
  • Tarsim Sigorta
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Terme Ticaret Borsası
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Toç Bir-Sen
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Ulaştırma Memur-Sen
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

C

Doktorumuzla kızımın doğumunda tanıştık 28haftalik doğmuştu kızım bu süreçte kızımla çok iyi ilgilendiler Salih Bey Ve ekibi çok memnun kaldık 125 günlük kuvez maceramızda bize çok destek oldu doktorumuz çok seviyoruz kendisini bu süreçte psikolojik olarak çökmüştüm ama doktorumuz Allah razı olsun o kadar iyi ilgilendi ki bizimle ve kızımla her konu da açıklayıcı bir şekilde konuştu bizimle

Değerli velimiz
    Bu içten ve güzel yorumunuzu okumak beni derinden mutlu etti. En içten duygularımla size ve ailenize teşekkür etmek isterim.

Her zaman yanınızdayım. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
    Saygılarımla,
    Uzm. Dr. Salih Aydemir
    Çocuk sağlığı ve hastalıkları muayenehanesi Alsancak/İzmir

Salih hocamız her kontrolde bize korkmadan, çekinmeden ve çok anlaşılır bir dille her şeyi anlatıyor. Kafamızda tek bir soru işareti kalmıyor. O bilginin kaynağı ve ne kadar çok şey bildiğini her an hissediyoruz. Bu samimi bilgilendirme tarzı, bize ebeveyn olarak büyük bir rahatlık ve güven veriyor. Çocuğumuzun Fallot Tetralojisi ameliyatı geçmişi olduğu için biliyoruz ki, takibimizin çok özel olması gerekiyor. Hocamızın bu konudaki titizliği ve dikkati bizi inanılmaz rahatlatıyor. Bu zorluğa özgü olarak, bize ne yapmamız, neye dikkat etmemiz gerektiği konusunda çok yerinde ve yol gösterici öneriler sunuyor.
    Gelişimini sadece rutin değil, o hastalığın şartlarına göre takip etmesi kendisinin ne kadar iyi bir doktor olduğunu kanıtlar nitelikte.

Değerli Velimiz;
    Bir uzman çocuk hekimi olarak, özellikle doğuştan kalp hastalıkları gibi özel takip gerektiren durumlarda, rutin kontrollerin ötesinde, hastalığın şartlarına uygun, özel ve yol gösterici bir tedavi/takip sunmayı öncelikli görevimiz olarak görüyoruz.

Sizin gibi bilinçli ebeveynlerle kurduğumuz bu samimi ve güvene dayalı ilişki, nazik güzel yorumlar benim hastalarım için çalışma enerjimi en üst seviyelere çıkartıyor. Değerli görüşleriniz için tekrar teşekkür ederim. Evladınıza ve ailenize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerim. Çocuk sağlığı ve hastalıkları ile ilgili tüm konularda, İzmir Alsancak’daki muayenehanemde her zaman yanınızdayım.

K

Ben 3 aylık bebeğim için gittim gerçekten çok ilgili bir doktor kafamdaki tüm soru işaretlerini giderdi her şeyi detaylıca anlattı ki bir anne için en önemlisi bu.

Nazik yorumlarınız için teşekkür ederim. Dr. Salih Aydemir

Y

Oğlumuz doğduğundan bu yana İzmir genelinde birçok doktora rutin takip amaçlı gitmiş, ancak pek memnun kalmamıştık. Sonunda Salih Bey ile tanıştık ve bir süredir kendisini ziyaret ediyoruz. Salih Bey son derece ilgili, sabırlı ve açıklayıcı bir hekim. Tüm sorularımıza detaylıca yanıt veriyor, bizleri daima bilgilendiriyor ve içimizi rahatlatıyor. Çocuklara yaklaşımı çok samimi ve güven verici. Sadece tıbbi bilgisiyle değil, aynı zamanda insani yaklaşımıyla da çok kıymetli bir doktor. Ayrıca randevu dışında da her zaman ulaşılabilir olması bizim için çok değerli; en ufak sorularımıza dahi telefonla hızlıca yanıt veriyor. İlgi ve desteğinden fazlasıyla memnunuz. Böyle bir hekime rastladığımız için kendimizi gerçekten şanslı hissediyoruz, kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

Uzm. Dr. Salih Aydemir

Güzel düşünceleriniz ve nazik yorumlarınız beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim. Aileniz ile birlikte sağlıklı uzun ömürler dilerim. Dr. Salih Aydemir

Tatilde hastalanan kızımızı götürdük. İzmir’de yaşasaydık kesin doktorumuz olurdu. İletişimi çok güçlü ve açıklamalarıyla oldukça netti hocamız.

Nazik yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim. Dr. Salih Aydemir

T

Ben doğumdan önce trafik kazası geçirmiştim herşey yolundaydı 1 hafta sonra doğum başladı ve doktorumuz Salih bey hemen en detaylisindan tüm testleri ve kontrolleri yaptı herşeyi gelip tek tek sabırla anlattı sonraki süreçte de bebeğimin tüm kontrollerinde sabırla ve tüm detaylarıyla bir ebeveynin soracağı en küçük detayı bile düşünüp açıkladı önce Allah'ın sonra Salih hocamın sayesinde sürecimizi en iyi şekilde geçirdik Allah razı olsun benim özellikle anne olarak çocuk sağlığı ve hastalıkları konusunda şiddetle tavsiyemdir bilgisine tecrübesine koşulsuz guvenilebilir

Uzm. Dr. Salih Aydemir

Sağolun varolun güzel düşünceleriniz için ailenizle sağlıklı uzun ömürler dilerim.

Oğlumun rutin kontrolleri için gittiğimiz doktorumuz.ilgili bir doktor.ayrıca farklı danışmak istediğimiz konullarda tüm bilgisiyle sorularımıza cevap verdi.

Nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dr. Salih Aydemir

Bir kaç ay önce bebeğim hırıltılı nefes alıyordu. Salih Bey e gittik ve bize yol gösterdi. Bebeğim küçük olduğu için süreci antibiyotik kullanmadan atlattık.Gönül rahatlığıyla bebeklerinizi emanet edeceğiniz bir doktor.

Y

Salih beye bir tavsiye üzerine gittik bebeğimde kronik bir aslım vardı verdiğin ilaç sayesinde düzelttik durumu tavsiyeleri ve önerileri çok güzel bir doktor

Nazik yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dr. Salih Aydemir

Salih hocaya tavsiye üzerine gittik kızım alerjik kolik bir bebekti onun ilaçları ve tedavisiyle biraz olsun rahatladı çok memnun kaldık keşke her doktor işini bu kadar iyi yapsa