Duygu Öztürk Muayenehanesi
sa...r
Bugün Duygu hocamıza oğlumun diş teli tedavisi için bilgi almaya gittik. Bize açıklamalarıyla çok yardımcı oldu. Tüm sorularımıza ayrıntısıyla cevap verdi. Kendisini tedavi için tekrar ziyaret edeceğiz.
ay...
Duygu hocam iyi bir doktor ve iyi bir insan. Ortodonti tedavisi yaptıracak olanların tereddütsüz gitmesini tavsiye ederim
i̇...
Duygu hanıma diş sıkma problemim olduğu için gittim süreçle ilgili ayrıntılı bir şekilde bilgi verdi. kendisi çok güler yüzlü, çok anlayışlı bir doktor gönülden tavsiye ederim
r.....
Güler yüzlü ve anlayışlı bir hekim. Memnun kaldım, yardımcı oldular. Ortodontik tedavi için çevreme öneririm, tekrar tedavi görmek isterim.
e....o
harika Bi insan öncelikle anlayışı ve güler yüzluluğü ile çoçuklara davranışı onlarla iletişiminin verdiği güven çok güzel bildiğim ordonti uzmanların içinde en iyi diyebilirim iyi ki tanımışız sizi çocuklarımın ortodonti tedavisinde yolculuğumuz başladı işinde başarılı ve özenli biri
Çok ilgili sevecen bir doktor. Plak tedavisi sürecime kendisiyle korkmadan başladım.
Duygu Öztürk Muayenehanesi, Gölcük şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Duygu Öztürk Muayenehanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Duygu Öztürk Muayenehanesi ile iletişime geçin.
Duygu Öztürk Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Duygu Öztürk Muayenehanesi, toplam 8 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Ortodontik Tedavi, Ortodonti Randevusu, Ölçü Randevusu, Çocuklarda Yer Tutucular, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Dijital Ölçü, Kontrol Randevusu.
Duygu Öztürk Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Öztürk Muayenehanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Duygu Öztürk Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Duygu Öztürk Muayenehanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Duygu Öztürk Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Duygu Öztürk Muayenehanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Duygu Öztürk Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta/danışan, Duygu Öztürk Muayenehanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Duygu Öztürk Muayenehanesi nerede?Duygu Öztürk Muayenehanesi adresi Donanma Mah.Donanma Cad.Yonca Apt.No:12/1 Gölcük şeklindedir.